Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΞΕΦΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ

Την έντονη ανησυχία τους εξέφρασαν οι διαιτητές της ΕΠΣΑΝΑ, στην εβδομαδιαία τους συγκέντρωση, την Δευτέρα 22/10. Η αποκοπή τους από τα πρωταθλήματα της ΕΠΟ, που φαίνεται να αποτελεί «αντίποινο» για λάθος χειρισμούς παραγόντων της Ένωσης στις εκλογές της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, αποτέλεσε το κυρίαρχο θέμα αναφοράς, σε συζήτηση που κάποιες στιγμές είχε και υψηλούς τόνους!

Η Επιτροπή Διαιτησίας και ο Σύνδεσμος, προσπάθησαν μέσω των εκπροσώπων τους (Ντάφλος, Σούλος και Σπανέας) να καθησυχάσουν τους διαιτητές – μέλη τους ότι το πρόβλημα σιγά-σιγά θα ξεπερασθεί αλλά και ότι αν κάποιοι θέλουν να μεταγραφούν σε άλλη Ένωση και Σύνδεσμο, μπορούν να το κάνουν όποτε το θελήσουν, χωρίς κανένα αντίκτυπο εις βάρος τους.

Απ’ όσα ακούσθηκαν, έγινε αντιληπτό ότι το σώμα της διαιτησίας στην Ανατολική Αττική βρίσκεται σε «αναβρασμό», επειδή τις τελευταίες εβδομάδες δεν υπήρξε ούτε ένας ορισμός από την δύναμη της περιοχής σε πρωτάθλημα της ΕΠΟ! Πολλοί από τους διαιτητές διαμαρτυρήθηκαν για την εξέλιξή τους και άλλοι πρότειναν να γίνει επαφή με την Κ.Ε.Δ.

Οι κ.κ. Σπανέας και Ντάφλος συνέστησαν ψυχραιμία και αναμονή, μέχρι να ηρεμήσουν κάπως τα πράγματα μεταξύ ΕΠΣΑΝΑ και ΕΠΟ (καμιά 20αριά μέρες), αφήνοντας ένα μικρό παράθυρο αισιοδοξίας ότι σύντομα θα υπάρξουν ευνοϊκές εξελίξεις ώστε να επανέλθει η ισορροπία στις σχέσεις των δύο πλευρών, που θα ομαλοποιήσει και την κατάσταση στους κόλπους των συνεχώς -και δικαιολογημένα- διαμαρτυρόμενων διαιτητών.

Η συνάντηση τελείωσε ουσιαστικά με συναίνεση όλων και «ψήφο εμπιστοσύνης» προς τους υπεύθυνους της Επιτροπής Διαιτησίας και του Συνδέσμου, στην κατεύθυνση της «εξ ανάγκης» μικρής υπομονής που πρέπει να υπάρξει και της εναργούς παρακολούθησης των εξελίξεων, ώστε το συντομότερο να επανέλθει η ηρεμία στις τάξεις των διαιτητών που θίγονται αλλά και του κύρους της ΕΠΣΑΝΑ, που έχει τρωθεί σοβαρά από επιπόλαιους χειρισμούς καταστάσεων, από διάφορους παράγοντες της Ένωσης…

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money