Κυριακή 8 Μαΐου 2016

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ



Δήλωση απόγνωσης των Νικητών για την διαιτησία του Μιχάλη Μαλαμά μετά την ήττα από τον Παθιακάκη με 3-2. Σε σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του συλλόγου, αναφέρεται: «Όπου παίξαμε -κερδίσαμε ή χάσαμε- δώσαμε συγχαρητήρια σε αντιπάλους και διαιτητές. Το ίδιο θα πράξουμε και σήμερα τόσο για την άψογη φιλοξενία του κ. Παθιακάκη όσο και για την κακή διαιτησία του κ. Μαλαμά.
Μέχρι τώρα, είχαμε να αντιμετωπίσουμε την σειρά αλλοπρόσαλλων αποτελεσμάτων! Σήμερα είχαμε απέναντί μας και μία αλλοπρόσαλλη διαιτησία…
Με δύο πέναλτυ εις βάρος μας, τα οποία οι ίδιοι οι αντίπαλοι ομολόγησαν ότι δεν ήταν αλλά προσέκρουσαν στην απάντηση «ναι, αλλά τώρα το έδωσα»..., δεν κρατούσαμε την τύχη στα χέρια μας!
Δεν θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε εντυπώσεις ούτε θα προσπαθήσουμε να επηρεάσουμε προσεχείς διαιτησίες. Σεβόμαστε την φανέλα μας και την ιστορία μας. Καλούμε και τους υπόλοιπους, να σεβαστούν τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας, τόσο στο επίπεδο της διαιτησίας όσο και στο επίπεδο "ανίερων συμμαχιών" μεταξύ φιλικών σωματείων που καθορίζουν εντέλει προβιβασθείσες και υποβιβασθείσες ομάδες».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money