Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 0-2

Η Θύελλα ξαναβρήκε τον …Χαρακτίδη και τον ρυθμό της, κι επέστρεψε στις νίκες με το σημαντικό 2-0 στη Βούλα επί του ισχυρού Άρη. Η ομάδα της Διασταύρωσης Ραφήνας ήταν πολύ καλή στο α’ ημίχρονο και μπορούσε να είχε σημειώσει δύο ακόμη τέρματα.
Η ομάδα της Βούλας, με 6 βασικές ελλείψεις (Ροδίτης, Μανταλόζης, Παντ. Μαντακίδης, Μπουλάρη, Σιαπλαούρας, Πολυχρονιάδης), δεν μπόρεσε να παρατάξει ένα ανταγωνιστικό σχήμα, κι έχασε δικαιολογημένα. Εκνευρισμός δημιουργήθηκε από την αποβολή δύο παικτών του Άρη με 2 κίτρινες κάρτες: Στο 30’ απεβλήθη ο Αντάρτης και στο 70’ ο Παππάς.
Η Θύελλα σημείωσε το 0-1 στο 5’ με τον Λάμπρου και το 0-2 με τον Μουτζακά στο 45’ και στις δύο περιπτώσεις, τα γκολ προήλθαν από ατομικές ενέργειες του Χαρακτίδη! Είναι χαρακτηριστικό ότι οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες να πετύχουν κι άλλα τέρματα, σε προσπάθειες του Μουτζακά, του Χαρακτίδη και όταν αμυντικός των γηπεδούχων γύρισε την μπάλλα στο τέρμα του αλλά αυτή σταμάτησε στο δοκάρι! Στο β’ ημίχρονο «κατέβασαν» ταχύτητα, και τότε –μετά το 70’- ο Άρης Βούλας, με 9 παίκτες, δημιούργησε 2-3 φάσεις, χωρίς τελικό αποτέλεσμα.
Είχε λάθη –όχι σημαντικά- η διαιτησία των Καπόγλη, Σπίθα και Ρούντου. Μάλιστα, για τον διαιτητή Καπόγλη, οι γηπεδούχοι «έπνεαν μένεα»… υποστηρίζοντας ότι «έχασε τον έλεγχο» και ότι δεν …«προφύλαξε» την ομάδα τους! Στην πράξη όμως, φαίνεται ότι εκνευρίσθηκαν επειδή οι συνθήκες του παιχνιδιού δεν τους ευνόησαν και οι συγκυρίες τους ήλθαν ανάποδα, με αποτέλεσμα να ηττηθούν. Το θέμα «έφθασε» μέχρι το Α.Τ. Βούλας! Λεπτομέρειες σε άλλο ενημερωτικό σημείωμα…
ΑΡΗΣ: Γκανατσούλας, Θεμελίδης, Αντάρτης, Λιλελάρη, Διακρούσης, Φώσκολος, Βεϊζάι (70’ Παπαγεωργίου), Λ. Μαντακίδης (46’ Τσιαγκάνης), Μπελαλής, Παππάς Διγενής (85’ Κανέλλος).
ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης, Οικονόμου, Μπούκουρι (60' Στάφα), Σότα, Τασσόπουλος, Γεραγωτέλλης (85' Βιτωρούλης), Χαρακτίδης, Τσέλιος, Μουτζακάς, Κατσούγκρης, Λάμπρου (68' Καλογραιάκης).

* Το στιγμιότυπο είναι από την περυσινή συνάντηση Άρη Βούλας-Θύελλας Ραφήνας 0-2.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money