Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΜΑΡΚΟ 3-0














Δίκαιη επικράτηση του Ολυμπιακού που έπιασε κορυφή στην βαθμολογία. Μέχρι το 1-0, που διαμορφώθηκε με πέναλτυ, η φιλοξενούμενη Μαρκό διατηρούσε ελαφρά υπεροχή στο παιχνίδι, έχοντας χάσει μοναδική ευκαιρία να προηγηθεί στο 11’ με τον Γκαβασιάδη, που βρέθηκε ξεμαρκάριστος εντός περιοχής αλλά σούταρε άουτ!
Στο 51’ οι γηπεδούχοι απείλησαν με κεφαλιά του Αθανασόπουλου από ευνοϊκή θέση, και στο 59’ κέρδισαν πέναλτυ σε χέρι εντός περιοχής του Σιδέρη, που δεν είδε ο διαιτητής αλλά το υπέδειξε ο βοηθός. Την ποινή εκτέλεσε εύστοχα ο Τσέλια, κι έλυσε το πρόβλημα σκοραρίσματος της ομάδας του.
Το 1-0 «τελείωσε» τους φιλοξενούμενους, που απογοητευμένοι δέχθηκαν δύο ακόμη τέρματα: Στο 64’ μόνος του στη μικρή περιοχή ο Σταυρόπουλος, με κεφαλιά πέτυχε το 2-0 και στο 90’ ο Σταυρόπουλος πέρασε μπαλλιά στην πλάτη της άμυνας για τον Αθανασόπουλο, κι αυτός με παράλληλη προς το τέρμα συρτή πάσα, έδωσε την ευκαιρία στον Σουσούνη να σημειώσει το 3-0.
Η εμφάνιση του Ολυμπιακού δεν ήταν ανάλογη ενός πρωτοπόρου της Α’ κατηγορίας. Πάντως, ήταν καλύτερος από την Μαρκό, τουλάχιστον στο β’ ημίχρονο.
Καλή η διαιτησία των Αντιπαριώτη, Κωνσταντόπουλου και Κρέτσιμου.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χανδρινός, Μεταλληνός (82' Τσιουρής), Τσιούμας, Ευαγγελινός, Μπερμπάντης, Ράλλης, Τσέλια, Λέκκα (55' Σταυρόπουλος), Φιλλής (87' Νικολάου), Αθανασόπουλος, Σουσούνης.
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Φιωτάκης, Σιδέρης, Καβάσης, Κοντζιάς, Ρίζος (57' Δημητρίου), Τσώνης, Φουστέρης (70' Πατσαούρας), Αγγελάκος, Δημογιάννης, Γκαβασιάδης.

* Το στιγμιότυπο είναι από την περυσινή αναμέτρηση Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου - Μαρκό 1-2.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money