Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Ο ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ ΕΠΙΦΥΛΛΑΣΣΕΤΑΙ…



Σε δελτίο Τύπου του Παλληνιακού αναφέρεται: Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. με αφορμή τις ερωτήσεις που καθημερινώς δέχονται αλλά και το γενικότερο προεκλογικό κλίμα το οποίο έχει διαμορφωθεί, αισθάνονται την υποχρέωση να ενημερώσουν τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, σχετικά με την στάση που θα κρατήσει ο Παλληνιακός στις επερχόμενες εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α.
Αγαπητά μέλη, αγαπητοί φίλοι και φίλες, είναι γνωστό σε όλους ότι ο Παλληνιακός από ιδρύσεώς του σέβεται τις διαδικασίες και τους θεσμούς, όπως αυτοί ορίζονται από την ελληνική Πολιτεία και νομοθεσία.
Στο πλαίσιο αυτών των διαδικασιών εντάσσονται και οι εκλογές για την ανάδειξη νέων μελών στο Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Αν.Α. (διοργανώτριας αρχής των οικείων πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου και μέλους της Ε.Π.Ο.).
Αντιλαμβανόμενοι την σοβαρότητα αλλά και πιστοί στις αρχές μας, δεν θα προβούμε σε καμία δήλωση προτίμησης-στήριξης, σε οποιοδήποτε πρόσωπο ή παράταξη πριν την επίσημη ανακοίνωση σύγκλησης Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης.
Παράλληλα, με ομόφωνη απόφαση, το Δ.Σ. συστήνει τριμελή επιτροπή η οποία αποτελείται από τον πρόεδρο κ. Γιάννη Καμπουρίδη, τον γενικό γραμματέα Χρήστο Αναστασίου και το μέλος κ. Λευτέρη Θεοχάρη.
Η επιτροπή αυτή θα διενεργήσει τις απαραίτητες διερευνητικές επαφές με όλους τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους και εν συνεχεία θα ενημερώσει το Δ.Σ. το οποίο κατά πλειοψηφία θα αποφασίσει και θα καθορίσει την στάση του συλλόγου.
Ο Πρόεδρος Γιάννης Καμπουρίδης
Ο Γενικός Γραμματέας Χρήστος  Αναστασίου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money