Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 32ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Φάση από τον αγώνα Ατλαντίδος-Ωρωπού 2-0

ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΩΡΩΠΟΣ 2–0
Αρκετά καλή η Ατλαντίς, επεβλήθη στην Ανθούσα του δυνατού Ωρωπού με 2-0. Η Ατλαντίς διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 18’ είχε κεφαλιά του Πούλιου που απέκρουσε προσωρινά ο Ντέρκα αλλά η μπάλλα κτύπησε στο δοκάρι και βγήκε κόρνερ ενώ στο 34’ ο Χρυσάφης εκτέλεσε φάουλ κι έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλλα στο δοκάρι του Ντέρκα.
Δεν άλλαξε η κατάσταση στο β’ ημίχρονο, καθώς η Ατλαντίς συνέχισε να πιέζει, μέχρι που ήλθε το 1-0 στο 57', μετά από ασταθή απόκρουση του Ντέρκα σε σουτ του Καρποντίνη, και σκόρερ από κοντά τον Τσιτοφώτο.
Στο 75' έγινε το 2-0 σε παρόμοια φάση! Ο Καρποντίνης έκανε το σουτ, ο Ντέρκα απέκρουσε και ο Φώσκολος με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα. Ήταν το 15ο εφετινό γκολ του Φώσκολου!
Ο Ωρωπός (που απέκτησε κινητικότητα με την είσοδο του Φιλλή) κέρδισε πέναλτυ στο 92’, αλλά ο Φυλακτός απέκρουσε το σουτ του Ν. Κανάρη.
Διαιτητές: Γαλάνης – Ρούντος, Κάλλης.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γ. Τσούνης): Φυλακτός, Τσιτοφώτος, Πάσσαρης, Καρποντίνης, Πούλιος, Κολοτούρος, Πανόπουλος (63' Οικονόμου), Στασινόπουλος, Φώσκολος (84' λ.τρ. Τσαδήμας), Χρυσάφης, Γκατεντασβίλι (79' Μπερέτης).
ΩΡΩΠΟΣ (Ιωσηφίδης-Σκαρμούτσος): Ντέρκα, Μήτρου, Λάπα, Κατερίνης, Εδ. Σκαρμούτσος, Μπραχιμάι, Ν. Κανάρης, Βολιώτης, Μπαλόκας, Αμπάζι (63' Φιλλής), Ευφραιμίδης (77' Ι. Κανάρης).

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 1–1
Ο καλύτερος Παμπαιανικός παραχώρησε ισοπαλία στον αγωνιστικό Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών μετά από δυνατό παιχνίδι.
Παρ’ ότι ο Παμπαιανικός υπερείχε, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 25’ με προβολή του Τσάκαλου, που εκμεταλλεύθηκε αμυντικό λάθος των γηπεδούχων, μετά από ενέργεια του Τσαλιαγκού (0-1).
Στο 39' ύστερα από αρκετές προσπάθειες των παικτών του Παμπαιανικού, ήλθε η ισοφάριση με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Παπασωτηρίου, που κέρδισε ο Σέλβια (1-1).
Στο 43’ απεβλήθη από τον πάγκο ο προπονητής του Αχιλλέα Κώστας Καβαλλάρης, για έντονη διαμαρτυρία στον διαιτητή. Η ένταση του παιχνιδιού ήταν μεγάλη!
Στο β’ ημίχρονο ο ρυθμός δεν άλλαξε, με τους γηπεδούχους να υπερέχουν αλλά να έχουν δυσκολία μέσα στην αντίπαλη περιοχή ενώ οι φιλοξενούμενοι με επικίνδυνες αντεπιθέσεις απειλούσαν κατά διαστήματα την εστία του Ομουρίδη.
Στο 67' ο Παμπαιανικός πέτυχε δεύτερο γκολ με κεφαλιά του Λαγού αλλά ο διαιτητής το ακύρωσε ως επιθετικό φάουλ. Ο Αχιλλέας είχε 1-2 αντεπιθέσεις που ανησύχησαν κάπως τον Ομουρίδη αλλά ο εντυπωσιακός σε αρκετές προσπάθειες Σέλβια, έχασε τις πιο χαρακτηριστικές ευκαιρίες με συρτή σέντρα–σουτ στο 89’ και κεφαλιά μόλις άουτ στο 92’, για να δώσει την νίκη στον Παμπαιανικό…
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Μπουξμπάουμ, Δ. Τζαφόλιας. Μετά την λήξη του αγώνα απεβλήθη ο Καραπαναγιώτης του Αχιλλέα, γιατί αποκάλεσε τον διαιτητή άσχετο!
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Ομουρίδης, Κοτροζίνης, Χατζής, Πήττας, Παπασωτηρίου, Γκόμπλιας, Σέλβια, Παρθένης, Λαγός (82' Γιαμάς), Τσιγάρας (82’ Τσιτιμάκης), Λαλαούνης.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Καβαλλάρης): Χαριτίδης, Τσαναχτσίδης, Καπούλας, Καραπαναγιώτης, Αγγελόπουλος, Καραμπέτσος, Τσαλιαγκός (63' Σάλαρι), Χαλιβελάκης, Σταματόπουλος, Τσάκαλος (88’ Μαραντίδης), Καρβούνης (46' Καραγιαννίδης).

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΝΙΚΗΤΕΣ 3–2
Με κορυφαίο παίκτη και σκόρερ (χατ-τρικ) τον Ασημάκη, ο γηπεδούχος Παθιακάκης επικράτησε με 3-2 των φιλότιμων Νικητών. Ο αγώνας εξελίχθηκε συγκλονιστικός και είχε έντονες διακυμάνσεις! Οι Νικητές είναι έντονα παραπονούμενοι για τις διαιτητικές αποφάσεις…
Ο Παθιακάκης είχε δοκάρι στο 20' με τον Κόκα και πέτυχε το 1-0 στο 42' με ανύπαρκτο πέναλτυ, που εκτέλεσε εύστοχα ο Ασημάκης (το …κέρδισε ο Γιώτης).
Στο β’ ημίχρονο οι Νικητές πίεσαν αλλά οι γηπεδούχοι σημείωσαν το 2-0 στο 62' με ωραίο πλασέ του Ασημάκη. Στο 66’ απεβλήθη ο Τσίγκος με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο 69’ ο Μπλέτα με κοντινό σουτ μείωσε σε 2-1.
Δεν πέρασαν δύο-τρία λεπτά παιχνιδιού (71’) και ο Παθιακάκης με νέο κτύπημα πέναλτυ του εξαιρετικού Ασημάκη, πέτυχε το 3-1. Το πέναλτυ που οι Νικητές αμφισβήτησαν ζωηρά ως ανύπαρκτο, κέρδισε πάλι ο Γιώτης από τον τερματοφύλακα Παπαδογεωργάκη, ο οποίος απεβλήθη και την θέση του πήρε ο Θεοχαρίδης (είχαν γίνει οι 3 αλλαγές).
Στο 80’ με κεφαλιά του Κουλούντζου, οι Νικητές μείωσαν 3-2 και στο τελευταίο δεκάλεπτο είχαν 2-3 ακόμη καλές ευκαιρίες για την ισοφάριση, αλλά δεν τα κατάφεραν! Σημαντικό ότι οι 4 νεαροί παίκτες των 17 και 18 ετών που χρησιμοποίησε ο Παθιακάκης, στάθηκαν πολύ καλά.
Διαιτητές: Μαλαμάς – Χόικας, Σπίθας.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Γαϊτανάρης, Οικονομόπουλος, Κόκα, Γιαννόπουλος, Τσίγκος, Φωτίκας, Ασημάκης, Αγγελίνας, Σωτηρόπουλος (65' Γκέος), Γιώτης (80' λ.τρ. Τζάος), Γερογιάννης (46' Βουρτσάνης).
ΝΙΚΗΤΕΣ (Καραπιπέρης): Παπαδογεωργάκης, Θεοχαρίδης, Τσόκος (30' Μπλέτα), Κουλούντζος, Ξαγοράρης, Γυφτέας, Γεράνης (65' Στρατήγης), Σωτηρόπουλος, Πανουσόπουλος (65' Καρναβίας), Μαλάι, Παππάς.
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Δήλωση απόγνωσης των Νικητών για την διαιτησία του Μιχάλη Μαλαμά μετά την ήττα από τον Παθιακάκη με 3-2. Σε σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του συλλόγου, αναφέρεται: «Όπου παίξαμε -κερδίσαμε ή χάσαμε- δώσαμε συγχαρητήρια σε αντιπάλους και διαιτητές. Το ίδιο θα πράξουμε και σήμερα τόσο για την άψογη φιλοξενία του κ. Παθιακάκη όσο και για την κακή διαιτησία του κ. Μαλαμά.
Μέχρι τώρα, είχαμε να αντιμετωπίσουμε την σειρά αλλοπρόσαλλων αποτελεσμάτων! Σήμερα είχαμε απέναντί μας και μία αλλοπρόσαλλη διαιτησία…
Με δύο πέναλτυ εις βάρος μας, τα οποία οι ίδιοι οι αντίπαλοι ομολόγησαν ότι δεν ήταν αλλά προσέκρουσαν στην απάντηση «ναι, αλλά τώρα το έδωσα»..., δεν κρατούσαμε την τύχη στα χέρια μας!
Δεν θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε εντυπώσεις ούτε θα προσπαθήσουμε να επηρεάσουμε προσεχείς διαιτησίες. Σεβόμαστε την φανέλα μας και την ιστορία μας. Καλούμε και τους υπόλοιπους, να σεβαστούν τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας, τόσο στο επίπεδο της διαιτησίας όσο και στο επίπεδο "ανίερων συμμαχιών" μεταξύ φιλικών σωματείων που καθορίζουν εντέλει προβιβασθείσες και υποβιβασθείσες ομάδες».

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 1–0
Τα Καλύβια νίκησαν δίκαια τον ελλιπή Αφιδναϊκό, αφού κατάφεραν να σκοράρουν μόλις στο 85’, παρ’ ότι είχαν πολλές ευκαιρίες! Οι φιλοξενούμενοι (με 13 μόνο παίκτες) δεν είχαν καλή απόδοση και μόνο ο φιλότιμος επιθετικός χαφ Γιάννης Νικολάου αγωνίσθηκε σύμφωνα με τις ανάγκες του παιχνιδιού.
Πάντως, στο 50’ ο Ζουβερέλλης έχασε σίγουρο γκολ, όταν πήρε πάσα του Μίχα που έσπασε το τεχνητό οφ-σάιντ και μόνος του με τον τερματοφύλακα Τσουνάκη, πλάσαρε ψηλά άουτ.
Το γκολ των Καλυβίων σημείωσε ο Δημητρακόπουλος (85’), μετά από λάθος του νεαρού τερματοφύλακα επίσης Γιάννη Νικολάου.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Σπυρόπουλος, Πολυχρονιάδης.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Βασιλακόπουλος): Τσουνάκης, Καραγιάννης, Μασουράκης, Μίκο, Παπανίκου, Χασουράκης (30’ Χρ. Δημητρακόπουλος), Αλεξίου, Χριστόπουλος, Οικονομίδης, Καρελιώτης, Μάτι (87’ Ροκανάς).
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Πάντος): Γ. Νικολάου, Δήμας, Άλι, Π. Νικολάου, Ζουβερέλλης, Δημητριάδης, Τσαλίδης, Γκιόλλα, Γάγγας, Γ. Νικολάου, Μίχας.

ΑΝΟΙΞΗ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 0–2
Ο Αήττητος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κι επεβλήθη της γηπεδούχου Άνοιξης με 2-0. Ήταν ανώτερος στο α' ημίχρονο και προηγήθηκε στο 30’, όταν ο Βιδάλης μετά από εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια έδωσε στον Μανώλη Λύγκο, κι εκείνος με σουτ ανάγκασε τον Θεολόγη να αποκρούσει προσωρινά αλλά η μπάλλα πήρε πορεία προς το τέρμα, κι όταν αμυνόμενος έτρεξε να την διώξει, ο βοηθός διαιτητή έδειξε σέντρα.
Η Άνοιξη είχε απειλήσει στην αρχή του αγώνα με επικίνδυνο σουτ του Θεοδώρου, που απέκρουσε ο Κονόμι ενώ στο 25' ο Αήττητος ζήτησε πέναλτυ σε ακούσιο χέρι του Χουζούρη.
Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι οργανώθηκαν κι έπαιξαν με αντεπιθέσεις, με αποτέλεσμα στο 55’ να σημειώσουν με ωραίο σουτ του Κοσμά εκτός περιοχής το 0-2.
Οι γηπεδούχοι στην συνέχεια διατήρησαν άκαρπη υπεροχή αλλά ήταν «άκαπνοι» επιθετικά.
Είχαν ευκαιρίες στο 67' (κεφαλιά του Ελευθερίου) και στο 87' (σουτ του Χαμπέρη), στις οποίες επενέβη σωτήρια ο Κονόμι.
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Καραθανάσης, Τσαλίκογλου (αντικαταστάθηκε για άγνωστους λόγους ο βοηθός Γουργιώτης).
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Θεολόγης, Τρακάκης (79' Νίκολλι), Κολώτας, Κυριάκης, Ι. Αθανασόπουλος, Χουζούρης, Γεωργούσης, Θεοδώρου, Λυγομένος (46' Χαμπέρης), Ειρ. Αθανασόπουλος (59' Λυμπερόπουλος), Ελευθερίου.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Oικονομόπουλος): Κονόμι, Ράπτης, Δ. Λύγκος, Βιδάλης, Λευθεροχωρίτης, Μπρέγκου, Αρκουμάνης (63' Κολάγκι), Κουτρούμπας (57' Τσούκα), Εμ. Λύγκος, Κοσμάς, Φράγκος (88' Κοντάκης).

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 1–2
Το Κρυονέρι επεβλήθη εκτός έδρας του Διονύσου με 2-1 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Μόλις στο 4’ η ομάδα του Κρυονερίου κέρδισε πέναλτυ με τον Μπερμπάντη, που αμφισβήτησαν έντονα οι γηπεδούχοι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δημητρίου, ο οποίος σημείωσε το 0-1. Με την συμπλήρωση 12’ λεπτών παιχνιδιού, ο Μαμάκος με κεφαλιά σε σέντρα του Κολώτα, πέτυχε το 0-2.
Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου το Κρυονέρι είχε καλή κυκλοφορία της μπάλλας και κράτησε το υπέρ του σκορ. Πάντως, ο Διόνυσος διαμαρτυρήθηκε πολύ έντονα στο 35’ για ανατροπή του Μπαλογιάννη εντός περιοχής, που δεν δόθηκε ως πέναλτυ!
Στο β’ ημίχρονο η εικόνα άλλαξε, με τον Διόνυσο να πιέζει για κάτι καλύτερο… Αρχικά στο 50’ ο Απ. Γκέσουρας είχε τετ-α-τετ στέλνοντας την μπάλλα άουτ και στην συνέχεια ανέλαβε με ενέργειές του ο έμπειρος Μπαλογιάννης. Στο 76’ υπήρξαν νέες διαμαρτυρίες του Διονύσου, πάλι για ανατροπή του Μπαλογιάννη εντός περιοχής, χωρίς αποτέλεσμα…
Στο 80’ ο Μπαλογιάννης πέτυχε τελικά το 1-2, με ωραία προσπάθεια έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Καρατσίκου. Από το σημείο εκείνο του αγώνα, ο Διόνυσος πίεσε για την ισοφάριση, με κορυφαία φάση αυτή του 93’, που ο Ντογκοτάρι έδιωξε εκπληκτικά σε κόρνερ, ευθύβολο κτύπημα φάουλ του Μπαλογιάννη, κρατώντας την νίκη του Κρυονερίου.
Σοβαρά παράπονα από τους γηπεδούχους για την διαιτησία (Ζαχαρόπουλος – Πειρασμάκης, Κουλοχέρης).
ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Koυτσογιάννης): Μπακοδήμος, Ευαγγελάτος, Ζαχαρόπουλος (46' Απ. Γκέσουρας), Χρ. Γκέσουρας, Καρατσίκος, Ράλλης (76' Δ. Ραυτακόπουλος), Μαρώλιας, Χρυσανθόπουλος, Μπαλογιάννης, Δρόσος, Αγγελόπουλος (73’ Κονόμι).
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Σιατραβάνης, Κολώτας, Ποστόλης, Μπερμπάντης, Σ. Δεσύλλας, Κεφάλας (82' λ.τρ. Αβαρκιώτης), Δημητρίου (70' Ζερμπίνης), Κανταρέλλης, Παπαντζίμας, Μαμάκος (91' Ρίζος).

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 0–0
Η Βουλιαγμένη εξασφάλισε την παραμονής της στην κατηγορία ενώ ο Εθνικός αντιμετωπίζει το φάσμα του υποβιβασμού έντονα πλέον!
Ο Εθνικός Νέας Μάκρης έπαιξε κάπως καλύτερα στο α’ ημίχρονο, αλλά δεν δημιούργησε μεγάλες ευκαιρίες για γκολ. Απείλησε στο 5' με τον Μουλάκη, στο 30' με μια επικίνδυνη σέντρα-σουτ του Κόνιαρη και στο 45' με τον Ραζακιά που είχε δοκάρι.
Η Βουλιαγμένη κατάφερε να αντιπαρέλθει με επιτυχία την πίεση στο α’ μέρος και με τον τερματοφύλακά της Παπαχριστόπουλο σε καλή φόρμα, δεν ανησύχησε ιδιαίτερα. Επιπλέον, αναγκάσθηκε να κάνει δύο υποχρεωτικές αλλαγές νωρίς-νωρίς λόγω τραυματισμών…
Στο β’ ημίχρονο, μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι έκαναν πιο αισθητή την παρουσία τους, καθώς το άγχος των γηπεδούχων δεν τους επέτρεπε να λειτουργούν σωστά.
Ο Μουλάκης βρέθηκε σε δύο περιπτώσεις σε καλή θέση για σουτ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ακόμη και στο 90' ο Εθνικός έχασε σημαντική ευκαιρία, όταν ο Παπαχριστόπουλος επενέβη σωτήρια. Η Βουλιαγμένη παραλίγο να σκοράρει σε δύο περιπτώσεις ενώ ζήτησε σε ισάριθμες φάσεις δύο πέναλτυ.
Διαιτητές: Λάμπρου – Γκόντα, Β. Τζαφόλιας. Η Βουλιαγμένη εξέφρασε παράπονα επειδή ο διαιτητής Λάμπρου -εφαρμόζοντας τον κανονισμό- απέβαλε στο ημίχρονο για έντονες διαμαρτυρίες τόσο τον γενικό αρχηγό Νίκο Κουτρή όσο και τον προπονητή Μανώλη Καπίρη, στους οποίους δεν επέτρεψε να εισέλθουν στ’ αποδυτήρια για να μιλήσουν στους παίκτες τους.
ΕΘΝΙΚΟΣ (Ζορμπάς): Κόλλιας, Κόνιαρης, Πολλάτος, Ι. Νικηφοράκης, Ελευθερίου, Μπισμπιρούλας, Καραπάνος, Τζάμος (55' Γρίβας), Ραζακιάς, Μουλάκης, Θρ. Νικηφοράκης (75' Αλτιπαρμάκης).
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Παπαχριστόπουλος, Αποστολόπουλος, Κουγιουμτζιάν, Αντωνόπουλος, Μπακούρος (30' λ.τρ. Πρέλα), Καρδαμίτσης, Πουλάι, Μανταλώζης, Παφίτης (25' λ.τρ. Λανάι), Μαντακίδης (75' Νικολαΐδης), Πουράνης.

* ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΟΥ – ΑΥΛΩΝΑΣ 3-0 α.α.
* ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΝΙΔΙΟΥ – ΣΤΑΜΑΤΑ 0-3 α.α.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money