Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 2–1


Στιγμιότυπο από τον αγώνα Ατλαντίδος-Παμπαιανικού του α' γύρου, στην Ανθούσα

Ο Παμπαιανικός νίκησε την καλύτερή του για μεγάλο χρονικό διάστημα Ατλαντίδα με 2-1, ύστερα από ενδιαφέρον παιχνίδι στο γήπεδο Παιανίας. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν σαφή υπεροχή των κινήσεων, κι έχασαν μόλις στο 3’ κλασσική ευκαιρία να σκοράρουν, όταν ο τερματοφύλακας Κασελούρης επενέβη εντυπωσιακά και σταμάτησε το πλασέ του Γκατεντασβίλι! Οι παίκτες της Ατλαντίδος είχαν κι άλλες χαμένες ευκαιρίες αλλά οι γηπεδούχοι με την ευέλικτη επίθεση που διαθέτουν, προηγήθηκαν στο 24’ με γκολ από σουτ του Γκόμπλια (1-0).
Το β’ ημίχρονο ήταν αμφίρροπο, με φάσεις στα δύο τέρματα αλλά και τους τερματοφύλακες να ανταποκρίνονται στον ρόλο τους. Στο 59’ με άπιαστο σουτ εκτός περιοχής στο «Γ» της εστίας του Κασελούρη, ο Πανόπουλος ισοφάρισε 1-1. Μόλις 5 λεπτά άντεξε η ισοπαλία, καθώς στο 64’ πάλι ο Γκόμπλιας με σουτ σημείωσε το 2-1, που έμελλε να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης, παρά την πίεση που εξάσκησε η Ατλαντίς.
Ο Παμπαιανικός φάνηκε πιο πρακτικός και κέρδισε ένα παιχνίδι με «επαγγελματικό» τρόπο, απέναντι σε αντίπαλο που μόχθησε, έτρεξε περισσότερο αλλά δεν είχε αποτέλεσμα στην τελική προσπάθεια.
Διαιτητές: Αρ. Γαλάνης – Θέμελης, Καστρινάκης.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Κασελούρης, Παρθένης, Χατζής, Παπανίκου, Λευθεροχωρίτης, Τογιάλλι, Λαγός (84’ Στασινούλιας), Δημήτρουλας, Αλ. Λαλαούνης (92’ Αντωνόπουλος), Γκόμπλιας (89’ Λόκου), Μυρτάι.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Γκούτσιας, Τρικαλίτης, Παπαπέτρου, Μπενέκος, Καγιάς (75’ λ.τρ. Kατσίμπρας), Παππάς, Μπερέτης, Σβόλης (60’ Μετόχου), Τσαδήμας (80’ Κάκαρης), Πανόπουλος, Γκατεντασβίλι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money