Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

ΜΠΑΡΑΖ: ΖΩΦΡΙΑ – ΘΥΕΛΛΑ 0–0



Η Θύελλα πήρε εκτός έδρας ισοπαλία από την Ζωφριά στο Καματερό και παρέμεινε πρώτη και αήττητη σε 3 αγώνες. Η ομάδα της Ραφήνας δεν έπαιξε πολύ καλά αλλά δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα και με ήττα, από ένα συγκρότημα μικρότερων δυνατοτήτων που «τα έδωσε όλα» για να έχει ακόμη ελπίδες ανόδου…
Οι αντίπαλοι έχασαν καλές ευκαιρίες να σκοράρουν, ενώ η Θύελλα είχε τρία δοκάρια! Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 4’, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Χρόνης έκανε λάθος και δεν μπλόκαρε, η μπάλλα έφθασε στον Ντούνη, ο οποίος με κεφαλιά εξ επαφής την έστειλε στην συμβολή των δοκών!
Το ματς κύλησε με καλό ρυθμό στην συνέχεια. Οι γηπεδούχοι -μετά το 20’- είχαν κι αυτοί ευκαιρίες, όπως αυτή του 31’, όταν σε λανθασμένη έξοδο του Κύρκου, ο Πρισιμιτζής σε κενή εστία έστειλε την μπάλλα άουτ!
Στο 34’ η Θύελλα ήταν πάλι άτυχη, αφού μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Βαζέχα έπιασε κεφαλιά και ο Χρόνης απέκρουσε προσωρινά. Ο επερχόμενος Βαζέχα σούταρε πάλι μετά από νέα επέμβαση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, η μπάλλα κτύπησε στο δοκάρι!
Στο β’ ημίχρονο η Ζωφριά πίεσε την Θύελλα και στο 58’, μετά από γύρισμα του Πρισιμιτζή, ο Κουμουλίδης πρόλαβε τον Κύρκο και πλάσαρε, αλλά η μπάλλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Οι δύο ομάδες έδειξαν από το 70’ κι έπειτα να συμβιβάζονται με την ισοπαλία, αλλά η Θύελλα παραλίγο να σκοράρει στο 78’, όταν σουτ-κεραυνός του Ανδρεαδάκη έξω από την μεγάλη περιοχή, συγκλόνισε για τρίτη φορά το οριζόντιο δοκάρι του Χρόνη.
Διαιτητές: Παπαβασιλείου (Δωδεκανήσου) – Αρμακόλας (Κυκλάδων), Μητάκος (Πειραιά).
ΖΩΦΡΙΑ (Αδάκτυλος): Χρόνης, Σταμούλης, Χάρμπαλης (66’ Πλατανιάς), Πουλικίδης, Σταχάκης, Παπάζογλου, Κουμουλίδης, Πολύζος, Ντεντέι (56’ Καραχάλιος), Γεγές, Πρισιμιτζής (93’ Βλαχάβας).
ΘΥΕΛΛΑ (Τσιγκούλης): Κύρκος, Αράπης, Φύτρος, Μανουσάκης, Ντούνης, Ντόσκας (78’ Στάφα), Χαρακτίδης (90’ Μουτζακάς), Ανδρεαδάκης, Αθανασόπουλος, Βαζέχα (87’ Ντε Ντέους), Ζέκιο. 

* Στον άλλο αγώνα του ομίλου: Πυθαγόρας – Ζευγολατιό 0-1.
* Η βαθμολογία (σε 3 αγώνες):
1. Θύελλα               5-0     7
2. Ζευγολατιό         4-4     6
3. Ζωφριά              2-3     4
4. Πυθαγόρας         0-4     0
* Η επόμενη αγωνιστική (Τετάρτη 25/5):
Γήπ. Καματερού, 17.00: Ζωφριά – Ζευγολατιό
Γήπ. Ραφήνας, 17.00: Θ’υελλα – Πυθαγόρας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money