Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΚΕΡΑΤΕΑΣ


Από τον Α.Π.Σ. Κεραυνό Κερατέας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:  
«Να ποιοι δυναμιτίζουν το ποδόσφαιρο»
«Με πληρωμένους μπράβους της νύχτας και ωμή, απροκάλυπτη βία μέσα στα αποδυτήρια, οι κορυφαίοι ποδοσφαιρικοί «παράγοντες» της ομάδας του Κορωπίου, οδηγούν πλέον το ποδόσφαιρο στα χέρια του υποκόσμου. Αυτά που έζησαν οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο του Κορωπίου κατά την αναμέτρηση Α.Π.Σ. Κεραυνού Κερατέας με την ομώνυμη ομάδα του Κορωπίου, ήταν πρωτόγνωρα και προκαλούν τουλάχιστον οργή, αγανάκτηση και αποτροπιασμό. Το πλέον θλιβερό όμως ήταν ότι πρωτεργάτης, καθοδηγητής και ηθικός αυτουργός των απαράδεκτων επεισοδίων, ήταν ο πρόεδρος της ομάδας του Κορωπίου Παναγιώτης Αλεξανδρής, συνεπικουρούμενος από τον προπονητή της ομάδας των γηπεδούχων Αντώνη Καρπούζα.
Ο Παναγιώτης Αλεξανδρής, ένας επιχειρηματίας από τον Πειραιά περιστοιχισμένος από μπράβους, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, εισέβαλαν στα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας και προπηλάκισαν τους ποδοσφαιριστές του Κεραυνού, με σκοπό να τους εκφοβίσουν και να τους τρομοκρατήσουν. Κατά τη διάρκεια της απρόκλητης όσο και θρασύτατης επίθεσης που θυμίζει υπόκοσμο, χτυπήθηκε βάναυσα και ο τερματοφύλακας της ομάδας μας, ο οποίος χρειάστηκε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες για να συνεχίσει τον αγώνα.
Η επιχείρηση κατατρομοκράτησης της φιλοξενούμενης ομάδας του Κεραυνού, ήταν όμως  συνεχής, με ρίψεις κροτίδων και διαφόρων αντικειμένων στον πάγκο της ομάδας καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Τέτοιες απαράδεκτες και εγκληματικές συμπεριφορές δυναμιτίζουν το ποδόσφαιρο και το οδηγούν χρόνια πίσω.
Δυστυχώς το πιο δημοφιλές άθλημα είναι πλέον στα χέρια επικίνδυνων ανθρώπων, γεγονός που μας προβληματίζει ιδιαίτερα.
Γνωρίζει άραγε και επικροτεί τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές ο δήμαρχος του Κορωπίου;
Οι αγνοί φίλαθλοι του Κορωπίου γνωρίζουν άραγε τις μαφιόζικες μεθόδους που εφαρμόζει ο εν λόγω πρόεδρος της ομάδας τους;
Ως διοίκηση του ΑΠΣ Κεραυνού Κερατέας καταδικάζουμε απερίφραστα τα επεισόδια που έγιναν μέσα και έξω από το γήπεδο. Δεν μπορούμε όμως να παραβλέψουμε το γεγονός ότι ο φίλαθλος κόσμος της Κερατέας, είναι εξοργισμένος από τέτοιου είδους μαφιόζικες συμπεριφορές που υποδαυλίζουν τη βία.
Φωτεινή εξαίρεση αποτελούν οι παράγοντες της ομάδας του Κορωπίου, Βασίλειος Χατζής και Χρήστος Μάλεσης, τους οποίους αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια για το ήθος τους και την αμέριστη βοήθεια που μας προσέφεραν, τιμώντας τις αξίες του υγιούς αθλητισμού».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money