Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 1-0 (0-0)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ο Παλληνιακός επικράτησε του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου 1-0 στην παράταση και πήρε δικαιότατη πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Οι Παλληνιώτες πήραν –ας πούμε- εκδίκηση για την ήττα τους στο πρωτάθλημα την περασμένη Κυριακή, από τους ίδιους αντιπάλους! Ο Ολυμπιακός άρχισε τον αγώνα με αρκετές αλλαγές αλλά τον τελείωσε με την συνήθη 11άδα.
Πάντως, η πρόκριση του Πααληνιακού ήταν καθαρή αν και αγχωτική. «Καθάρισε» ο Μπερτσιάς, με το χρυσό του γκολ, που σημείωσε με καρφωτή κεφαλιά στο 104’, έπειτα από καλή σέντρα του Μητσιάρα.
Η συνάντηση δεν έπρεπε να κριθεί στην παράταση... Οι ευκαιρίες των γηπεδούχων στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού ήταν πάμπολλες, αλλά και πάλι η τύχη δεν ήταν με το μέρος του Παλληνιακού. Είχε δοκάρι ο Πάσσαρης και κλασσικές ευκαιρίες οι Μητσιάρας και Μπερτσιάς.
Διαιτητές: Κάντζος, Παπαδιώτης και Οικονόμου.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Πάσσαρης, Ρακιντζόπουλος (58’ Ηλ. Μπούρας), Αλβανός, Καρακάσης, Σιαδήμας, Κούσης (60’ Ντρένοβα), Σκεντούλη, Παπασαράντος (96’ Κούνας), Μπερτσιάς, Μητσιάρας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χανδρινός, Μεταλληνός, Αχ. Τσιούμας (65’ Ευαγγελινός), Μπερμπάντης, Πατσιονίδης, Ράλλης, Λέκκα, Νικολάου, Τζέικομπς, Σταυρόπουλος (70’ Τσέλια), Μηλιώτης (69’ Σουσούνης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money