Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

ΜΠΑΡΑΖ: ΘΥΕΛΛΑ – ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ 3–0



Μία κλάση ανώτερη σε όλον σχεδόν τον αγώνα, η γηπεδούχος Θύελλα πέτυχε εύκολη νίκη επί του Α.Ο. Ζευγολατιού με 3-0, στην δεύτερη αγωνιστική των μπαράζ για την Γ’ εθνική.
Τώρα πλέον χρειάζεται λίγους ακόμη βαθμούς για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου… Δείχνει πάντως, ότι είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου!
Η απουσία του Μανουσάκη από την αρχική 11άδα για επαγγελματικούς λόγους, άλλαξε το αρχικό σχήμα της Θύελλας και δημιουργήθηκε κάποιο άγχος στις τάξεις της. Στην αρχή του αγώνα (μέχρι το 30’) έγινε παιχνίδι κέντρου και οι δύο ομάδες είχαν από μια κλασική ευκαιρία για γκολ. Η Θύελλα με τον Αθανασόπουλο και το Ζευγολατιό με τον Φωστέρη και τον Μυργιώτη (ήταν η μοναδική καλή ευκαιρία του σε όλο το ματς). Επίσης, στο 14′ ακυρώθηκε σωστά ως οφ-σάιντ, γκολ του Ζευγολατιού.
Μετά το 35’ οι γηπεδούχοι επέβαλαν την ανωτερότητά τους και στο 39’ σημείωσαν το 1-0, με τον Χαρακτίδη να γυρίζει πολύ ωραία μπαλλιά και τον Αθανασόπουλο να εκτελεί.
Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά δεν κατάφεραν τίποτα.
Στο 51’ η Θύελλα πέτυχε το 2-0. Οι καλύτεροι παίκτες της χθες, Βαζέχα και Ζέκιο, συνδυάσθηκαν (ο πρώτος έβγαλε υπέροχη ασίστ στον δεύτερο) και ο Ζέκιο με άψογο πλασέ σκόραρε.
Ακολούθησε ένα διάστημα χαλαρότητας κι από τις δύο πλευρές αλλά προς το τέλος η Θύελλα απείλησε με φάσεις του Στάφα και του Ζέκιο, ενώ έφθασε και σε τρίτο τέρμα στο 80’, όταν ο Ζέκιο εκτέλεσε κόρνερ και ο Ντε Ντέους με κοντινή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-0!
Στο 88’ ο Ανδρεαδάκης αποχώρησε από τον αγώνα τραυματίας (δέχθηκε κτύπημα στο πρόσωπο και ο τραυματισμός του εξετάζεται).
Διαιτητές: Διαμαντόπουλος – Χαραλαμπόπουλος, Τριανταφύλλου (Αρκαδίας).
ΘΥΕΛΛΑ: Δράμπαλης, Φύτρος, Στάφα (62′ Ντε Ντέους), Αράπης, Ντούνης, Ντόσκας (60′ Μανουσάκης), Χαρακτίδης, Ανδρεαδάκης, Αθανασόπουλος (75′ Μουτζακάς), Βαζέχα, Ζέκιο.
ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ: Κόντης, Χουσελάς (46′ Ξύδης), Μαλαχάζης, Κ. Βελέντζας, Καραΐνδρος, Σπυρόπουλος, Παινέσης (58′ Γκαρμίρης), Γκολέμης (46′ Χατζησοφρωνίου), Χρυσαφίδης, Φωστέρης, Μυργιώτης.

* Στον άλλο αγώνα του ομίλου: Ζωφριά – Πυθαγόρας 1-0.
* Η βαθμολογία (σε 2 αγώνες):
1. Θύελλα           5-0     6
2. Ζευγολατιό      3-4     3
3. Ζωφριά           2-3     3
4. Πυθαγόρας      0-3     0
* Η επόμενη 3η αγωνιστική (Κυριακή 22/5):
Γήπ. Καρλοβάσσου, ώρα 14.00: Πυθαγόρας – Ζευγολατιό
Γήπ. Καματερού, ώρα 17.00: Ζωφριά – Θύελλα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money