Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ - ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 0-1

Η ομάδα του Νικηφόρου






















Ο Νικηφόρος κατάφερε να σημειώσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα εκτός έδρας επί του Αήττητου, που δεν απέδωσε τα αναμενόμενα… Οι νικητές είχαν γενικά καλύτερη απόδοση από τους γηπεδούχους.
Το πρώτο ημίχρονο εξελίχθηκε σχετικά αμφίρροπο αλλά οι φιλοξενούμενοι στο διάστημα αυτό πέτυχαν το γκολ της νίκης τους και είχαν τουλάχιστον μία ακόμη καλή ευκαιρία. Το 0-1 έγινε μόλις στο 5’ όταν ο τερματοφύλακας Χατζηφόρος έκανε βολέ πάνω στον Αποστολόπουλο, που πήρε την μπάλλα, προχώρησε λίγα μέτρα και πλάσαρε εύστοχα! Η επόμενη καλή φάση δημιουργήθηκε σο 9’, με τον Βαζέχα να κερδίζει κεφαλιά, που έστειλε την μπάλλα μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, άουτ.
Ο Αήττητος δεν έδειξε σημεία ανάκαμψης, παρά τις κάποιες προσπάθειες των παικτών του. Δεν βοήθησε και ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου, που έχει παραμεληθεί (είναι εμφανής η απουσία του φορέα που έχει την ευθύνη λειτουργίας του)!
Στο β’ μέρος ο Νικηφόρος είχε 4 κλασικές ευκαιρίες ν’ αυξήσει την διαφορά, με Αποστολόπουλο, Βαζέχα, Κανελλόπουλο, αλλά στο 91’ παραλίγο να ισοφαρίσει ο Αήττητος, με σουτ του Μαγκουσοχατζάκη, που σούταρε άουτ!
Διαιτητές: Μάλαμας, Κωνσταντόπουλος και Σπ. Λιάπης.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Χατζηφόρος, Μπαρμπαρούσης, Τσαμουρτζής, Καλούδης, Μαγκλάρας (65' Φράγκος), Καρόκης, Μαγκουσοχατζάκης, Κολάνγκη, Μασκλαβάνος, Λάππας, Μητσιώνης (70' Φυτιλής).
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Καραγιάννης, Χαβενετίδης, Τσιριγώτης, Ταφιλάι, Φελέκης, Παπαβασιλείου, Βεντούρης (84' Ανδριώτης), Αντεριώτης (64' Χαρικιόπουλος), Αποστολόπουλος, Βαζέχα, Κανελλόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money