Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

ΒΑΓΓ. ΑΓΑΛΟΥ: «Η ΕΝΩΣΗ ΘΕΛΕΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ»



Από τον πρώην γενικό γραμματέα της ΕΠΣΑΝΑ Βαγγέλη Αγάλου, ελάβαμε και δημοσιεύουμε την ακόλουθη επιστολή ενόψει των εκλογών στην Ένωση:
«Τον τελευταίο καιρό, δυστυχώς όλοι ζούμε την απαξίωση της Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α. Ένα όραμα που έγινε πράξη πολύ δύσκολα, σήμερα έχει εξελιχθεί σε κακομοιριά.
Κάνω έκκληση στους παλαιοτέρους, που έζησαν την δημιουργία της νέας Ένωσης, να δραστηριοποιηθούν, να σταματήσουν την φθορά, να ανανεώσουν με καταξιωμένα και φερέγγυα άτομα την νέα διοίκηση.
Το ίδιο καλώ και τους παράγοντες, να αλλάξουν τα πράγματα. Να μην γίνει η Ένωση “παράγκα” και να προστατέψουν τις ομάδες τους.
Η Ένωση θέλει ανανέωση, θέλει οργάνωση και κυρίως αξιοπιστία. Όσοι μέχρι τώρα δεν ήθελαν ή δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι σημαντικό για το ποδόσφαιρο της Ανατολικής Αττικής, να αποχωρήσουν.
Όσοι είναι κολλημένοι ακόμη στις “παραγκουπόλεις”, να ξέρουν ότι σ’ αυτήν την Ένωση δεν πιάνουν αυτά. Δηλαδή τι θέλουν; Καρέκλες για να κάτσουν, επειδή δεν τους έδωσαν ποτέ; Ή ξαναθέλουν τις καρέκλες που κάθισαν, αλλά τις “μάδησαν”;
Έλεος και ντροπή. Ας αναλάβουν τον ρόλο της ανανέωσης τουλάχιστον αυτοί που ονειρεύτηκαν αλλιώς αυτή την Ένωση, και ως ένα σημείο το προχώρησαν. 
Ανανέωση ή καλύτερα Αναγέννηση.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΑΛΟΥ
Ιδρυτικό μέλος, πρώην Γεν. Γραμματέας και Αντιπρόεδρος της Ένωσης 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money