Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

ΑΜΥΝΑ ΑΝΘΟΥΣΑΣ – ΓΕΡΑΚΑΣ 1-2









Στην εκπνοή του παιχνιδιού, κι αφού πιέστηκε πολύ από την Άμυνα, κατάφερε ο Γέρακας να πάρει την πρόκριση με 2-1.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν αμφίρροπο, με τους γηπεδούχους κάπως πιο επικίνδυνους αλλά και τους φιλοξενούμενους να δείχνουν ικανοί για το καλύτερο και το χειρότερο! Μάλιστα στο 44’ έχασαν απίστευτη ευκαιρία να προηγηθούν με τον Χρυσανθόπουλο. Πάντως, στο 49’ του α’ μέρους (κρατήθηκε 4λεπτη καθυστέρηση χωρίς σημαντικό λόγο, κι αφού ο βοηθός είχε ενημερώσει για 2’ καθυστέρησης), ο Καραβατάκης απέφυγε ωραία τον Κάλλη και πλάσσαρε τον Γαβαλά για το 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο –κατά διαστήματα με καταρρακτώδη βροχή- ο Γέρακας βγήκε αποφασισμένος να ισοφαρίσει και τα κατάφερε στο 75’ με κεφαλιά-ψαράκι του νεοεισελθόντος στο παιχνίδι Δ. Πελέκη. Στο τελευταίο τέταρτο, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν κι άλλο και βρήκαν τρόπο σε ωραία μπαλλιά του Βάρδα, να πάρουν τη νίκη και την πρόκριση, με πλασέ του Μουσαράι.
Επιπόλαιος ο διαιτητής Καζάς. Βοηθοί: Καραπάνος και Δ. Τζαφόλιας.
ΑΜΥΝΑ: Χαρίσης, Τζέγια, Πουλιόπουλος, Ξαγοράρης, Θεοχαρίδης, Παπαδημητρίου, Καραβατάκης, Νικόπουλος (86′ Κορωνιάς), Καρυστινός (68′ Δρόσος, 88′ λ.τρ. Ασμάνης), Καραμάνος, Χερμάνι.
ΓΕΡΑΚΑΣ: Γαβαλάς, Καρλατήρας, Δριλάκης, Κάλλης, Γεωργόπουλος, Βούρλας (50′ Δελάρδας), Σταύρακας (46′ Τσαδήμας), Βάρδας, Χρυσανθόπουλος, Μουσαράι, Μαργέτης (72′ Δ. Πελέκης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money