Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

ΜΗΝΥΣΗ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΣΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΒΑΡΑ



Εμείς το είχαμε γράψει από τις αρχές του περασμένου Μαρτίου, ότι θα είχαν άσχημα ξεμπερδέματα τόσο με την αθλητική όσο και την πολιτική δικαιοσύνη, όσοι ενεπλάκησαν στα σοβαρά επεισόδια του γηπέδου Κορωπίου «Αντώνης Πρίφτης», αμέσως μετά την λήξη του αγώνα Δόξας Κορωπίου-Κουβαρά 0-0 (Σάββατο 27/2/2016).
Χθες πληροφορηθήκαμε ότι ο Μιχάλης Μαλαμάς και ο Στέφανος Κυριακόπουλος, κατέθεσαν μήνυση κατά των υπευθύνων της επίθεσης εναντίον τους, κατόπιν αδείας τόσο του Συνδέσμου Διαιτητών Αν. Αττικής όσο και του Δ.Σ της Ένωσης που ενέκρινε την οικονομική κάλυψη της υπόθεσης (δικηγόρους κλπ) από τα ποσοστά των διαιτητών, καθώς ήδη χρειάσθηκε ποσό 700 περίπου ευρώ…
Θυμίζουμε ότι τότε, αρκετοί οπαδοί του Κουβαρά (με σήματα της ομάδας επάνω τους), εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, κι επιτέθηκαν τόσο στον διαιτητή Μ. Μαλαμά όσο και στους βοηθούς Σ. Κυριακόπουλο και Α. Τριγάζη, οι οποίοι έτρεξαν να καλυφθούν στ’ αποδυτήρια αλλά κι εκεί -στον περιβάλλοντα χώρο των αποδυτηρίων- μπήκαν μανιασμένοι οπαδοί, κι όρμησαν στους διαιτητές, τους οποίους κτύπησαν (περισσότερο τον Κυριακόπουλο)!
Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Αν. Αττικής πρότεινε 10λεπτη καθυστέρηση έναρξης των αγώνων του επόμενου Σαββατοκύριακου, η οποία τελικά τηρήθηκε, παρ’ ότι δεν υπήρξε επίσημη απόφαση.
Επίσης, ο αξιολογημένος για αγώνες Γ’ εθνικής διαιτητής Μιχάλης Μαλαμάς, είχε δηλώσει ευθαρσώς ότι θα μηνύσει τουλάχιστον τους τρεις παράγοντες που τους επιτέθηκαν εντός αγωνιστικού χώρου και τους κτύπησαν, τους οποίους έχει ταυτοποιήσει. Η υπόθεση έχει πάρει πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money