Σάββατο 14 Μαΐου 2016

ΜΠΑΡΑΖ: ΣΤΟ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ – ΘΥΕΛΛΑ


Πάντος, Κύρκος, Παπαδόπουλος, Ζέκιο, στο πλοίο για την Σάμο

Στο δημοτικό γήπεδο Καρλοβασίου Σάμου φιλοξενείται αύριο Κυριακή 15/5/2016, η Θύελλα Ραφήνας, που δίνει τον πρώτο αγώνα των μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ εθνική με τον τοπικό πρωταθλητή Πυθαγόρα Κοντακεΐκων Σάμου. Ο αγώνας θ’ αρχίσει στις 10 το πρωί, για συγκοινωνιακούς λόγους.
Η αποστολή της πρωταθλήτριας ΕΠΣΑΝΑ βρίσκεται ήδη στην Σάμο, χωρίς σοβαρές απώλειες στην σύνθεσή της. Αναχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής από το λιμάνι του Πειραιά με το «Νήσος Ρόδος» της Hellenic Seaways, για Σάμο. Έφθασε έπειτα από 11ωρο ταξίδι, στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Την 19άδα απαρτίζουν οι ποδοσφαιριστές Πάντος, Κύρκος, Δράμπαλης, Αράπης, Στάφα, Μανουσάκης, Γεραγωτέλλης, Ντούνης, Ντόσκας, Μπαξεβάνης, Βαζέχα, Ανδρεαδάκης, Αθανασόπουλος, Ζέκιο, Χαρακτίδης, Παπαδόπουλος, Ντε Ντέους, Φύτρος, Μουτζακάς.
Ο προπονητής των πρωταθλητών Πέτρος Τσιγκούλης, μετά την τελευταία προπόνηση της ομάδας του, δήλωσε: «Μετά από ένα μήνα αναμονής και ανασύνταξης, μπαίνουμε την Κυριακή στους αγώνες μπαράζ για την πολυπόθητη άνοδο στην Γ’ εθνική, ξεκινώντας την προσπάθεια από την όμορφη Σάμο. Οι ελπίδες όλων μας πιστεύουμε να πραγματοποιηθούν, κάνοντας το καθήκον μας και καταθέτοντας την ψυχή μας μέσα στο γήπεδο. Η ευχή μου είναι να πετύχουμε παίζοντας και ωραίο ποδόσφαιρο. Οι παίκτες μας δήλωσαν ετοιμότητα και αποφασιστικότητα. Καλή επιτυχία».
Ο Πειραιώτης Αλέξανδρος Τσαμούρης ορίσθηκε διαιτητής της συνάντησης, με βοηθούς τον Τιμολέοντα Γεωργακόπουλο και τον Παναγιώτη Χαλβατζάκο, επίσης από τον Πειραιά.

* Με τον ιδανικότερο τρόπο συμπλήρωσε τα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας της η Θύελλα. Οι πρωταθλητές ΕΠΣΑΝΑ την Κυριακή 8/5, στο τελευταίο τους «τεστ» πριν αντιμετωπίσουν τον Πυθαγόρα στην Σάμο, εμφανίσθηκαν πανέτοιμοι κι επικράτησαν 4-0 του Χολαργού, εκτός έδρας. Το ματς διεξήχθη στις 11.00 το πρωί, προκειμένου να συνηθίσουν οι παίκτες την πρωινή ώρα, αφού το παιχνίδι στην Σάμο αρχίζει στις 10 π.μ.
Στον φιλικό αγώνα με τον γηπεδούχο Χολαργό, η Θύελλα ήταν εξαιρετική και παρότι χρησιμοποιήθηκαν 18 ποδοσφαιριστές, η ομάδα δεν έχασε την συνοχή της. Ο Αθανασόπουλος πέτυχε 2 γκολ, ο Ζέκιο και ο Μουτζακάς τα υπόλοιπα δύο. Ο Χολαργός που υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της Θύελλας, είχε κερδισμένο πέναλτυ που απέκρουσε ο τερματοφύλακας Κύρκος. Θυμίζουμε ότι είχαν προηγηθεί εκτός έδρας φιλικά με τον Παλληνιακό (3-1) και τον Αήττητο (2-0), όπως κι εντός έδρας με τον Άγιο Ιερόθεο (0-1).

* Στον άλλο αγώνα του ομίλου, το Ζευγολατιό υποδέχεται την Ζωφριά στο γήπεδό του (ώρα 5 μ.μ.), με διαιτητές τους Μανούχο (από το Ναύπλιο), Νενεκούμη (Αργολίδας) και Κυρ. Γκριτζέπη (Αρκαδίας). Από κάθε όμιλο προβιβάζονται στην Γ’ εθνική κατηγορία, οι 2 πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money