Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 1–2


H παρουσίαση των ομάδων

Το Κρυονέρι επεβλήθη εκτός έδρας του Διονύσου με 2-1 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Μόλις στο 4’ η ομάδα του Κρυονερίου κέρδισε πέναλτυ με τον Μπερμπάντη, που αμφισβήτησαν έντονα οι γηπεδούχοι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δημητρίου, ο οποίος σημείωσε το 0-1. Με την συμπλήρωση 12’ λεπτών παιχνιδιού, ο Μαμάκος με κεφαλιά σε σέντρα του Κολώτα, πέτυχε το 0-2.
Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου το Κρυονέρι είχε καλή κυκλοφορία της μπάλλας και κράτησε το υπέρ του σκορ. Πάντως, ο Διόνυσος διαμαρτυρήθηκε πολύ έντονα στο 35’ για ανατροπή του Μπαλογιάννη εντός περιοχής, που δεν δόθηκε ως πέναλτυ!
Στο β’ ημίχρονο η εικόνα άλλαξε, με τον Διόνυσο να πιέζει για κάτι καλύτερο… Αρχικά στο 50’ ο Απ. Γκέσουρας είχε τετ-α-τετ στέλνοντας την μπάλλα άουτ και στην συνέχεια ανέλαβε με ενέργειές του ο έμπειρος Μπαλογιάννης. Στο 76’ υπήρξαν νέες διαμαρτυρίες του Διονύσου, πάλι για ανατροπή του Μπαλογιάννη εντός περιοχής, χωρίς αποτέλεσμα…
Στο 80’ ο Μπαλογιάννης πέτυχε τελικά το 1-2, με ωραία προσπάθεια έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Καρατσίκου. Από το σημείο εκείνο του αγώνα, ο Διόνυσος πίεσε για την ισοφάριση, με κορυφαία φάση αυτή του 93’, που ο Ντογκοτάρι έδιωξε εκπληκτικά σε κόρνερ, ευθύβολο κτύπημα φάουλ του Μπαλογιάννη, κρατώντας την νίκη του Κρυονερίου.
Σοβαρά παράπονα από τους γηπεδούχους για την διαιτησία (Ζαχαρόπουλος – Πειρασμάκης, Κουλοχέρης).
ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Koυτσογιάννης): Μπακοδήμος, Ευαγγελάτος, Ζαχαρόπουλος (46' Απ. Γκέσουρας), Χρ. Γκέσουρας, Καρατσίκος, Ράλλης (76' Δ. Ραυτακόπουλος), Μαρώλιας, Χρυσανθόπουλος, Μπαλογιάννης, Δρόσος, Αγγελόπουλος (73’ Κονόμι).
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Σιατραβάνης, Κολώτας, Ποστόλης, Μπερμπάντης, Σ. Δεσύλλας, Κεφάλας (82' λ.τρ. Αβαρκιώτης), Δημητρίου (70' Ζερμπίνης), Κανταρέλλης, Παπαντζίμας, Μαμάκος (91' Ρίζος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money