Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 0-1

Επιστροφή στις νίκες για τα Γλυκά Νερά, με την καθοδήγηση του νέου τεχνικού Γιώργου Αθανασιάδη στον πάγκο. Η Σταμάτα του Κώστα Τσίχλη, έκανε το καλύτερο αλλά η κακοδαιμονία των τελευταίων εβδομάδων συνεχίσθηκε κι έτσι η ομάδα παρέμεινε χωρίς γκολ και νίκη!
Δυνατά και ψυχωμένα τα παιδιά των Γλυκών Νερών, εντυπωσίασαν κατά διαστήματα! Φάνηκε καθαρά ότι ήθελαν πολύ τη νίκη, και την κατέκτησαν αφού μόχθησαν σκληρά. Σημείωσαν το γκολ της νίκης στο 22’, μετά από ωραία προσπάθεια του Γάσπαρη και χαμηλή πάσα από πλάγια προς τον επερχόμενο Λουκή, ο οποίος πρόλαβε τον Ντιούφ, και πλάσαρε την μπάλλα στα δίκτυα. Το κακό για την Σταμάτα ήταν ότι στο 20’ τραυματίσθηκε με θλάση ο Οσμανάι, ο οποίος αποχώρησε αλλά μέχρι να αντικατασταθεί, μπήκε το γκολ ενώ η ομάδα αγωνιζόταν με 10 παίκτες!
Ακολούθησε ένα διάστημα εντυπωσιακής απόδοσης των φιλοξενουμένων, και μια καλή ευκαιρία που χάθηκε από την πλευρά τους, όταν ο Γιαννούλης είχε δοκάρι! Οι γηπεδούχοι λίγο πριν λήξει το ημίχρονο, έχασαν κι αυτοί μια ευκαιρία με τον Χρ. Τσεβά.
Στο β’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι με τον Στέλλα οργανωτή των κινήσεών τους, βγήκαν για δεύτερο γκολ στην επίθεση αλλά οι γηπεδούχοι, παρά τις απουσίες των Οσμανάι, Πέππα, Οικονομόπουλου, Κ. Τσεβά, τους «αναχαίτισαν» και αντεπετέθησαν επιδιώκοντας την ισοφάριση. Στο 63’ υπέπεσε σε φάουλ ο νεαρός Ζιντζίρια και με παρέμβαση του βοηθού (ο διαιτητής δεν είχε άποψη), αποβλήθηκε ως τελευταίος παίκτης!
Με 10 πλέον παίκτες η Σταμάτα, είχε μεγαλύτερη κατοχή μπάλλας, καθώς τα Γλυκά Νερά αμύνονταν σθεναρά στο τελευταίο 15λεπτο του παιχνιδιού. Έγιναν ομηρικές μάχες και οι παράγοντες των γηπεδούχων υποστήριξαν ότι μπροστά στο τέρμα του διακριθέντος Τσούκα, έγινε μία φάση για πέναλτυ στον Τσεβά…
Με λάθη η διαιτησία των Α. Γαλάνη, Χριστοδούλου και Δ. Τζαφόλια.
ΣΤΑΜΑΤΑ: Πετράκης, Δημητρίου (60' Γεωργοστάθης), Ζιντζίρια, Μπόρας, Ντιούφ, Δεσύλλας, Καλογήρου, Κριεμάδης (86' Μαγγίνας), Μπερμπάντης, Τσεβάς, Οσμανάι (22' λ.τρ. Δημούδης).
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Φ. Αντωνόπουλος, Χρ. Αντωνόπουλος, Τσαλδάρης, Κοτροζίνης, Στέλλας, Δ. Παπάζογλου, Γιαννούλης, Λουκής, Παπακωνσταντίνου, Γάσπαρης (85' Προβίδης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money