Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 0-1

Στιγμιότυπο από παλαιότερο αγώνα του Κεραυνού Κερατέας
Με καταπληκτική εμφάνιση ο Κεραυνός, πήρε «διπλό» (1-0) στη Ραφήνα από την Θύελλα, που απογοήτευσε… Η ομάδα της Κερατέας ήταν πολύ δυνατή, ψυχωμένη και πολύ καλά «στημένη» στο γήπεδο. Έκλεισε χώρους και με τον εξαιρετικό Κοντογιάννη σε θέση «έκπληξη» αμυντικού χαφ, εκμεταλλεύθηκε τον πολύ καλό σέντερ-φορ Σταμάτη, ο οποίος κέρδισε πολλές μονομαχίες από τον προσωπικό του αντίπαλο Σότα. Καταπληκτική δουλειά έκαναν και ο Αναγνώστου με τον Λιούμη, στα μετόπισθεν. Σημαντική και η επιστροφή του Μπάτρη, που μπήκε στο παιχνίδι ως αλλαγή.
Από την άλλη πλευρά, η γηπεδούχος Θύελλα «μπλοκαρίστηκε» από την μέτρια απόδοση του Χαρακτίδη, που δείχνει αγωνιστικά κάτι να τον απασχολεί και –τελευταία- δεν έχει την απόδοση που όλοι γνωρίζουμε ότι μπορεί να έχει!
Στο πρώτο ημίχρονο, ο Κεραυνός δημιούργησε 2 καλές φάσεις για γκολ, χωρίς απάντηση από την Θύελλα, η οποία είχε την καλύτερη ευκαιρία της στο 60’, όταν σε σέντρα του Οικονόμου, ο Κατσούγκρης έγινε κάτοχος της μπάλλας, κι επιχείρησε σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, που εξουδετέρωσε με ωραία απόκρουση ο τερματοφύλακας Παππάς.
Αμέσως μετά, στο 62’, έγινε το 0-1 με προβολή του Αναγνώστου, σε «αναμπουμπούλα» στην άμυνα των γηπεδούχων. Στο υπόλοιπο του αγώνα δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο άξιο λόγου και ο Κεραυνός εξασφάλισε τους 3 πολύτιμους βαθμούς!
Διαιτητές: Μανιώτης, Κρέτσιμος και Δ. Τζαφόλιας.
ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης, Οικονόμου, Καλογραιάκης (80' Ράσα), Σότα, Τασσόπουλος, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Τσέλιος, Μουτζακάς, Κατσούγκρης (70' Θανόπουλος), Μπούκουρι (46' Λάμπρου).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Γ. Παππάς, Παπασωτηρίου, Λιούμης, Πρίφτης, Αναγνώστου, Χρ. Παππάς, Γεωργίου (65' Μπάτρης), Γ. Ρώμας, Σταμάτης (78' Δ. Ρώμας), Κοντογιάννης, Κρυεμάδη (85' Κατσίκης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money