Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΣΤΑΜΑΤΑ - ΩΡΩΠΟΣ 3-0















Εκπληκτική η νεοφώτιστη στην Α’ κατηγορία Σταμάτα, μπήκε με …κεκτημένη ταχύτητα στο γήπεδο της Άνοιξης και πολύ νωρίς καθήλωσε τους παίκτες του Ωρωπού, που μέχρι να αντιληφθούν τι γίνεται γύρω τους, βρέθηκε να χάνει 2-0! Με τέτοιες συνθήκες, το τελικό 3-0 ήταν σχεδόν αναμενόμενο…
Θυμίζουμε ότι η Σταμάτα με 3 στις 3 νίκες βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας!
Τα δύο γρήγορα τέρματα σημείωσαν ο Μπερμπάντης στο 2’ και ο Χρ. Τσεβάς στο 14’. Οι γηπεδούχοι είχαν 3 ακόμη πολύ καλές στιγμές στο α’ ημίχρονο, με τους Μπερμπάντη και Χρ. Τσεβά. Ο τελευταίος εξαπέλυσε και σουτ - κεραυνό στο οριζόντιο δοκάρι του Βασιλειάδη (44’).
Η εμφανής υπεροχή της Σταμάτας, μετριάσθηκε κάπως στο διάστημα 46’ – 70’, όταν ο Ωρωπός κατάφερε να «κυκλοφορήσει» την μπάλλα υποφερτά και να δημιουργήσει προϋποθέσεις για ένα γκολ. Ο Στεφανή στη μια από τις δύο αξιόλογες ευκαιρίες (58’ και 67’), αστόχησε σε κεφαλιά σχεδόν μόνος του με το τέρμα! Αν ο Ωρωπός είχε κάνει το 2-1, μπορεί κάτι να άλλαζε στη συνέχεια…
Πάντως, στο δεύτερο 45λεπτο η Σταμάτα «έκοψε ταχύτητα» και δεν πίεσε τόσο πολύ! Ήταν όμως κυρίαρχη του παιχνιδιού και «περνώντας» ως αλλαγή τον Κώστα Τσεβά (67’), παλιό γνώριμο του Ωρωπού, στον οποίο αγωνίσθηκε την χρονιά που η ομάδα έπαιζε στην Δ’ εθνική και μαζί της κατέκτησε το Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ, έφθασε με αυτόν σκόρερ, στο τελικό 3-0 (74'). Η κίνηση του Κ. Τσεβά να ξεμαρκαριστεί από τους αμυντικούς και να πλασάρει τον ανυπεράσπιστο Βασιλειάδη, ήταν εντυπωσιακή!
Από τον Ωρωπό ο Αλούση έδωσε τις περισσότερες μάχες στο κέντρο και ο Στεφανή στην επίθεση. Ο Νουόμπα, σε άγνωστη γι’ αυτόν θέση (ως έξω δεξιά) δεν αξιοποιήθηκε, αφού είναι γνωστό ότι διαθέτει εκτελεστική δεινότητα ως κλασσικός σέντερ-φορ.
Από την Σταμάτα εντύπωση έκανε με τις έγκαιρες επεμβάσεις του ο Ντιούφ, όπως και η διάθεση του Οσμανάι, που επανήλθε στη δράση από μακρύ τραυματισμό.
Πολύ καλή η διαιτησία των Λάμπρου, (Μπουξμπάουμ, Β. Τζαφόλια).
ΣΤΑΜΑΤΑ: Πετράκης, Δημητρίου, Καραμήτρος, Μπόρας, Ντιούφ, Πέππας (60' Κριεμάδης), Καλογήρου, Οικονομόπουλος (70' Γεωργοστάθης), Μπερμπάντης, Χρ. Τσεβάς, Οσμανάι (67' Κ. Τσεβάς).
ΩΡΩΠΟΣ: Βασιλειάδης, Αποστολάκης, Κανατάς, Γκλιάτης (66' Μέγας), Κατερίνης, Βούσουλας, Στεφανή, Αλούση, Νουόμπα (57' Αποστολόπουλος), Σωτηρόπουλος, Ανυφαντής (59' Παπαγεωργίου).
 
* Στο στιγμιότυπο, το τελείωμα του Κώστα Τσεβά για το 3-0.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money