Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

ΚΟΡΩΠΙ: ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ…

Σε ανακοίνωση Τύπου που διένειμε το Κορωπί, δίνει απαντήσεις στους ισχυρισμούς του Κεραυνού.
Αναλυτικά η διοίκηση του Α.Ο.Κ. στην ανακοίνωσή της αναφέρει: «Σχετικά με όσα καταγγέλλουν οι παράγοντες της Κερατέας, ο πρόεδρος Παναγιώτης Αλεξανδρής και σύσσωμο το Δ.Σ. του Α.Ο. Κορωπίου, δηλώνουν ότι «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης»! Όλα όσα δηλώνουν οι παράγοντες της Κερατέας, είναι ανυπόστατα και αποκυήματα της φαντασίας τους…
Σε όλη την διάρκεια του αγώνα και στο ημίχρονο, ο πρόεδρος ήταν στην κερκίδα των επισήμων, όπου είχε προσκαλέσει και τον πρόεδρο της Κερατέας κ. Πυλαρινό. Όμως, ο τελευταίος δήλωσε ότι θέλει να είναι με τους φιλάθλους της ομάδας του.
Ούτε ο πρόεδρος ούτε και ο καταξιωμένος προπονητής μας Αντώνης Καρπούζας, ασχολήθηκαν με μπράβους, όπως καταγγέλλεται από την πλευρά των φιλοξενουμένων…


Δημ. Πυλαρινός
Ούτε, βέβαια, κτυπήθηκε ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων Παππάς, όπως ισχυρίζονται. Ούτε ιατρική φροντίδα χρειάστηκε. Και πως άλλωστε,αφού κατά γενική ομολογία όλων, καλύτερος παίκτης της Κερατέας στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν ο τερματοφύλακας Παππάς.
Ο πρόεδρος Παναγιώτης Αλεξανδρής, δήλωσε ακόμη τα εξής: «Ήλθα και ανέλαβα το Κορωπί ανιδιοτελώς, σε μια πολύ δύσκολη εποχή και ύστερα από τον υποβιβασμό της ομάδας. Σκοπός δικός μου αλλά και όλου του Δ.Σ. είναι με αργά και σταθερά βήματα, να φτάσουμε τον Α.Ο.Κ. εκεί που αξίζει. Τέλος, εμείς -σαν σύλλογος- έχουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία (εκθέσεις Αστυνομίας, Πυροσβεστικής,φωτογραφικό υλικό, βίντεο και ότι άλλο χρειαστεί), στην διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου».



* Ο πρόεδρος του Κορωπίου Παναγιώτης Αλεξανδρής, μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Κεραυνό Κερατέας, βρέθηκε στα αποδυτήρια και συνεχάρη για το νικηφόρο αποτέλεσμα τον προπονητή Αντώνη Καρπούζα, τους συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ και όλους του ποδοσφαιριστές. Τους ευχαρίστησε για τη νίκη και τους συνέστησε να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό.








 

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money