Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ - ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 1-0




















Σημαντική νίκη με 1-0 σημείωσε ο γηπεδούχος Κεραυνός επί του Παλληνιακού. Η κούραση από τα 120’ λεπτά παιχνιδιού για το Κύπελλο, την περασμένη Τετάρτη, ενέργησαν αρνητικά στον Παλληνιακό, που δεν ήταν καλός και ο Κεραυνός, που εκμεταλλεύθηκε το γεγονός, κατάφερε με γκολ στο 90’ να «τσιμπήσει» το πολύτιμο τρίποντο! Διότι, όποια ομάδα πετύχαινε πρώτη γκολ, θα έφευγε νικήτρια απ’ αυτή την αναμέτρηση…
Οι γηπεδούχοι δεν ήταν και τόσο καλύτεροι, υπήρξαν όμως πιο απειλητικοί σε δυο – τρεις περιπτώσεις. Κι αφού δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από τους φιλοξενούμενους, η νίκη τους χαρακτηρίζεται δίκαιη.
Ο Παλληνιακός δεν δημιούργησε ούτε μία καθαρή ευκαιρία για γκολ! Ιδιαίτερα στο α’ ημίχρονο, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων ήταν …θεατής! 
Ο Κεραυνός είχε στο 24’ καταπληκτική ευκαιρία να σκοράρει, όταν ο –καλύτερος παίκτης των νικητών- Γεωργίου, βρέθηκε αφύλακτος στο πέναλτυ και σουτάρησε πάνω από τα δοκάρια! Σε δύο ακόμη εξαιρετικές στιγμές των γηπεδούχων, μια στο τέλος του α’ ημιχρόνου και μια στην αρχή του β’ μέρους, ο τερματοφύλακας Χριστοφιλέας (ο καλύτερος των φιλοξενουμένων) «φώναξε» και πάλι παρών!
Στο β’ 45λεπτο ανέβασε κάπως ρυθμό ο Παλληνιακός και ο νεοεισελθών Αναστασίου «έβγαλε» δύο επικίνδυνες παράλληλες προς την εστία σέντρες, αλλά ο Μπερτσιάς δεν πρόλαβε -και τις δύο φορές- να σπρώξει την μπάλλα στα δίκτυα. Αυτές ήταν οι μοναδικές καλές στιγμές του Παλληνιακού στο ματς, οι οποίες ήταν επικίνδυνες καταστάσεις, αλλά δεν αποτέλεσαν ολοκληρωμένες προσπάθειες προς το αντίπαλο τέρμα.
Το γκολ στο 90’ σημείωσε ο Μπάτρης, η «χρυσή αλλαγή» του Κεραυνού. Η μπάλλα απομακρύνθηκε ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, αλλά την επανέφεραν οι γηπεδούχοι στη μεγάλη περιοχή, με αποδέκτη τον Μπάτρη, ο οποίος με γυριστό σουτ έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται μόνο για μια υπόδειξη οφ-σάιντ στο 75’ (ήταν ακόμη 0-0 το σκορ), στον Αναστασίου.
Χωρίς προβλήματα οι διαιτητές Μπόρσης, Παπαδιώτης και Γρ. Λάμπρος.
Σημειωτέον, ότι οι παράγοντες του Παλληνιακού, εξέφρασαν την ιδιαίτερη ευχαρίστησή τους για την φιλοξενία που τους επιφύλαξε ο Κεραυνός Κερατέας.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Γ. Παππάς, Παπασωτηρίου, Λιούμης, Χρ. Παππάς, Αναγνώστου, Πρίφτης, Γεωργίου, Γ. Ρώμας (70' Δ. Ρώμας), Σταμάτης (60' Μπάτρης), Κοντογιάννης, Κρυεμάδη (75' Λούτζη).
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Πάσσαρης, Ρακιντζόπουλος, Αλβανός, Καρακάσης, Μπούρας, Ντρένοβα (62' Αναστασίου), Σκεντούλη, Παπασαράντος (46' Σιαδήμας), Μπερτσιάς, Κούσης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money