Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ












Προβληματισμός επικρατεί στους διοικητικούς και διαιτητικούς κύκλους της Ένωσης, για το τελευταίο επεισόδιο και την ξαφνική όσο και έντονη διαμαρτυρία του προέδρου του Άρη Βούλας.
Τις τελευταίες εβδομάδες ορισμένοι παράγοντες, προπονητές και μεμονωμένοι φίλαθλοι, προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα ανασφάλειας μεταξύ συλλόγων και μελών της διοίκησης της ΕΠΣΑΝΑ, χρησιμοποιώντας κυρίως τον τομέα της διαιτησίας!
Γι’ αυτό τον λόγο, η εβδομαδιαία συγκέντρωση των διαιτητών της περασμένης Δευτέρας 29/10, αναλώθηκε σε προτροπές για σωστή εφαρμογή των κανονισμών, που έχει …ξεχασθεί η εφαρμογή τους, ώστε να επέλθει η πρέπουσα ισορροπία στις σχέσεις μεταξύ των διαιτητών και των υπολοίπων παραγόντων ενός αγώνα.
Εκτός από την «ιστορία της Βούλας» και κάποιων γενικών παρατηρήσεων για τα πρωταθλήματα ανδρών, έγινε συζήτηση και για τα πρωταθλήματα υποδομών, επειδή ένας προπονητής μπήκε διαμαρτυρόμενος εντός του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου Ανθούσας σε αγώνα νέων, χωρίς να υποστεί την παραμικρή τιμωρία από τους διαιτητές της συνάντησης, όπως και σε άλλο παιχνίδι νέων, στον Ωρωπό, ο διαιτητής άφησε ανοικτή την πόρτα του αγωνιστικού χώρου, με αποτέλεσμα να εισέλθουν κάποιοι σ’ αυτόν και να δημιουργήσουν μικροεπεισόδια.
Αναμένεται, λοιπόν, η «εντατικοποίηση» της εφαρμογής των κανονισμών, να φέρει καλύτερα αποτελέσματα και ποιοτική εξέλιξη στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑΝΑ. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money