Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

ΑΜΥΝΑ ΑΝΘΟΥΣΑΣ – Α.Ε. ΜΕΝΙΔΙΟΥ 0-0

Η Άμυνα έχασε σωρεία ευκαιριών, με αποκορύφωμα κτύπημα πέναλτυ του Παπαδημητρίου στο 12’, που απέκρουσε ο τερματοφύλακας της ΑΕΜ Σαρλής. Στο α’ ημίχρονο, υπήρχε εμφανές το τράκ της πρεμιέρας. Το δυνατό παιχνίδι της ΑΕ Μενιδίου εμπόδισε τους γηπεδούχους να βρουν ρυθμό, κι έτσι το ματς έμεινε στο μηδέν.
Πάντως, η ομάδα του Μενιδίου παραλίγο να άλλαζε τη ροή του παιχνιδιού, όταν έχασε κλασσική ευκαιρία για γκολ στο β’ ημίχρονο.
Μόλις μπήκε στον αγώνα ο Λεμονής (65’), ο οποίος υποφέρει από χρόνιο τραυματισμό στην πτέρνα και γι’ αυτό δεν είναι ακόμη ετοιμοπόλεμος, η κατοχή μπάλλας πήρε μεγάλη ποσοστιαία διαφορά υπέρ της Άμυνας. Η μια ευκαιρία διαδεχόταν την άλλη. Στο 80’ ο Καραβατάκης είχε δοκάρι! Το γκολ φαινόταν «θέμα χρόνου» αλλά η Άμυνα δεν …πρόκαμε! Το ματς τελείωσε ισόπαλο!
Αρκετές ήταν οι κίτρινες κάρτες στα σκληρά μαρκαρίσματα. Στο 78’ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Σούλα των φιλοξενουμένων.
Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος ήταν, όπως πάντα, «εκρηκτική»! Οι φίλοι της Άμυνας Ανθούσας δημιούργησαν ωραία ατμόσφαιρα, στηρίζοντας την ομάδα με το ηχηρό τους παρόν.
ΑΜΥΝΑ: Χαρίσης, Πουλιόπουλος (52’ Κορωνιάς), Χερμάρη, Ξαγοράρης, Θεοχαρίδης, Παπαδημητρίου, Τζέγια, Νικόπουλος (65’ Λεμονής), Καρυστινός, Καραμάνος, Καραβατάκης.
Α.Ε.Μ.: Σαρλής, Ανδρεάδης, Πανταζής, Καλαμιώτης, Μπαρκαγιάννης, Σούλα, Σιδηρόπουλος (75’ Σκάρλας), Ρούσσος, Κουλέπης (46’ Βενετικίδης), Μυρισκλάβος (80’ Παπαγεωργίου), Ζαμπουνίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money