Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Ο ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ ΣΕ ΔΥΟ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ


Φάση από τον ημιτελικό νέων Αχαρναϊκού-Θύελλας 3-1

Μετά την διεξαγωγή των ημιτελικών στα πρωταθλήματα εφήβων και παίδων της ΕΠΣΑΝΑ, στους τελικούς των αντίστοιχων διοργανώσεων θα συναντηθούν Τριγλία-Αχαρναϊκός στους εφήβους και Δόξα Άνοιξης-Αχαρναϊκός στους παίδες. Οι τελικοί θα διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα.

Πρωτάθλημα νέων:
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ-ΘΥΕΛΛΑ 3-1: Στο γήπεδο Ανθούσας, οι νέοι του Αχαρναϊκού πέτυχαν την ανατροπή στο β’ ημίχρονο του αγώνα, σημειώνοντας 3 γκολ και παίρνοντας άξια την πρόκριση στον τελικό. Η Θύελλα είχε προηγηθεί 1-0 στο ημίχρονο. Το ματς ήταν ενδιαφέρον στο μεγαλύτερο διάστημα, με τον Αχαρναϊκό ελαφρώς καλύτερο και στα δύο ημίχρονα. Διαιτητές: Αντ. Βλάχος - Β. Τζαφόλιας, Βλαχόπουλος.
ΤΡΙΓΛΙΑ-ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 2-1: Με ανατροπή στο β’ ημίχρονο προκρίθηκε και η Τριγλία εις βάρος του Άρη Βούλας, που είχε προηγηθεί 1-0, στο γήπεδο Παιανίας. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 1-1. Το παιχνίδι είχε πολλές διακοπές, επεισόδια, μια αποβολή, τραγικές καθυστερήσεις… Γενικά δεν είχε ποιότητα και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Κάπως καλύτερη η Τριγλία, αλλά με κακή αγωνιστική νοοτροπία. Πολύ ανεκτικός ο διαιτητής, «έχασε» στο τέλος τον έλεγχο (Πανούτσος – Δ. Τζαφόλιας, Πειρασμάκης)...

Φάση από τον ημιτελικό νέων Τργλίας-Άρη Βούλας 2-1

Πρωτάθλημα παίδων:
ΔΟΞΑ ΑΝΟΙΞΗΣ-ΑΟ ΠΑΙΑΝΙΑΣ 2-0: Καλύτερη η Δόξα Άνοιξης, πήρε το εισιτήριο για τον τελικό επί του φιλότιμου ΑΟ Παιανίας με 2-0, στο γήπεδο Νέας Μάκρης. Διαιτητές: Ντόστης – Κυριακόπουλος, Μπουτζουβής.
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ-ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 2-0: Με δύο γκολ στο β’ μέρος, ο Αχαρναϊκός επικράτησε 2-0 των πολύ καλών Γλυκών Νερών, στο γήπεδο Ραφήνας. Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο 0-0. Τα Γλυκά Νερά είχαν δύο δοκάρια! Στο β’ μέρος ο Αχαρναϊκός απεδείχθη πιο αποτελεσματικός και πήρε την πρόκριση στον τελικό. Διαιτητές: Μπερέτας – Βιτσεντζάτος, Οικονόμου.
* Άσχημα σχολιάσθηκε η παράλληλη διεξαγωγή των ημιτελικών νέων και παίδων την ίδια ημέρα και ώρα, καθώς αρκετοί φίλαθλοι ήθελαν να παρακολουθήσουν (προφανώς σε διαφορετική ημέρα), ένα αγώνα από κάθε πρωτάθλημα… Επίσης, διαμαρτυρήθηκε ο Αχαρναϊκός, επειδή οι ομάδες του έπαιξαν την ίδια ώρα σε δύο γήπεδα και οι φίλοι του δεν είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν και τα δύο παιχνίδια!

Πανηγυρισμός των νέων της Τριγλίας για την πρόκριση στον τελικό

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money