Τρίτη 24 Μαΐου 2016

ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓ. ΜΗΤΣΗ ΣΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ



Η οικογένεια της Θύελλας Ραφήνας θρηνεί τον χαμό του αντιπροέδρου της Βαγγέλη Μήτση, ενός από πιο πιστούς φίλους της ομάδας της Διασταύρωσης Ραφήνας, με παρουσία σε όλους τους αγώνες. Ο Βαγγέλης Μήτσης ήταν άρρωστος και τα ξημερώματα (ώρα 2 το πρωί) της Τρίτης 24/5/2016, άφησε την τελευταία του πνοή.
Η κηδεία του Βαγγέλη Μήτση θα γίνει αύριο Τετάρτη ώρα 3 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου, στην Διασταύρωση Ραφήνας.
* Ο επίτιμος πρόεδρος της Θύελλας Γιώργος Λουκάτος ήταν συντετριμμένος με την απώλεια του Βαγγ. Μήτση, λέγοντας: «Χάσαμε τον καλύτερό μας φίλο. Ο Βαγγέλης ήταν από τους πιο πιστούς οπαδούς της ομάδας. Η βροντερή φωνή του και το «πάμε ρε Θυελλάρα», θα ηχεί για πάντα στ’ αυτιά μας, σε όλους τους αγώνες. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Καλό παράδεισο αγαπημένε φίλε».
* Ο Σπύρος Λουκάτος έγραψε: «Μαύρη μέρα για την οικογένεια της Θύελλας η σημερινή. Δυστυχώς έφυγε από κοντά μας ο αντιπρόεδρος της Θύελλας, ο Βαγγέλης Μήτσης, ένας από τους στυλοβάτες της ομάδας, κι από τους πιο φανατικούς φιλάθλους μας. Δεν μπορώ να θυμηθώ να έχει λείψει από κάποιο παιχνίδι τα τελευταία χρόνια και ειδικά ήταν μαζί μας σε όλα τα ταξίδια της Γ’ εθνικής, των μπαράζ και του κυπέλλου ερασιτεχνών. Η απώλεια είναι τεράστια και δεν αναπληρώνεται. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και κουράγιο στην οικογένειά του. Θα τον θυμόμαστε πάντα μέσα από τον ύμνο της ομάδας, αφού η φράση "πάμε ρε Θυελλάρα" που ξεκινάει, ήταν δικιάς του έμπνευσης και το σήμα κατατεθέν του στο γήπεδο. Κουράγιο σε όλους μας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money