Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Β1: ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ 2ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Το γκολ του Κουβαρά
ΚΟΥΒΑΡΑΣ - ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 1-0
Βελτιωμένος ο Κουβαράς, νίκησε και τον Παλλαυρεωτικό με 1-0, ύστερα από καλό και δυνατό παιχνίδι. Η υπεροχή των γηπεδούχων «μεταφράσθηκε» σε γκολ στο 78’ με σουτ του Π. Λιάπη (η μπάλλα εξοστρακίσθηκε και στον αμυντικό Βλαντή). Προηγουμένως, (68’) ο Χατζής κέρδισε πέναλτυ, που εκτέλεσε ο Φιλίππου, απέκρουσε προσωρινά ο Καραγιάννης και στην επαναφορά της μπάλλας, ο Βανγκέλη σούταρε άουτ! Στη φάση του πέναλτυ απεβλήθη ο Πλατανησιώτης, μάλλον για διαμαρτυρία. Παρά την κακή ψυχολογία από το χαμένο πέναλτυ, οι παίκτες του Κουβαρά βρήκαν το κουράγιο να σκοράρουν και να πάρουν το τρίποντο.
Ο Παλλαυρεωτικός στο 90’ έχασε με αποβολή (εξύβριση του βοηθού) και τον Ασλάνη. Στους τελευταίους 3 αγώνες (ένας για το κύπελλο και δύο για το πρωτάθλημα), η ομάδα του Λαυρίου «μετράει» 5 αποβολές παικτών της!
Καλοί οι διαιτητές Ζαχαρόπουλος, Β. Γαλάνης και Μπουξμπάουμ.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Κάπα, Κοτοπούλης, Σίνης (89' Κολάγκης), Κ. Μπίκλης, Π. Λιάπης, Παπάρας, Π. Μπίκλης (67' Μπαρλογιάννης), Χατζής, Βανγκέλη (80' Παπανικολάου), Φιλίππου, Ι. Πρίφτης.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Καραγιάννης, Νικολαΐδης, Πιτσικάλης (87' Ντίνης), Πλατανησιώτης, Σουλιώτης, Παγκοζίδης, Γκιόρκας (83' Κατσιμπής), Κατσούλας, Ασλάνη, Βαρυθυμιάδης, Βλαντής.

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ 3-0
Στο α’ ημίχρονο τo Kαπανδρίτι κράτησε το 0-0 ενώ είχε και επιθετικά κάποιες ευκαιρίες. Η Δόξα όμως, πέτυχε γρήγορα γκολ στο β’ μέρος, κι επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της με δύο ακόμη τέρματα μέχρι το 70’ για να φανεί τελικά εύκολη η επικράτησή της με 3-0.
Η ομάδα του Τάσου Μαντά είχε την καλύτερη ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ γύρω στο 25’, όταν ο Μιχ. Τσαλίδης επιχείρησε σουτ από την γραμμή της μεγάλης περιοχής αλλά δεν βρήκε στόχο. Πάντως, ο τερματοφύλακας του Καπανδριτίου Μπαχούμας, έσωσε την εστία του σε αρκετές περιπτώσεις που οι παίκτες της Δόξας έφθασαν σε θέση βολής.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Χρήστου Διαμάντη άνοιξε το σκορ με τον Ν. Παπαδόπουλο στο 55’ και αφού οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και είχαν στο 60’ ευκαιρία να ισοφαρίσουν με τον Μαντά, που νικήθηκε από τον νεαρό τερματοφύλακα της Δόξας Βλάχο, ήλθαν δύο ακόμη τέρματα της ομάδας των Αχαρνών με τον Κράσι (65’ και 70’) που του άφησαν χώρο οι αμυντικοί του Καπανδριτίου, κι έτσι μετετράπη η νίκη της Δόξας, σε άνετη επικράτηση!
Στο 68’ απεβλήθη για εξύβριση διαιτητού ο Γιαλαμάς των γηπεδούχων.
Διαιτητές: Δραγάτης, Λάμπρου και Οικονόμου.
ΔΟΞΑ: Βλάχος, Κωστίδης, Γεωργόπουλος, Φέκος, Γιαλαμάς, Σιδηρόπουλος, Συμεωνίδης (46’ Αρχοντής), Παπαδόπουλος (74’ Χαϊντούτης), Κράσι, Γκίνη (70’ Δαμιανίδης), Σωνίδης.
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Μπαχούμας, Χασανάι, Πιτσιάβας (69’ Κουτρώνας), Σίνας, Ζουβερέλλης, Κλίσι (56’ Μ. Τσαλίδης), Καραμπιτάνης, Αθανασόπουλος, Σ. Τσαλίδης, Μπύρωσης (77’ Βελτανιώτης), Μαντάς.

ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 1-2
Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Παμπαιανικός εκτός έδρας με 2-1 επί του Φοίβου Βάρης, αφού ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Διατήρησε την κατοχή της μπάλλας στο κέντρο και δημιούργησε πιο πολλές ευκαιρίες έναντι του Φοίβου, που πίεσε στο τελευταίο τέταρτο της συνάντησης, χωρίς αποτέλεσμα.
Το 0-1 σημείωσε στο 17’ ο Βύζας, μετά από ωραία κάθετη μπαλιά του Σέλβια. Το 0-2 έγινε στο 63’ με απευθείας κτύπημα φάουλ του Σέλβια.
Ο Φοίβος μείωσε στο 70’ με τον Πούτρο.
Παράπονα για την διαιτησία του Ανδρ. Βλάχου (Καλλής και Ραδίσης), εξέφρασαν οι παράγοντες του νικητή Παμπαιανικού.
ΦΟΙΒΟΣ: Χατζημερκούρης, Πούτρο, Παπαδόπουλος, Σώκος, Καρύδης (77’ Παρόλας), Ποπιέλα, Καρακίτσος, Γεωργιάδης, Έντουιν, Αχμέτ, Νεφερίδης.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Κασελούρης, Δημήτρουλας, Χατζής, Δέλγας, Παπασωτηρίου, Οικονομίδης (57’ Μυρτάι), Κατσαρός (84’ Αζακάς), Στασινούλιας, Βύζας (75’ Παπακυρίτσης), Γκόμπλιας, Σέλβια.


Φάση από την συνάντηση Άνοιξης-Προγήτη Ηλία 3-1


ΑΝΟΙΞΗ – ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ 3-1
Με καλή εμφάνιση η Άνοιξη όχι μόνο νίκησε τον Προφήτη Ηλία 3-1 αλλά έδειξε ότι έχει τα φόντα να πρωταγωνιστήσει στον όμιλο. Το 1-0 πέτυχε ο Αδρακτάς στο 12’ και το 2-0 στο 42’ ο Άλεξ Ομόρντια, ο ψηλός Νιγηριανός σέντερ-φορ που έπαιζε στην Χαλκίδα και αποτελεί …πολυτέλεια για την Άνοιξη!
Ο Προφήτης Ηλίας παρουσιάσθηκε πολύ καλός κατά διαστήματα, είχε αρκετές χαμένες ευκαιρίες και κατάφερε να μειώσει στο 45’ με τον Κουλοχέρη σε 2-1.
Το β’ ημίχρονο ήταν σχετικά αμφίρροπο. Όμως, οι γηπεδούχοι ήταν πιο δυνατοί και πιο αποτελεσματικοί στα τελειώματα, εν αντιθέσει με τα παιδιά του Προφ. Ηλία, που έδωσαν μάχες αλλά δεν ολοκλήρωναν τις προσπάθειές τους.
Αποτέλεσμα αυτής της διαφοράς ήταν η Άνοιξη να πετύχει το 3-1 πάλι με τον Ομόρντια στο 65’, που υπερίσχυσε στον αέρα λόγω ύψους και σωματοδομής έναντι των αντιπάλων του.
Καλοί οι διαιτητές Γιαλούρης, Τσέλιος και Αντ. Βλάχος.
ΑΝΟΙΞΗ: Βιγλάκης, Κυριάκης, Κολώτας, Δεσύλλας, Ντεληφιλιππίδης (57’ Μανουσάκης), Αθανασόπουλος, Μπουσδέκης, Λιγωμένος (82’ Πολύζος), Άλεξ Ομόρντια (89’ Μαπάκης), Δαρζέντας, Αδρακτάς.
ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ: Καραογλάνης, Καραμολέγκος (70’ Αναγνώστου), Ζούρας, Τούσα, Λύγκος, Μπεγλεκτσής, Στόλης, Καρναβίας, Καζακέας, Κουλοχέρης, Φούκη (68’ Πετρογεώργος).  


ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΚΑΛΥΒΙΑ 2-0
Δυνατό αν και πολύ «αγχωμένο» το Κρυονέρι, νίκησε δίκαια 2-0 τα αξιόμαχα Καλύβια. Μπροστά σε μεγάλο κοινό (περισσότεροι από 300 θεατές) έγινε ευχάριστο παιχνίδι, με πρωταγωνιστές στην αρχή τους φιλοξενούμενους, που δημιούργησαν ευκαιρίες αλλά στην πρώτη απ’ αυτές στο 11’, σε φάουλ του Β. Μπούτση, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Κυρλέση. Αργότερα (16’) ο Γκίνης ήλθε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα αλλά έστειλε την μπάλλα άουτ! Στο 22’ τραυματίσθηκε σοβαρά και αντικαταστάθηκε ο Γκίνης ενώ στο 32’ ο Χρ. Μπούτσης αντιμίλησε στον προπονητή του κι αντικαταστάθηκε άμεσα, αλλάζοντας την ροή του παιχνιδιού και τα σχέδια των Καλυβίων.
Οι γηπεδούχοι με τον έμπειρο Ζερμπίνη πρωταγωνιστή και σκόρερ, πέτυχαν το 1-0 στο 35’, με ωραίο σουτ από μακρινή απόσταση και στη συνέχεια διατήρησαν την υπεροχή.
Ενδιαφέρον κύλησε και το β’ ημίχρονο, στη διάρκεια του οποίου φάνηκε ότι το Κρυονέρι –παρ’ ότι καλύτερο- είχε κάποιο πρόβλημα ανάπτυξης στο παιχνίδι του και μάλλον αδύναμη επίθεση. Τα Καλύβια είχαν πρόβλημα στη θέση του αμυντικού χαφ.
Πάντως, το Κρυονέρι κατάφερε να σημειώσει κι άλλο τέρμα (2-0), στο 84’ με πλασέ του Νυχά, που εκμεταλλεύθηκε προσπάθεια του Χρυσικόπουλου.
Νωρίτερα (65’), σε ωραία ενέργεια και σουτ του Μπακιρτζόγλου, παραλίγο να γίνει το 1-1 αλλά η μπάλλα κόπηκε πριν περάσει την γραμμή τέρματος του Κυρλέση.
Διαιτητές: Περδίκης, Μπουτζουβής και Φαμέλης.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Κυρλέσης, Λινάρδος (46’ Ορ. Θανασούλης), Κολώτας, Χουζούρης, Κανταρέλλης, Χαλίλι, Ευθυμιάδης, Νυχάς, Λαθουράς (87’ Χιώτης), Ζερμπίνης (80’ Μεχίλη), Χρυσικόπουλος.
ΚΑΛΥΒΙΑ: Κόλλιας, Λυριτζής, Κοτλίδας (70’ Καρελιώτης), Β. Μπούτσης, Χριστόπουλος, Στουραΐτης, Μουστόγιαννης, Βασιλείου, Γκίνης (22’ λ.τρ. Σερμπενιάδης), Χρ. Μπούτσης (32’ Οικονομίδης), Μπακιρτζόγλου.

ΑΥΛΩΝΑΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 2-0
Δεύτερη νίκη για τον Αυλώνα, που επιβληθηκε της Βουλιαγμένης με 2-0. Ικανοποίηση και ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις του Αυλώνα, καθώς η πορεία της ομάδας είναι καλύτερη απ’ ότι περίμεναν και οι δημιουργοί της!
Ο Αυλώνας ήταν καλύτερος, διατήρησε την πρωτοβουλία στις κινήσεις και προηγήθηκε στο α’ ημίχρονο με γκολ του Αντ. Λέκκα ενώ είχε και μια χαμένη κλασσική ευκαιρία με τον Τρ. Δημητριάδη.
Η Βουλιαγμένη δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό απ’ αυτό το παιχνίδι.
Στο δεύτερο μέρος ο Αυλώνας διατήρησε τον ρυθμό του και την κατοχή της μπάλλας, επιζητώντας την αύξηση του σκορ. Απώλεσε μια ακόμη πολύ καλή ευκαιρία με τον Αντ. Λέκκα και στο 85’ ο νεοεισελθών Ταουλάν πέτυχε το τελικό 2-0.
Καλοί οι διαιτητές Γρ. Λάμπρος, Προδρομίδης και Καραθανάσης.
ΑΥΛΩΝΑΣ: Καλέμης, Παλαιοσπύρος, Πάντος, Πούγιας, Βλάχος (75’ Μαλαβάκης), Νάνος, Ντενίζ Σεφεράι, Μιγκέλ Νακάι (70’ Λεοντιάδης), Λέκκας, Δημητριάδης, Τζιόμαλλος (65’ Κάρολι Ταουλάν).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money