Κυριακή 8 Μαΐου 2016

ΑΝΟΙΞΗ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 0–2


Φάση από τον αγώνα

Ο Αήττητος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κι επεβλήθη της γηπεδούχου Άνοιξης με 2-0. Ήταν ανώτερος στο α' ημίχρονο και προηγήθηκε στο 30’, όταν ο Βιδάλης μετά από εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια έδωσε στον Μανώλη Λύγκο, κι εκείνος με σουτ ανάγκασε τον Θεολόγη να αποκρούσει προσωρινά αλλά η μπάλλα πήρε πορεία προς το τέρμα, κι όταν αμυνόμενος έτρεξε να την διώξει, ο βοηθός διαιτητή έδειξε σέντρα.
Η Άνοιξη είχε απειλήσει στην αρχή του αγώνα με επικίνδυνο σουτ του Θεοδώρου, που απέκρουσε ο Κονόμι ενώ στο 25' ο Αήττητος ζήτησε πέναλτυ σε ακούσιο χέρι του Χουζούρη.
Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι οργανώθηκαν κι έπαιξαν με αντεπιθέσεις, με αποτέλεσμα στο 55’ να σημειώσουν με ωραίο σουτ του Κοσμά εκτός περιοχής το 0-2.
Οι γηπεδούχοι στην συνέχεια διατήρησαν άκαρπη υπεροχή αλλά ήταν «άκαπνοι» επιθετικά.
Είχαν ευκαιρίες στο 67' (κεφαλιά του Ελευθερίου) και στο 87' (σουτ του Χαμπέρη), στις οποίες επενέβη σωτήρια ο Κονόμι.
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Καραθανάσης, Τσαλίκογλου (αντικαταστάθηκε για άγνωστους λόγους ο βοηθός Γουργιώτης).
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Θεολόγης, Τρακάκης (79' Νίκολλι), Κολώτας, Κυριάκης, Ι. Αθανασόπουλος, Χουζούρης, Γεωργούσης, Θεοδώρου, Λυγομένος (46' Χαμπέρης), Ειρ. Αθανασόπουλος (59' Λυμπερόπουλος), Ελευθερίου.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Oικονομόπουλος): Κονόμι, Ράπτης, Δ. Λύγκος, Βιδάλης, Λευθεροχωρίτης, Μπρέγκου, Αρκουμάνης (63' Κολάγκι), Κουτρούμπας (57' Τσούκα), Εμ. Λύγκος, Κοσμάς, Φράγκος (88' Κοντάκης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money