Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΠΟΥΖΑ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ…

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης Παλληνιακού-Κορωπίου 1-0 (Κυριακή 21/10), ο προπονητής του Κορωπίου Αντώνης Καρπούζας, φανερά φορτισμένος από το αποτέλεσμα, δήλωσε στα «Νέα της ΕΠΣΑΝΑ» ότι παραιτείται της θέσεώς του «για να ικανοποιηθούν όσοι περιτριγυρίζουν τον σύλλογο και τον πρόεδρο, και δεν αφήνουν την ομάδα να προχωρήσει στους στόχους της»!
Την Δευτέρα 22/10 με ανακοίνωσή τους, οι ποδοσφαιριστές του Κορωπίου δια των αρχηγών Βασίλη Ντούνη, Ηλία Παπαθεοδώρου, Γιώργου Ανδρεάδη και Χρήστου Ντεντόπουλου, διατράνωσαν την συμπαράστασή τους προς την τεχνική ηγεσία και τον πρόεδρο του συλλόγου. Επίσης, δήλωσαν ότι παραιτούνται των οικονομικών τους απαιτήσεων, μέχρι να βρεθεί το Κορωπί και πάλι πρώτο στη βαθμολογία.
Στην ανακοίνωσή τους, αναφέρουν: «Εκ μέρους του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο. Κορωπίου, οι ποδοσφαιριστές δηλώνουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στον προπονητή Αντώνη Καρπούζα και όλα τα μέλη του τεχνικού τημ, καθώς επίσης στον πρόεδρο του συλλόγου κ. Παναγιώτη Αλεξανδρή και όλα τα μέλη του Δ.Σ. Επίσης, εκφράζουν τη λύπη τους στους ηρωικούς φιλάθλους της ομάδας, για τις πίκρες που τους έχουν δώσει. Υπόσχονται, όμως, ότι θα πάνε την ομάδα εκεί που ανήκει... Επιπλέον, τονίζουν ότι Διοίκηση, παίκτες και φίλαθλοι της ομάδας, αποτελούν μία οικογένεια και όλοι οι στόχοι θα επιτευχθούν μόνο μέσα απ’ αυτή. Τέλος, όλοι οι ποδοσφαιριστές παραιτούνται των οικονομικών τους απαιτήσεων, έως ότου η ομάδα βρεθεί και πάλι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας»!
Με τον τρόπο αυτό, αντιλαμβανόμαστε ότι ο κ. Καρπούζας θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο της ομάδας ενώ οι παίκτες θα ξαναπληρωθούν όταν καταφέρουν να βρεθούν πάλι στην κορυφή!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money