Κυριακή 15 Μαΐου 2016

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 0–3



Την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος θα κριθεί ο τίτλος του πρωταθλητή στην Β’ κατηγορία, μετά την εκτός έδρας επιβολή της Ατλαντίδος επί της Σταμάτας με 3-0.
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα νίκησε η Ατλαντίς, με δύο γκολ του Φώσκολου κι ένα του Χρυσάφη.
Στο α’ ημίχρονο ο αγώνας ήταν δυνατός, με την Ατλαντίδα να υπερέχει. Το σκορ άνοιξε στο 15', όταν ο Χρυσάφης εξαπέλυσε δυνατό μακρινό σουτ, ο τερματοφύλακας Μαμάης απέκρουσε προσωρινά και ο επερχόμενος Φώσκολος πέτυχε το 0-1. Το 0-2 έγινε στο 25’ με κεφαλιά του Φώσκολου, σε κτύπημα κόρνερ του Χρυσάφη.
Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι κράτησαν το παιχνίδι σε πιο χαλαρό ρυθμό και η Σταμάτα απείλησε σε δύο φάσεις με Τσαβδαρίδη και Καλογήρου.
Στο 62’ κεφαλιά του Πούλιου έστειλε την μπάλλα μόλις άουτ και στο 89' σημειώθηκε το 0-3, όταν ο Μπερέτης έκανε ατομική ενέργεια, έδωσε στον Φώσκολο, κι αυτός προς τα έξω στον Χρυσάφη, που με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Με λάθη οι διαιτητές Αντ. Βλάχος – Γκόντα, Αλεξοπούλου.
ΣΤΑΜΑΤΑ (Mανδραφλής): Μαμάης, Κριεμάδης (65' Μανασίδης), Τορλαχίδης, Μητρόπουλος, Κ. Πέππας (76' Παπάζης), Μπόρας, Ν. Πέππας, Σμυρναίος, Τσαβδαρίδης, Καλογήρου, Καβάσης (46' Αγαπητός).
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γ. Τσούνης): Φυλακτός, Τσιτοφώτος, Οικονόμου, Καρποντίνης, Πούλιος, Κολοτούρος (71' Τσαδήμας), Πανόπουλος (66' Δριλάκης), Στασινόπουλος, Φώσκολος, Χρυσάφης, Γκατεντασβίλι (61' Μπερέτης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money