Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 33ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ)




ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 2–2
Ο Αήττητος εξασφάλισε την επιστροφή του στην Α' κατηγορία με την ισοπαλία 2-2 που έφερε στο γήπεδο του Κόκκινου Μύλου με τον γηπεδούχο Αχιλλέα.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Αήττητος έ[παιξε καλό ποδόσφαιρο, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκε 0-2 με δύο τέρματα που σημείωσαν στο 32’ ο Μανώλης Λύγκος (πήρε την μπάλλα από τον τερματοφύλακα) και στο 37' με εκπληκτικό σουτ του Φράγκου (άπιαστο στο «Γ»)!
Στο δεύτερο ημίχρονο όλα άλλαξαν! Σαν να μην υπήρχε ο Αήττητος στο γήπεδο… Ο Αχιλλέας εύκολα ισοφάρισε μέσα σε λίγα λεπτά παιχνιδιού. Το 1-2 έγινε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ του Καρβούνη στο 48' και το 2-2 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σάλαρι στο 58’ (άνοιξε το τείχος των παικτών του Αήττητου)!
Απ’ εκεί και πέρα δεν έγινε σοβαρό παιχνίδι… Το 2-2 «εξυπηρέτησε» και τις δύο πλευρές...
Ο διαιτητής (Μαλαμάς – Σπυρόπουλος, Γκόντα) προειδοποίησε λίγο πριν το τέλος ότι θα διέκοπτε τον αγώνα για διακωμώδηση του αθλήματος!
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Καβαλλάρης): Χαριτίδης, Μιχαηλίδης, Καπούλας, Μαραντίδης (72' λ.τρ. Γκίνι), Αγγελόπουλος, Τσαναχτσίδης, Καραγιαννίδης (84' Γκολόσι), Σάλαρι, Σταματόπουλος, Τσάκαλος, Τσαλιαγκός (46' λ.τρ. Καρβούνης).
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Οικονομόπουλος): Κονόμι, Ράπτης, Δημ. Λύγκος, Βιδάλης, Λευθεροχωρίτης, Μπρέγκου, Αρκουμάνης, Κοντάκης (83' Κοσμάς), Μαν. Λύγκος, Κουτρούμπας (65' Μπαράκος), Φράγκος (60' Τζαβέλλας).

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 1–2
Ο Παμπαιανικός πέρασε νικηφόρα κι από την Βουλιαγμένη, με καλή απόδοση. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία σχεδόν σ’ όλον τον αγώνα και πέτυχαν το 0-1 στο 25' με πλασέ του Τσιγάρα (από πάσα του Παρθένη) ενώ στο 40' είχαν και δοκάρι με τον Χατζή.
Η Βουλιαγμένη προσπάθησε αλλά έμεινε με 10 παίκτες στο 48', όταν απεβλήθη ο Χατζηνικολάου, για εξύβριση του διαιτητή.
Ο Παμπαιανικός στο 55' σημείωσε το 0-2, όταν ο Παρθένης πάσαρε στον Σέλβια, κι εκείνος σκόραρε με πλασέ.
Οι γηπεδούχοι μείωσαν 1-2 στο 75' με κοντινό πλασέ του Πουλάι (από πάσα του Παφίτη). Στο 80' απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Παπασωτηρίου και στο 92' η Βουλιαγμένη παραλίγο να ισοφάριζε, όταν σε σουτ του Παφίτη η μπάλλα έφυγε μόλις άουτ!
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Γουργιώτης, Σπίθας.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Παπαχριστόπουλος, Αποστολόπουλος, Κουγιουμτζιάν, Λανάι, Μανταλώζης (80' λ.τρ. Μπάκος), Καρδαμίτσης, Χατζηνικολάου, Πρέλα, Πουράνης (70' Ράλλιος), Πουλάι, Νικολαΐδης (55' Παφίτης).
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Ομουρίδης, Κοτροζίνης, Λαλαούνης, Πήττας, Παπασωτηρίου, Χατζής, Σέλβια (85' Γιαμάς), Γκόμπλιας, Λαγός (70' Σοτίρι), Τσιγάρας (78' Αντωνόπουλος), Παρθένης.

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 0–3
Την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος θα κριθεί ο τίτλος του πρωταθλητή στην Β’ κατηγορία, μετά την εκτός έδρας επιβολή της Ατλαντίδος επί της Σταμάτας με 3-0.
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα νίκησε η Ατλαντίς, με δύο γκολ του Φώσκολου κι ένα του Χρυσάφη.
Στο α’ ημίχρονο ο αγώνας ήταν δυνατός, με την Ατλαντίδα να υπερέχει. Το σκορ άνοιξε στο 15', όταν ο Χρυσάφης εξαπέλυσε δυνατό μακρινό σουτ, ο τερματοφύλακας Μαμάης απέκρουσε προσωρινά και ο επερχόμενος Φώσκολος πέτυχε το 0-1. Το 0-2 έγινε στο 25’ με κεφαλιά του Φώσκολου, σε κτύπημα κόρνερ του Χρυσάφη.
Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι κράτησαν το παιχνίδι σε πιο χαλαρό ρυθμό και η Σταμάτα απείλησε σε δύο φάσεις με Τσαβδαρίδη και Καλογήρου.
Στο 62’ κεφαλιά του Πούλιου έστειλε την μπάλλα μόλις άουτ και στο 89' σημειώθηκε το 0-3, όταν ο Μπερέτης έκανε ατομική ενέργεια, έδωσε στον Φώσκολο, κι αυτός προς τα έξω στον Χρυσάφη, που με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Με λάθη οι διαιτητές Αντ. Βλάχος – Γκόντα, Αλεξοπούλου.
ΣΤΑΜΑΤΑ (Mανδραφλής): Μαμάης, Κριεμάδης (65' Μανασίδης), Τορλαχίδης, Μητρόπουλος, Κ. Πέππας (76' Παπάζης), Μπόρας, Ν. Πέππας, Σμυρναίος, Τσαβδαρίδης, Καλογήρου, Καβάσης (46' Αγαπητός).
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γ. Τσούνης): Φυλακτός, Τσιτοφώτος, Οικονόμου, Καρποντίνης, Πούλιος, Κολοτούρος (71' Τσαδήμας), Πανόπουλος (66' Δριλάκης), Στασινόπουλος, Φώσκολος, Χρυσάφης, Γκατεντασβίλι (61' Μπερέτης).

ΝΙΚΗΤΕΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 2–3
Ο Εθνικός νίκησε τους Νικητές στην Ανθούσα με 3-2 αλλά η εικόνα του παιχνιδιού αδικεί τους γηπεδούχους, που υποβιβάσθηκαν! Παρά την κρισιμότητα του αγώνα, οι αντίπαλοι αγωνίσθηκαν δυνατά αλλά καθαρά, καθώς και το κλίμα στην εξέδρα ήταν πολύ καλό… Ο Εθνικός έδειξε πιο έμπειρη ομάδα ενώ οι Νικητές έχασαν από το άγχος τους.
Συγκλονιστικό ματς, με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν στην πρώτη τους επίθεση, στο 4', με σκόρερ τον Θράσο Νικηφοράκη (0-1). Στο 39' ο Μουλάκης (στην δεύτερη ή τρίτη επιθετική προσπάθεια του Εθνικού) πέτυχε το 0-2! Τρία λεπτά αργότερα (42’) ο Εθνικός σημείωσε και τρίτο γκολ, με σκόρερ τον Γιάννη Νικηφοράκη (0-3).
Στο β’ ημίχρονο οι Νικητές (που είχαν χάσει …απίθανα γκολ στο α’ μέρος), μείωσαν 1-3 με τον Σωτηρόπουλο στο 60' και 2-3 με τον Θανάση Λεμονή στο 80’.
Διαιτητές: Γαλάνης – Μπουξμπάουμ, Δ. Τζαφόλιας.
ΝΙΚΗΤΕΣ (Καραπιπέρης): Καραλής, Γεράνης, Μηνάς (46' Ν. Λεμονής), Ξαγοράρης, Κουλούτζος, Γυφτέας (60' Στρατήγης), Καρναβίας (46' Μπλέτα), Σωτηρόπουλος, Αθ. Λεμονής, Μαλάι, Παππάς.
ΕΘΝΙΚΟΣ (Ζορμπάς): Κόλλιας, Γρίβας (15' λ.τρ. Κόνιαρης), Πολλάτος, Ι. Νικηφοράκης, Ελευθερίου, Μπισμπιρούλας, Μπεκιάρης (75' Αλτιπαρμάκης), Τζάμος, Ραζακιάς (60' Καραπάνος), Θρ. Νικηφοράκης, Μουλάκης.

ΩΡΩΠΟΣ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 0–0
Ο Σαρωνικός κατάφερε με πολλή δυσκολία να πάρει τον βαθμό που ήθελε στον Ωρωπό, ώστε να παραμείνει στην κατηγορία.
Ο Ωρωπός διατήρησε την υπεροχή και τον έλεγχο των κινήσεων, κι έχασε τουλάχιστον 3 μεγάλες ευκαιρίες (με Ευφραιμίδη, Μπραχιμάι και Φιλλή) να σκοράρει.
Πάντως, οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να πετύχουν γκολ στο 90' με τον Μετάνι, που πλάσαρε άουτ από ευνοϊκή θέση!
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Πολυχρονιάδης, Β. Τζαφόλιας.
ΩΡΩΠΟΣ (Ιωσηφίδης-Σκαρμούτσος): Οσμάν, Μήτρου (70’ Λάπα), Αμπάζι, Κατερίνης, Εδ. Σκαρμούτσος, Μπραχιμάι, Γ. Μπαλόκας, Βολιώτης, Φιλλής, Ι. Κανάρης (65’ Ν. Κανάρης), Ευφραιμίδης (90’ Γεωργακόπουλος).
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Λάζαρης): Παπαϊωάννου, Μαλατάνος, Ναυπλιώτης, Τσομπανάκης (65' Μετάνι), Κετέογλου, Μαυροθαλασσίτης, Ρέδι, Ντίνος (80' Κοέχλερ), Χαρίτος, Αλεξίου, Τσώκος (88' Τσιγαρίδας).

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 1–0
Ο Αφιδναϊκός νίκησε 1-0 τον Παθιακάκη, που άφησε καλές εντυπώσεις. Πάντως, η νίκη των γηπεδούχων ήταν δίκαιη.
Το γκολ σημείωσε στο 77’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ, που κέρδισε κι εκτέλεσε ο Τσαλίδης (1-0).
Ο Παθιακάκης είχε ευκαιρίες κυρίως με τον Ασημάκη, στο α' ημίχρονο.
Διαιτητές: Μανιώτης – Κουλοχέρης, Αλεξοπούλου.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Πάντος): Μορφονιός, Άλι, Τάτσης, Π. Νικολάου, Γάγγας, Κλίσι, Ζουβερέλλης, Μίχας, Γκιόλλα, Τσαλίδης, Ι. Νικολάου (70' Δήμας).
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Γαϊτανάρης, Οικονόμοπουλος, Κόκα, Τζάος, Σωτηρόπουλος, Φωτίκας (75' Γκέος), Ασημάκης, Αγγελίνας, Γιώτης, Ράπτης (55' Γερογιάννης), Παθιακάκης (55' Βιντζηλαίος).

Η ομάδα του Διονύσου
ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΑΝΟΙΞΗ 3–0
Άνετη νίκη για τον Διόνυσο επί της Άνοιξης με 3-0, στον αγώνα με τον οποίο η ομάδα του Διονύσου ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, καθώς την τελευταία αγωνιστική ήταν προγραμματισμένος ο αγώνας με τον Αστέρα Μενιδίου, που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.
Ο γηπεδούχος Διόνυσος ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια του αγώνα, απέναντι στην Άνοιξη που παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές.
Το σκορ άνοιξε στο 31’ ο Ζαχαρόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή (1-0).
Στο β’ μέρος ο ρυθμός έπεσε, χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο, μέχρι το τελευταίο 10λεπτο, που ο Διόνυσος πέτυχε το 2-0 με τον Μπαλογιάννη στο 78’ και το 3-0 με τον Δρόσο στο 83’.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία (Κουτρομάνος – Αχ. Παπαδόπουλος, Χριστόπουλος).
ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Κουτσογιάννης): Μπακοδήμος, Ευαγγελάτος (61' Γεωργοκίτσος), Ζαχαρόπουλος, Χ. Γκέσουρας, Καρατσίκος, Ράλλης, Μαρώλιας, Χρυσανθόπουλος (53' Δ. Ραυτακόπουλος), Μπαλογιάννης, Δρόσος, Α. Γκέσουρας (46' Χ. Ραυτακόπουλος).
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Θεολόγης, Τρακάκης, Κολώτας, Κυριάκης (80' Ριζάβας), Ι. Αθανασόπουλος, Χουζούρης, Γεωργούσης, Νίκολλι (46' Ελευθερίου), Τόσκα, Ε. Αθανασόπουλος, Λυμπερόπουλος (57' Μπουσδέκης).

ΑΥΛΩΝΑΣ – ΚΑΛΥΒΙΑ 1–5
Σκόρερς: 60’ Τσέλιος – 20’, 42’ Καρελιώτης, 47’ Δ. Οικονομίδης, 68’ Μάτι, 75’ Μίκο.
Δοκάρι: 14’ Δ. Οικονομίδης.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Παπαδιώτης, Ντόστης.
ΑΥΛΩΝΑΣ (Πρέκας): Καλέμης, Νάνος, Πάντος, Αρκουλής, Σκεντούλι, Τσέλιος, Πατσιαβούρας, Μουλάς (46’ Βλαχάκης), Κούκκος, Ποταμιάνος (57’ Τζιοβάρας), Κούφο.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Βασιλακόπουλος): Τσουνάκης (55’ Ζώης), Καραγιάννης, Μασουράκης (56’ Κουφαλιάς), Μίκο, Παπανίκου, Χασουράκης (58’ Ροκανάς), Αλεξίου, Πάτσης, Δ. Οικονομίδης, Καρελιώτης, Μάτι.

* ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΝΙΔΙΟΥ 3–0 α.α.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money