Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 2-0























Εξαιρετική η Λαυρεωτική υποχρέωσε στην πρώτη ήττα την Δόξα Κορωπίου στο εφετινό πρωτάθλημα, που έκανε κακή εμφάνιση, προφανώς κουρασμένη από τον 120λεπτο αγώνα Κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης. Οι γηπεδούχοι, που έπαιξαν κι αυτοί 120' για το Κύπελλο με τον Παμπαιανικό, μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και σημείωσαν δύο τέρματα στο πρώτο 20λεπτο.
Το πρώτο, στο 7’, από πλαϊνή χαμηλή σέντρα, με τον Τζώρα να πλασάρει τον τερματοφύλακα Μιχάλη. Στο 18’ ο αμαρκάριστος από θέση μέσα δεξιά Μακρής, σούταρε δυνατά κι έγραψε το 2-0.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν ν’ απαντήσουν και στο 43’ ο Δάβαρης έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει, όταν βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Λάμπρου αλλά ο τελευταίος απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πίεσαν όσο τους το επέτρεπε η κούρασή τους, έφθασαν σε θέσεις βολής αλλά έχασαν καλές ευκαιρίες με τον Δάβαρη και τον Μαρινάκη.
Το τελικό 2-0 αποτύπωσε σωστά την εικόνα του παιχνιδιού. Δηλαδή ότι η Λαυρεωτική ήταν ο δίκαιος νικητής της αναμέτρησης. Ήταν πολύ καλά στημένη στο γήπεδο, κι απέδωσε σύμφωνα με τις ανάγκες του συγκεκριμένου παιχνιδιού.
Για την Δόξα, το μόνο θετικό ήταν ότι παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Ελάχιστοι παίκτες της διασώθηκαν αγωνιστικά.
Χωρίς προβλήματα οι διαιτητές Παπάζογλου, Σπυρόπουλος και Μαγουλάκης.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρου, Χουσεΐν, Δρογγίτης, Παπαγεωργίου, Παπακωνσταντίνου, Πάνου, Μακρής, Τζώρας (87' Καραμολέγκος), Δ. Μιχαηλίδης, Κωνσταντινίδης (68' Ιατρού), Κ. Παπαδόπουλος.
ΔΟΞΑ: Μιχάλης, Μπερέτας, Μαρινάκης, Καδίτης, Τούντας, Μπουτσάι, Πουλάκης (67' Κόλλιας), Σύρος (58' Βαλσαμογιάννης), Δάβαρης, Παπαδάς, Μίνα (46' Ξεφτεράκης).

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

120 λεπτα επαιξαν και οι παιχτες της ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ οπως γνωριζετε με τον παμπαιανικο οποτε μη λετε για την κουραση.
Απλα η ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ ηταν πολυ καλυτερη σε ολη τη διαρκεια του αγωνα και δικαια κερδισε.

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money