Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ – ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1-0

Πολύτιμη νίκη 1-0 σημείωσε ο Κεραυνός επί του Νικηφόρου, που δεν έχει πετύχει ακόμη ένα γκολ! Το πρώτο ημίχρονο εξελίχθηκε αμφίρροπο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μερικές ευκαιρίες αλλά τους γηπεδούχους να είναι πιο επικίνδυνοι, ειδικά όταν στο 40’ απείλησαν με τον Χελιώτη.
Στο β’ μέρος επέμεινε ο Κεραυνός, κι από λάθος του αμυντικού Τσούτη στο 60’, ο Δ. Ρώμας έγινε κάτοχος της μπάλλας και «κρέμασε» με ψηλοκρεμαστό σουτ τον Νικολάου για το 1-0. Ο Νικηφόρος προσπάθησε περισσότερο και είχε αρχικά με τον Αποστολόπουλο, κι ύστερα με τους Κανελλόπουλο, Βαζέχα, Χαρικιόπουλο (στο 88’) χαμένες ευκαιρίες. Ο Κεραυνός στο 90’ παραλίγο να κάνει το 2-0 με τον Γεωργίου.
Η νίκη του Κεραυνού έφερε την ομάδα της Κερατέας στους 7 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική, θα διεξαχθεί το κλασσικό ντέρμπυ με το Κορωπί, εκτός έδρας. Με τον Νικηφόρο, που έμεινε ουραγός χωρίς βαθμό, αγωνίσθηκε ως αλλαγή ο Βαγενάς, ύστερα από απουσία 18 και πλέον μηνών λόγω εγχείρησης χιαστών!
Διαιτητές: Μάλαμας, (Γρ. Λάμπρος, Δ. Τζαφόλιας).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Παππάς, Παπασωτηρίου, Λιούμης, Πρίφτης, Αναγνώστου, Κρυεμάδη, Γεωργίου, Λούτζη, Δ. Ρώμας (71’ Γ. Ρώμας), Κοντογιάννης (86' Πλάκα), Χελιώτης (46' Κατσίκης).
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Νικολάου, Τσούτης (69' Βαγενάς), Χαβενετίδης, Ταφιλάϊ, Φελέκης, Παπαβασιλείου, Κανελλόπουλος, Αντεριώτης (75' Νάτσης), Ονουράι (63' Χαρικιόπουλος), Βαζέχα, Αποστολόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money