Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016

ΑΡΓΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ…


Στιγμιότυπο από παλαιότερη Γενική Συνέλευση

Στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. θα οριστικοποιηθούν οι ημερομηνίες διεξαγωγής της τακτικής Γενικής Συνέλευσης και των αρχαιρεσιών της ΕΠΣΑΝΑ. Αυτό ανακοινώθηκε στην διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης, που παρευρέθησαν για πρώτη φορά ως συνεργαζόμενοι οι κ.κ. Παπαμακάριος και Χρυσάφης…
Παρά την πίεση του Γ. Νικολάου να επισπευσθούν οι διαδικασίες για τις εκλογές, ο κ. Αποστολίδης δεν δέχθηκε κανένα λόγο βιασύνης, ανακοινώνοντας ότι θα ακολουθηθούν πλήρως οι προβλέψεις του καταστατικού.
Βάσει του άρθρου 24, η τακτική Γ.Σ. συγκαλείται τον Ιούνιο κάθε έτους. Εκεί αποφασίζεται και ανακοινώνεται η ημερομηνία διεξαγωγής των αρχαιρεσιών.
Το επόμενο συμβούλιο μάλλον θα πραγματοποιηθεί μετά από 10-15 ημέρες, οπότε η τακτική Γ.Σ. μπορεί να ορισθεί για τις αρχές Ιουνίου και οι εκλογές -αν διεξαχθούν βιαστικά- μπορεί να γίνουν 8 ημέρες αργότερα (δηλαδή όχι πριν την τρίτη εβδομάδα του Ιουνίου).

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑΥΡΟΥ ΧΡΥΣΑΦΗ

Ύστερα από σιωπή δύο ημερών, ο Σταύρος Χρυσάφης εξήγησε με δήλωσή του, τους λόγους για τους οποίους συμφώνησε σε συνεργασία με τον Γιώργο Παπαμακάριο. Στην δήλωσή του αναφέρει: «Αποφασίσαμε να συμπορευτούμε με τον Γιώργο Παπαμακάριο και να κατεβούμε μαζί στις εκλογές. Μας συνδέει κοινό όραμα. Κρατάμε μόνο τα θετικά και αφήνουμε στην άκρη τα λάθη του παρελθόντος. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε πολλά στα σωματεία. Για το καλό της Ένωσης και των σωματείων, καταλήξαμε στην απόφαση της σύμπραξης στις εκλογές».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money