Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ



Με ανακοίνωση που υπογράφουν ο πρόεδρος Πέτρος Τσιγκούλης και ο γ. γραμματέας Κοσμάς Καραγιώργος, το Δ.Σ. του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ανατολικής Αττικής συγκαλεί την ερχόμενη Τρίτη 17 Μαΐου Γενική Συνέλευση των μελών του, με θέματα:
1) Διοικητικός απολογισμός 2015.
2) Οικονομικός απολογισμός 2015.
3) Αρχαιρεσίες ανάδειξης νέου Δ.Σ.
4) Αρχαιρεσίες ανάδειξης Ελεγκτικής Επιτροπής.
Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί -όπως ορίζεται από το καταστατικό του Συνδέσμου- την Τετάρτη 18 Μαΐου, στα γραφεία της ΕΠΣΑΝΑ, με τα ίδια θέματα και το εξής πρόγραμμα:
13:00 – 13:15’ Προσέλευση καταγραφή μελών.
13:15’ – 15:00 Γενική Συνέλευση.
15:30’ – 20:30’ Αρχαιρεσίες ανάδειξης Δ.Σ. και Ε.Ε. με την παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου.
Παρακαλούνται τα μέλη του Συνδέσμου, οι οποίοι είναι ταμειακώς εντάξει, να δηλώσουν εάν επιθυμούν υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ. και την Ε.Ε. μέχρι την Παρασκευή 13 Μαΐου, μέσω επικοινωνίας με τον γενικό γραμματέα του Συνδέσμου κ. Κοσμά Καραγιώργο στο e-mail: kosmas.oropos@gmail.com (τηλ: 6945.228713).
Παρακαλούνται όλα τα μέλη να προσέλθουν απαραιτήτως την Τετάρτη, για να υπάρξει στην συνέχεια μεγάλη δύναμη μέσω της αναλογικότητας των αντιπροσώπων στην Ο.Π.Π.Ε. ώστε να έχει ο Σύνδεσμος βήμα στις νέες  εξελίξεις που διαφαίνονται στο χώρο των προπονητών ποδοσφαίρου για την καλύτερη προβολή των αιτημάτων προς ΟΠΠΕ και ΕΠΟ. Απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money