Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

ΜΠΑΡΑΖ: ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ – ΘΥΕΛΛΑ 0–2



Νικηφόρο ξεκίνημα της Θύελλας στα μπαράζ ανόδου για την Γ’ εθνική. Το πρωί της Κυριακής 15/5 νίκησε 2-0 τον Πυθαγόρα Κοντακεΐκων Σάμου, στο γήπεδο Καρλοβάσσου. Και μπορεί η εμφάνιση να ήταν ικανοποιητική και η ομάδα να διατήρησε σαφή πρωτοβουλία κινήσεων, αλλά ο κακός αγωνιστικός χώρος δυσκόλεψε πολύ τους τεχνίτες παίκτες της πρωταθλήτριας ΕΠΣΑΝΑ.
Η Θύελλα είχε μεγάλο ποσοστό κατοχής (ίσως και 80%) της μπάλλας, αλλά μέχρι να φθάσουν οι παίκτες της στ’ αντίπαλα καρέ, η μπάλλα χανόταν καθώς οι γηπεδούχοι ήταν κλεισμένοι στην άμυνα και την έδιωχναν μακριά… Πάντως, στο 40’ ο Χαρακτίδης εκτέλεσε φάουλ κι έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι.
Στο β’ μέρος οι παίκτες της Θύελλας μπήκαν καλύτερα στον ρόλο τους και δεν άργησαν να πανηγυρίσουν το άνοιγμα του σκορ. Στο 69′ ο Ντόσκας πάσαρε στον Ζέκιο, κι αυτός με σουτ πέτυχε το 0-1. Αμέσως μετά (71’) η Θύελλα σημείωσε και το δεύτερο τέρμα της, με κεφαλιά του Μανουσάκη σε εκτέλεση κόρνερ του Χαρακτίδη (0-2). Μάλιστα, στο 84′ οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν και το 0-3, αλλά η μπάλλα σε κεφαλιά του Βαζέχα, κτύπησε στο δοκάρι!
Διαιτητές: Τσαμούρης – Γεωργακόπουλος, Χαλβατζάκος (Πειραιά).
ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ (Ηλίας Αναγνώστου): Μπακασέτας, Σαπουνάς, Ευγενικός, Κονταράς (75′ Βελωνάκης), Ιωαννίδης, Βαγιανός, Σαράντος, Ευαγγέλου, Κατσικάς, Καρσάς, Τσεβάς.
ΘΥΕΛΛΑ (Πέτρος Τσιγκούλης): Κύρκος, Αράπης (55′ Ζέκιο), Φύτρος, Μανουσάκης, Γεραγωτέλλης, Ντούνης, Χαρακτίδης (75′ Ντε Ντέους), Ντόσκας, Αθανασόπουλος (75′ Στάφα), Βαζέχα, Ανδρεαδάκης.

* Ο Πέτρος Τσιγκούλης μετά την λήξη του αγώνα, δήλωσε: «Ξεκινήσαμε καλά και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Αυτό που μετράει είναι η νίκη. Συνεχίζουμε τώρα και βλέπουμε την συνέχεια».
* Στον άλλο αγώνα του ομίλου, το Ζευγολατιό νίκησε γηπεδούχο με 3-1 την πρωταθλήτρια Δυτ. Αττικής, ομάδα της Ζωφριάς.
* Επόμενος αγώνας της Θύελλας, είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 18 Μαΐου, με το Ζευγολατιό στην Ραφήνας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money