Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Ο ΘΗΣΕΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ


Στιγμιότυπο αμέσως μετά την λήξη του αγώνα

Ποιότητα και θέαμα προσέφερε ο ημιτελικός πρωταθλήματος παμπαίδων Θησέα-Παλληνιακού 5-3, που διεξήχθη στο γήπεδο Νέας Μάκρης παρουσία 250 περίπου θεατών. Οι νεαροί παίκτες των δύο συλλόγων έδειξαν ότι συγκροτούν ισάξιες ομάδες, με τεράστιο ταλέντο και γνώση του ποδοσφαίρου.
Η εξέλιξη του αγώνα σε ότι αφορά το σκορ ήταν δραματική, κι ανεπανάληπτη! Ως γνωστόν, τα ημίχρονα στους αγώνες παμπαίδων διαρκούν 35’ λεπτά. Ο τυπικά γηπεδούχος Θησέας ήταν καλύτερος στο α’ ημίχρονο και προηγήθηκε 1-0 στο 5’ αλλά ο Παλληνιακός ισοφάρισε 1-1 στο 32’. Με την λήξη του ημιχρόνου (35’) ο Θησέας ξαναπήρε την πρωτοβουλία στο σκορ (2-1).
Στο β’ μέρος ο Παλληνιακός έδειξε καλύτερα στοιχεία, υπερείχε και κατάφερε να ανατρέψει το αποτέλεσμα με δύο τέρματα σε διάστημα 3’ λεπτών (47’ και 51’), κάνοντας το 2-3. Όμως, οι γρήγορες αντεπιθέσεις του Θησέα στα τελευταία λεπτά, απέφεραν 3 γκολ (63’, 66’ και 70’ στην τελευταία φάση του αγώνα), με τα οποία η ομάδα της Αγίας Μαρίνας πέτυχε πραγματικό θρίαμβο με 5-3, εκεί που οι παίκτες του Παλληνιακού είχαν δοκάρι και πίστευαν στην ισοφάριση!
Μόλις έχει γίνει το 3-3 από τον Θησέα

Επιθετική προσπάθεια του Παλληνιακού

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money