Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 34ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ)



ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 1–0
Ο τίτλος κρίθηκε στις καθυστερήσεις! Στο 90’ η Ατλαντίς κέρδισε πέναλτυ (ανατροπή του Γκατεντασβίλι από τον Σιατραβάνη) και ο Χρυσάφης στο 91’ με εύστοχο κτύπημα πέτυχε το 1-0, που ανέδειξε την Ατλαντίδα πρωταθλήτρια και το Κρυονέρι δεύτερο στην κατάταξη, έχοντας εξασφαλίσει πάντως την άνοδο στην Α’ κατηγορία.
Μετά από δυνατό, νευρικό παιχνίδι, χωρίς σπουδαίες φάσεις, η γηπεδούχος Ατλαντίς πανηγύρισε δίκαια την επικράτησή της επί του δυνατού αντιπάλου της, καθώς επιδίωξε να παίξει πιο στρωτό ποδόσφαιρο και το κατάφερε κατά διαστήματα ενώ το Κρυονέρι ήθελε περισσότερο την ισοπαλία και προσπάθησε περισσότερο να «καταστρέψει» παρά να «δημιουργήσει»…
Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία στις κινήσεις και στο 35' σημείωσαν γκολ με τον Φώσκολο, που ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, η Ατλαντίς είχε μια ακόμη καλή ευκαιρία με τον Φώσκολο και το Κρυονέρι άλλη μία με τον Δημητρίου.
Στο β’ μέρος η Ατλαντίς είχε στο 62’ πλασέ του Πανόπουλου που απέκρουσε δύσκολα ο Ντογκοτάρι και δυνατό σουτ του Χρυσάφη μόλις άουτ στο 82'.
Το 1-0 διαμορφώθηκε με το πέναλτυ που περιγράψαμε στην αρχή… Στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων (96’), το Κρυονέρι ζήτησε πέναλτυ για χέρι αμυντικού.
Μέτριος ο διαιτητής Αντιπαριώτης, καλοί οι βοηθοί Μπουξμπάουμ, Β. Τζαφόλιας.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γ. Τσούνης): Φυλακτός, Τσιτοφώτος, Οικονόμου, Καρποντίνης, Πούλιος (80' Καγιάς), Κολοτούρος, Πανόπουλος, Στασινόπουλος (60' Μπερέτης), Φώσκολος, Χρυσάφης, Γκατεντασβίλι.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Σιατραβάνης, Κολώτας, Γκλιάτης, Μπερμπάντης, Σ. Δεσύλλας, Χρυσικόπουλος (70' Ποστόλι), Δημητρίου (75' Κεφάλας), Κανταρέλλης, Παπαντζίμας, Μαμάκος (67' Ζερμπίνης).
ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΗ ΚΥΠΕΛΛΩΝ
Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ακολούθησε απονομή μεταλλίων και κυπέλλων τόσο στους πρωταθλητές της Ατλαντίδος όσο και στους δευτεραθλητές του Κρυονερίου. Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα οι παίκτες, οι προπονητές και οι διοικήσεις των δύο ομάδων πήραν τα αναμνηστικά και χαιρέτισαν τους πολυπληθείς φίλους τους που τους χειροκρότησαν και πανηγύρισαν μαζί τους στο γήπεδο Ανθούσας. Άνοιξαν σαμπάνιες, κι άρχισαν τα πειράγματα μεταξύ φίλων και αντιπάλων…

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 6–0
Εντυπωσιακός ο γηπεδούχος Αήττητος, γιόρτασε με «εξάρα» επί της Βουλιαγμένης την επιστροφή του στην Α’ κατηγορία. Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Μανώλη Λύγκο, η ομάδα των Σπάτων δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους νεαρούς της Βουλιαγμένης, που αντέδρασαν κατά διαστήματα, αλλά δεν είχαν την ωριμότητα να συγκρατήσουν τους έμπειρους αντιπάλους τους.
Πολύς κόσμος στις εξέδρες του σταδίου «Δημήτρης Δημητρίου» των Σπάτων, χειροκρότησε την ομάδα του και πανηγύρισε την επιτυχία της!
Ο χορός των τερμάτων άρχισε μόλις στο 1’ με πλασέ του Μανώλη Λύγκου (1-0) και συνεχίσθηκε στο 23’ με γκολ του Τσούκα (2-0). Στο 25’ τραυματίσθηκε στο κεφάλι και δέχθηκε 8 ράμματα ο Αρκουμάνης.
Στο β’ ημίχρονο η Βουλιαγμένη, που δημιούργησε ευκαιρίες και στο πρώτο ημίχρονο, βγήκε στην επίθεση για να μειώσει και κέρδισε πέναλτυ που κτύπησε ο Πουλάι στο δοκάρι ενώ ο ίδιος παίκτης είχε κι άλλο δοκάρι με σουτ. Όμως, η διαφορά κλάσης των δύο ομάδων έδωσε την δυνατότητα στους γηπεδούχους να σημειώσουν 4 ακόμη τέρματα στο τελευταίο ημίωρο, με τον Κοσμά, τον Τσούκα και τον Μαν. Λύγκο (2),
Έτσι, ο Αήττητος έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του, κι έκλεισε εντυπωσιακά την αγωνιστική περίοδο!
Διαιτητές: Σφέτσιας – Χατζηκαμαγιάννης, Τριγάζης.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Οικονομόπουλος): Κονόμι, Ράπτης, Κολάγκι, Αρκουμάνης (25' λ.τρ. Μπρέγκου), Κοντάκης, Εμ. Λύγκος, Κοσμάς, Φράγκος (55' Δ. Λύγκος), Τσούκα, Λάππας, Βιδάλης (67' Λευθεροχωρίτης).
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Κατράνας, Αποστολόπουλος, Κουγιουμτζιάν, Ράλλιος (55' Μπάκος), Αντωνόπουλος, Καρδαμίτσης, Λανάι, Πουλάι, Κωνσταντόπουλος, Παφίτης, Νικολαΐδης (75' Μαντακίδης).
ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΚΑΤΣΟΥΛΗ
Μετά το τέλος του αγώνα έγινε απονομή μεταλλίων και κυπέλλου, όπως και μετά θάνατον τιμητική βράβευση στον Φάνη Κατσούλη! Οι παίκτες, οι προπονητές και η διοίκηση του Αήττητου το γιόρτασαν με την ψυχή τους, ανοίγοντας σαμπάνιες και πανηγυρίζοντας έξαλλα την επιστροφή τους...
Στην ανακοίνωση της διοίκησης για τον Φάνη Κατσούλη αναφέρεται: «Πριν από λίγους μήνες έφυγε από κοντά μας ο Φάνης Κατσούλης. Υπήρξε στρατιώτης του Αήττητου, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στο σύλλογο για πάρα πολλά χρόνια, ως παίκτης και ως παράγοντας. Σύσσωμη η οικογένεια του Αήττητου αφιερώνει στον Φάνη την εφετινή επιτυχία ως ελάχιστο φόρο τιμής. Σε ευχαριστούμε για όλα αδερφέ μας... Ήσουν ωραίος, μάγκας και Αήττητος»...

ΑΝΟΙΞΗ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 1–3
ο Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών νίκησε εκτός έδρας την Άνοιξη με 3-1, και προβιβάζεται ουσιαστικά στην Α’ κατηγορία, αφού θεωρείται τυπική πλέον η εξασφάλιση της ανόδου της Θύελλας στην Γ’ εθνική.
Ο Αχιλλέας ήταν σαφώς ανώτερος σε όλη την διάρκεια του αγώνα καθώς η Άνοιξη «κατέβασε» πολλές ρεζέρβες…
Στο 20' άνοιξε το σκορ με συρτό σουτ του Τσαλιαγκού (0-1) και στο 26' ο Καραγιαννίδης έχασε σημαντική ευκαιρία για δεύτερο γκολ. Στο 32' η Άνοιξη έχασε ευκαιρία με τον Τόσκα.
Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν στο 52' το 0-2 με πλασέ του Σταματόπουλου. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, είχαν δύο καλές ευκαιρίες και στο 62' μείωσαν 1-2, όταν ο Θεοδώρου με δυνατό σουτ είχε δοκάρι και στην επαναφορά της μπάλλας ο Λαγαστής την έστειλε στα δίχτυα.
Χάθηκαν αρκετές καλές ευκαιρίες εκατέρωθεν μέχρι το 84', που ο Τσαλιαγκός με ωραία ατομική ενέργεια και δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Ρούντος, Γουρνιάς.
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Ορνεράκης, Τρακάκης, Κολώτας, Κυριάκης, Χουζούρης, Ριζάβας (81' Ελούνα Αμπέλε), Λαγαστής, Θεοδώρου, Τόσκα, Ελευθερίου (55' Ι. Αθανασόπουλος), Λυμπερόπουλος (58' Μαυροκεφαλίδης).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Καβαλλάρης): Χαριτίδης, Τσαναχτσίδης, Καπούλας, Καραπαναγιώτης, Αγγελόπουλος, Καραμπέτσος, Καραγιαννίδης (58' Καρβούνης), Σάλαρι (87' Γκίνι), Σταματόπουλος (88' Μιχαηλίδης), Τσάκαλος, Τσιαλιαγκός.

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΝΙΚΗΤΕΣ 5–3
Με ενδιαφέρουσα διακύμανση στην απόδοση και στο σκορ, ο γηπεδούχος Παμπαιανικός νίκησε τους υποβιβασμένους Νικητές, που κυνήγησαν την επιτυχία αλλά έμειναν από δυνάμεις στο τέλος.
Ο Παμπαιανικός άνοιξε το σκορ στο 25' με κεφαλιά του Τσιτιμάκη, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σέλβια και ασίστ του Πήττα (1-0). Οι Νικητές ισοφάρισαν στο 30' με τον Παππά (1-1), ενώ στο 42' ο ίδιος σκόρερ πέτυχε την ανατροπή και το 1-2!
Η φάση που άλλαξε όλη την εξέλιξη του παιχνιδιού σημειώθηκε στο 50', όταν ο Σέλβια κέρδισε πέναλτυ και αποβολή του Στρατήγη (δεύτερη κίτρινη κάρτα). Ο Σέλβια ευστόχησε στο κτύπημα και ισοφάρισε 2-2.
Οι Νικητές παρότι έπαιζαν με 10 παίκτες κατάφεραν να ξαναπροηγηθούν στο 65' με τον Καρναβία (2-3), αλλά το τελευταίο 25λεπτο ανήκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους που κυριάρχησαν κι έφθασαν σε εύκολη νίκη! Στο 75' με πλασέ μέσα από την περιοχή του Λαλαούνη έγινε το 3-3 και στο 78’ πάλι ο Λαλαούνης πέτυχε το 4-3 με μακρινό σουτ! Όλα τελείωσαν στο 85', όταν ο Γκόμπλιας με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 5-3.
Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης – Μαχαίρας, Καραθανάσης.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Ομουρίδης, Μπρέγιαννης (65' Κατσίμπρας), Αντωνόπουλος, Πήττας, Χατζής, Γκόμπλιας, Σέλβια, Λαλαούνης, Γιαμάς (78' Πετρόπουλος), Παρθένης, Τσιτιμάκης (65' Λαγός).
ΝΙΚΗΤΕΣ (Καραπιπέρης): Καραλής, Γεράνης, Μηνάς, Ξαγοράρης (20' λ.τρ. Μέτας, 85' Λιόντος), Γυφτέας, Σωτηρόπουλος, Καρναβίας (75' Αθ. Λεμονής), Ν. Λεμονής, Στρατήγης, Μαλάι, Παππάς.

Η απόκρουση πέναλτυ από τον Πρωτόπαππά
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΑ 2–0
Ο Σαρωνικός εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία, με νίκη 2-0 επί της Σταμάτας, που «κατέβηκε» στο γήπεδο με σύνθεση ανάγκης, αφού ο τερματοφύλακας Μαμάης αγωνίσθηκε ως σέντερ-φορ!
Αρκετοί θεατές παρακολούθησαν τον αγώνα, που παρουσίασε ενδιαφέρον κατά διαστήματα…
Στο 26’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτυ με τον Χαρίτο, που εκτέλεσε ο Αλεξίου κι απέκρουσε εντυπωσιακά ο 16χρονος τερματοφύλακας Πρωτοπαππάς, ο οποίος ήταν γενικά καταπληκτικός στην πρώτη του εμφάνιση με την ανδρική ομάδα της Σταμάτας!
Το 1-0 σημείωσε στο 28’ ο Τσώκος με δυνατό σουτ μέσα από την μικρή περιοχή. Στο 60’ είχε δοκάρι ο Χαρίτος.
Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 65’ με κοντινό πλασέ ο Χαρίτος, που δέχθηκε κάθετη πάσα του Μαλατάνου.
Διαιτητές: Πανούτσος – Γουργιώτης, Χόικας.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Λάζαρης): Τσάιμος, Μαλατάνος, Ναυπλιώτης, Δέδες, Κετέογλου, Τσομπανάκης, Μαυροθαλασσίτης (46’ Μετάνι), Ντίνος, Χαρίτος, Αλεξίου (46’ Ρέδι), Τσώκος (60’ Κοέχλερ).
ΣΤΑΜΑΤΑ (Μανδραφλής): Πρωτοπαππάς, Κριεμάδης (31’ λ.τρ. Καβάσης), Σμυρναίος, Μητρόπουλος (46’ Παπάζης), Κ. Πέππας, Μπόρας, Ν. Πέππας, Καλογήρου, Τσαβδαρίδης (70’ Μουγιολάρι), Μαμάης, Τορλαχίδης.

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 2–2
Ο γηπεδούχος Εθνικός Νέας Μάκρης παραχώρησε ισοπαλία στον Αφιδναϊκό και υποβιβάσθηκε στην Γ’ κατηγορία.
Οι αντίπαλοι έπαιξαν ανοιχτά για την νίκη και στο α’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0 από δύο τέρματα του Γκιόλλα (το πρώτο με πλασέ από πάσα του Κλίσι και το δεύτερο με σουτ εκτός περιοχής).
Στο β’ μέρος ο Εθνικός αντεπιτέθηκε και ισοφάρισε με γκολ του Κόνιαρη στο 65’ (1-2) και του Ι. Νικηφοράκη στο 85’ (2-2). Ακόμη, ο έμπειρος τερματοφύλακας Μορφονιός, απέκρουσε σωτήρια σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις, σώζοντας της εστία του από βέβαιη παραβίαση!
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Γκόντα, Β. Τζαφόλιας.
ΕΘΝΙΚΟΣ (Ζορμπάς): Τοντισάκης, Γρίβας (75' Τζάμος), Σχοινάς, Ι. Νικηφοράκης, Ελευθερίου, Μπισμπιρούλας, Ν. Γεωργιόπουλος (55' Καραπάνος), Αλτιπαρμάκης, Ραζακιάς, Μουλάκης, Μπεκιάρης (50' Κόνιαρης).
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Πάντος): Μορφονιός, Τάτσης, Δήμας, Π. Νικολάου, Γκιόλλα, Κλίσι, Μίχας, Κουτσούκος, Γάγγας (60' Κάρολι), Ι. Νικολάου, Ζουβερέλλης.

Η ομάδα του Ωρωπού  όπως παρατάχθηκε στα Καλύβια
ΚΑΛΥΒΙΑ – ΩΡΩΠΟΣ 0–1
Τα Καλύβια είχαν την υπεροχή αλλά ο αγωνιστικός Ωρωπός πέτυχε το γκολ και πήρε την νίκη! Ήταν ένα παιχνίδι καλής ποιότητας για …τέλος εποχής, που ικανοποίησε τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν.
Στο 14’ ο Λάππα με κάθετη πάσα βρήκε εντός μικρής περιοχής τον Κανάρη, κι αυτός γύρισε στον επερχόμενο Γιώργο Μπαλόκα, που πλάσαρε από το ύψος του πέναλτυ, γράφοντας το 0-1. Ο τερματοφύλακας του Ωρωπού Οσμάν πραγματοποίησε δύο σωτήριες επεμβάσεις σε προσπάθειες του Μάτι (σουτ) και του Χασουράκη (κεφαλιά).
Τα Καλύβια δεν κατάφεραν να μετατρέψουν σε ουσία την κατοχή μπάλλας… Το παιχνίδι είχε πιο γρήγορο ρυθμό στο β’ μέρος, με τον Ωρωπό να απειλεί σε δύο περιπτώσεις (Κατερίνης 54' και 75'). Όμως και οι γηπεδούχοι έχασαν δύο ακόμη ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν.
Διαιτητές: Μπερέτας – Γκούβας, Οικονόμου.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Βασιλακόπουλος): Τσουνάκης, Καραγιάννης, Μασουράκης, Μίκο, Παπανίκου, Χασουράκης, Αλεξίου, Πάτσης, Δ. Οικονομίδης, Καρελιώτης (16’ λ.τρ. Τσούνης), Μάτι.
ΩΡΩΠΟΣ (Ιωσηφίδης-Σκαρμούτσος): Οσμάν, Λάππα, Αμπάζι, Μήτρου, Εδ. Σκαρμούτσος, Μπραχιμάι, Γ. Μπαλόκας, Βολιώτης, Κατερίνης (85’ Σ. Μπαλόκας), Ι. Κανάρης (70’ Ν. Κανάρης), Ευφραιμίδης (89’ Γεωργακόπουλος).

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΑΥΛΩΝΑΣ 5–0
Το εντυπωσιακό νεανικό συγκρότημα του Παθιακάκη έκλεισε με «πεντάρα» την αγωνιστική παρουσία του στο εφετινό πρωτάθλημα, επί του αδύναμου και υποβιβασμένου από καιρό Αυλώνα…
Ο Γιώτης στο 15' άνοιξε το σκορ (1-0) και ο Ασημάκης (9 γκολ στο πρωτάθλημα) σημείωσε στο 20' το 2-0. Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Οικονομόπουλος πέτυχε το 3-0, ενώ το 4-0 έκανε στο 32' ο Κασιόλας (γεν. το 2001). Στο β’ μέρος ο Φωτίκας έκλεισε το σκορ (5-0).
Διαιτητές: Κουτρομάνος – Αχ. Παπαδόπουλος, Βιτσεντζάτος.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Γαϊτανάρης, Οικονομόπουλος, Γερογιάννης, Γιαννόπουλος (50' Δρόσος), Τζάος, Φωτίκας, Ασημάκης (50' Βελιτζέλος), Κασιόλας, Ράπτης, Γιώτης (46' Χρ. Δημάτσας), Παθιακάκης.
ΑΥΛΩΝΑΣ (Πρέκας): Καλέμης, Μουλάς, Ποταμιάνος, Βλαχάκης, Σκεντούλι, Πατσιαβούρας, Κούκκος, Αρκουλής, Κούφο, Λέκκας, Τσέλιος.

* ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΝ. – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 0-3 α.α.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money