Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

ΚΟΡΩΠΙ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1-0













Μεγάλης έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν κυρίως μετά τη λήξη του αγώνα Κορωπίου – Κεραυνού Κερατέας, μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα να δυσφημισθεί το ποδόσφαιρο και το αγωνιστικό μέρος της συνάντησης να περάσει σε δεύτερη μοίρα.
Η απίστευτη και ξεπερασμένη από την ζωή «κόντρα», που καλά κρατεί από το 2004 μεταξύ των υποστηρικτών των δύο ομάδων, ήταν αρκετή για να δημιουργηθεί ένταση από την αρχή του παιχνιδιού. Το ματς παρακολούθησαν περίπου 1.000 θεατές και των δύο ομάδων. Οι φιλοξενούμενοι δεν ξεπερνούσαν τους 300.
Στο 20’ το ματς διεκόπη για 2’ λεπτά περίπου, όταν οπαδοί και των δυο ομάδων πετούσαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο. Με τη λήξη του α’ ημιχρόνου, «οπαδοί» των φιλοξενουμένων προσπάθησαν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο, κι άρχισαν να πετούν με πιστόλια κρότου, φωτοβολίδες εναντίον των αποδυτηρίων και της εξέδρας των φίλων του Κορωπίου. Τα αίματα άναψαν ακόμη περισσότερο και η έκρυθμη κατάσταση μεταφέρθηκε και στα αποδυτήρια, όπου οι πρόεδροι των ομάδων είχαν οξεία αντιπαράθεση!
Με επτά λεπτά καθυστέρηση άρχισε το β’ ημίχρονο, που ευτυχώς κύλησε με λίγες μόνο αντεγκλήσεις μεταξύ παικτών και οπαδών.
Αγωνιστικά, το Κορωπί ήταν πολύ καλύτερο της Κερατέας και νίκησε στο γήπεδο «Αντ. Πρίφτης» με 1-0. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημειώθηκε στο 30′. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά το Κορωπί απειλούσε συνεχώς, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με τους  Ανδρεάδη, Γαλάνη και Παπαδόπουλο. Επίσης, ο τερματοφύλακας Παππάς των φιλοξενουμένων, ήταν εξαιρετικός και αποσόβησε πολλές φορές τον κίνδυνο από την εστία του.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του ματς. Το γκολ πέτυχε ο Σινγκμπό στο 30’, μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Πάντου και σέντρα του Ντούνη, με τελικό αποδέκτη τον σκόρερ, ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλλα στη δεξιά πλευρά της εστίας του Παππά.
Μεγάλες ευκαιρίες έχασαν οι Πάντου (35’) σε ανεπανάληπτο τετ α τετ, Παπαδόπουλος στο 20’ και στο 60’, Ανδρεάδης στο 85’ με καλή προσωπική ενέργεια και σουτ που απέκρουσε σωτήρια ο Γ. Παππάς. Ευκαιρίες είχε επίσης ο Γαλάνης, όταν σε δυνατό σουτ η μπάλλα πέρασε πολύ κοντά στο δοκάρι, αλλά και ο Ντούνης που έκανε πλασέ αλλά ο Παππάς έδιωξε με υπερπροσπάθεια την μπάλλα σε κόρνερ.
Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του ματς να απειλήσουν την εστία του Παπαθεοδώρου. Περιορίσθηκαν σε παθητικό ρόλο και το παιχνίδι τους ήταν –ως συνήθως- περισσότερο δυναμικό παρά τεχνικό.
Στο 70’ το Κορωπί ζήτησε πέναλτυ σε ανατροπή του Παπαδόπουλου.
Την κόκκινη κάρτα του διαιτητή είδαν ο σκόρερ Σινγκμπό στο 55′ και ο Πάντου στο 80′ των γηπεδούχων, όπως και ο Μεγαγιάννης στο 65′ της Κερατέας.
Καλή η διαιτησία των Λάμπρου, Μπουξμπάουμ και Πολυχρονιάδη.
ΚΟΡΩΠΙ: Παπαθεοδώρου, Φύτρος (70' Τόλιας), Πάντου, Πριονίδης, Ντεντόπουλος, Σινγκμπό, Ντούνης, Σπηλιόπουλος, Ανδρεάδης, Γαλάνης (55' Κοκκίνη), Παπαδόπουλος (80' Ντιόπ).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Γ. Παππάς, Χρ. Παππάς (46' Παπασωτηρίου, 81' Πλάκα), Λιούμης, Μεγαγιάννης, Αναγνώστου, Πρίφτης, Ελευθερίου, Λούτζη, Ρώμας (62' Κατσίκης), Κοντογιάννης, Κρυεμάδη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money