Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 2-1
















Παιχνίδι θρίλερ, γεμάτο συγκινήσεις, κι εντυπωσιακό τέλος, διεξήχθη στην Ανάβυσσο! Ο Σαρωνικός ήταν ελαφρώς καλύτερος αλλά ο Εθνικός ήταν πολύ καλά διαβασμένος, «στημένος» εξαιρετικά και παραλίγο να έπαιρνε ακόμη και το «διπλό»!
Στο 11’ έγινε η πρώτη ευκαιρία του αγώνα, όταν κεφαλιά του Ζιάγκου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Καραλή και στη συνέχεια σουτ του Μποϊμπέι έστειλε την μπάλλα ελάχιστα άουτ! Ακολούθησαν δύο χαμένα τετ α τετ του Εθνικού, με τον Μποϊμπέι στο 15’ και τον Στεφανίδη στο 22’ (έσωσε ο Καραλής), αλλά από το 24’ άρχισε ο χορός των «στημένων» που κέρδισε ο Σαρωνικός (κυρίως κόρνερ). Σε μια περίπτωση, μάλιστα, η μπάλλα βρήκε το δοκάρι του Πυκνή (41’).
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σαρωνικός πίεσε και στο 58’ ο Ναυπλιώτης έχασε εξ επαφής ευκαιρία. Το 1-0 έγινε στο 74’ μετά από κόρνερ και σύγχυση στα καρέ του Εθνικού, με τον προωθημένο Ναυπλιώτη. Όμως, δεν το χάρηκε για πολύ ο Σαρωνικός, καθώς στο 77’ ο Στεφανίδης με θαυμάσιο εναέριο γυριστό βολέ ισοφάρισε 1-1, βρίσκοντας τον Καραλή εκτός θέσης.
Σαν να μην έφτανε η ψυχρολουσία της ισοφάρισης, στο 91’ πάλι ο Στεφανίδης, μόνος του, έχασε μοναδική ευκαιρία να σημειώσει το 1-2… Και καθώς όλοι τράβαγαν τα …μαλλιά τους, στο 93’ έγινε μια απίστευτη φάση στα καρέ των φιλοξενουμένων. Η μπάλλα σταμάτησε δύο φορές στα δοκάρια, σε αλλεπάλληλα σουτ των Ραφαηλίδη και Χαρίτου, αλλά στο τρίτο σουτ του Αλεξίου, η μπάλλα κατέληξε στον ουρανό των δικτύων του εμβρόντητου Πυκνή, για το 2-1!
Ο Σαρωνικός παρουσίασε διαφορετική ομάδα από πέρυσι και είναι ακόμη νωρίς να βγάλει κανείς συμπεράσματα.
Ο Εθνικός διατηρεί την μαχητικότητα και τις αρετές της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, στην οποία προστέθηκε η εμπειρία μιας ακόμη χρονιάς…
Στα θετικά της αναμέτρησης ήταν η καλή ατμόσφαιρα που επικράτησε στο γήπεδο, καλύτερη από πέρυσι... Και η παρουσία του κόσμου, ήταν εντυπωσιακή! Ωραία και η εικόνα εισόδου των παικτών στο γήπεδο, με την συνοδεία πιτσιρικάδων της ακαδημίας του Σαρωνικού.
Καλή η διαιτησία των Α. Γαλάνη, Διαμάντι και Χουλιάρας.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής, Α. Καραγιάννης, Β. Καραγιάννης, Χ. Κετέογλου, Ναυπλιώτης, Ι. Κετέογλου, Χαρίτος, Ντίνος (80’ Γκίνης), Κερμέζο (61’ Σ. Αλεξίου), Ραφαηλίδης, Χατζημιχαηλίδης.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Πυκνής, Ζούρος (10’ λ.τρ. Βιβικίδης), Αζάλ, Ελευθερίου, Χρ. Παπαδόπουλος, Χατζόπουλος, Σπανομαρίδης, Αλτιπαρμάκης (83’ Αντωνίου), Ζιάγκος, Μποϊμπέι (58’ Μαγγίνας), Στεφανίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money