Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Γ' ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ: ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ














ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 3-1
Στους «16» του κυπέλλου ο Παλληνιακός με νίκη 3-1 επί της Δόξας Κορωπίου στην παράταση. Καλύτερη η Δόξα Κορωπίου, θα μπορούσε να είχε κερδίσει το παιχνίδι, αλλά η αποβολή του κορυφαίου Ρομπέρτο Αμπεντινάι στο 75’, στέρησε την πρόκριση στην ομάδα, που προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 1’ με κοντινό πλασέ του Κόλλια, ο οποίος εκτός από σκόρερ ήταν αυτός που έχασε δυο - τρεις καλές ευκαιρίες να σκοράρει. Άλλες φορές από ατυχία του επιθετικού, κι άλλες από ικανότητα του αντιπάλου τερματοφύλακα, το σκορ παρέμεινε στο 0-1.
Πάντως, η ανόητη δεύτερη κάρτα του αρχηγού της Δόξας, ήταν ο λόγος που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων, που με σκόρερ τον Αναστασίου στο 91' έπειτα από εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια του Ντρένοβα, «έστειλαν» το ματς στην παράταση...
Στην παράταση ο Παλληνιακός ήταν κυρίαρχος ενώ η κούραση ήταν εμφανής στην ομάδα της Δόξας. Έτσι, το έργο των γηπεδούχων ήταν πιο εύκολο, με αποτέλεσμα να κερδίσουν πέναλτυ (χέρι του Καδίτη) σε σουτ του Ζώκου, στο 113’. Την εκτέλεση ανέλαβε ο έμπειρος Σκεντούλη, κι έστειλε την μπάλλα στα δίκτυα του τερματοφύλακα Μιχάλη.
Η Δόξα προσπάθησε να ισοφαρίσει και βγήκε μπροστά αλλά με 10 παίκτες, είχε κενά στην άμυνα. Σε μια αντεπίθεση των γηπεδούχων, έγινε το τελικό 3-1. Το γκολ επετεύχθη μετά από εναλλαγή της μπάλλας μεταξύ Ζώκου και Ντρενόβα, με τον τελευταίο να ξεπερνά τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να πλασάρει στο άδειο τέρμα!
Η Δόξα Κορωπίου ως πρωτοπόρος και αήττητη, υποχρεώθηκε στην πρώτη της εφετινή ήττα!
Διαιτητές: Α. Γαλάνης, Λάμπρου και Κρέτσιμος.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Μπακόλας, Αλβανός, Πάσσαρης, Κοκκινάκης, Καρακάσης, Σιαδήμας (25’ Σκεντούλη), Ρωμαντζάς (60’ Αναστασίου), Η. Μπούρας, Ζώκος, Παπασαράντος, Κοβάνης (70’ Ντρένοβα).














ΓΕΡΑΚΑΣ – ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 1-3
Χρειάστηκε να περάσει ένα ημίχρονο προκειμένου η Τριγλία Ραφήνας να ανεβάσει στροφές και να πάρει τη νίκη-πρόκριση εκτός έδρας με 3-1 επί του Γέρακα. Μάλιστα στο 55′ οι γηπεδούχοι θα είχαν προηγηθεί, αν το σουτ που επιχείρησε ο Βούρλας, δεν σταματούσε στο δοκάρι της εστίας του Φιλιππόπουλου.
Πάντως, στο 64′ ο Μουλάκης έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους και στο 78′ ο Χατζάκης σημείωσε το 2-0.
Στο 85′ ο Βάρδας με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ έβαλε και πάλι στο παιχνίδι τους γηπεδούχους, αφού μείωσε σε 2-1. Ωστόσο στο 91’ ο Όλσι Ράμο διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Διαιτητές: Γιαλούρης, Παπαδιώτης και Γκούγκαρης.
ΓΕΡΑΚΑΣ: Γαβαλάς, Κρητικός, Τσουράκης (53′ Μπερέτης), Κάλλης, Γεωργόπουλος, Δελάρδας, Τσαδήμας, Βάρδας, Δημητριάδης, Μαργέτης (79′ Πελέκης), Βούρλας (75′ Χρυσανθόπουλος).
ΤΡΙΓΛΙΑ: Φιλιππόπουλος, Σταμπέλος, Αλεβίζος, Μπλιάμπλιας, Τσέπας, Τσάγκαρης, Ράμο, Χοντζάι, Μαντζώρος (55’ Μουλάκης), Μάντζης (65′ Σκαφίδας), Αγγελόπουλος (55′ Χατζάκης).

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 0-3
Χωρίς δυσκολία ο Ολυμπιακός Λαυρίου επικράτησε με 3-0 του Παλλαυρεωτικού σε τοπική μάχη εντυπώσεων… Ο Ολυμπιακός μπήκε από την αρχή δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ στο 25′ με τον Βελετάκο. Καθώς πέρναγε η ώρα, οι «ερυθρόλευκοι» πίεζαν περισσότερο τον αδύναμο Παλλαυρεωτικό και με την συμπλήρωση 40′ αγώνα, κέρδισαν πέναλτυ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μούργος, ο οποίος ευστόχησε, διπλαμορφώνοντας το 0-2. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 87′ ο Κωστάκης.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος, Καραπάνος και Τσέλιος.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Καραγιάννης, Νικολαϊδης, Πιτσικάλης, Κατσίπης, Σουλιώτης (75′ Χριστοφορίδης), Ντάνης, Τσιφλίδης (50′ Γκουριώτης), Βλαντής, Γκιόρκας (80′ Περδικάκης), Βαρυθιμιάδης, Παγκοζίδης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τσιτσιφάτος, Τσομπανάκης, Καυκάς, Τσίκλος, Σ. Βαφειάδης, Κωστάκης, Β. Γιαχάεβ, Πάλλης, Μούργος (87′ Α. Γιαχάεβ), Βελετάκος (30′ λ.τρ Αμπντελραχήμ), Πούλος (46′ Ηλία).

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΜΑΡΚΟ 0-1
Πιο ψυχωμένη η Μαρκό και παρά τις απουσίες των Ρίζου, Τσώνη, νίκησε 1-0 μέσα στα Γλυκά Νερά και προκρίθηκε! Το ματς δεν ήταν ποιοτικό και οι ευκαιρίες για γκολ λιγοστές. Τα Γλυκά Νερά διατήρησαν άκαρπη υπεροχή.
Στο 57’ ο Δημογιάννης πέτυχε το μαναδικό τέρμα της συνάντησης για την φιλοξενούμενη Μαρκό και ο Γιαννούλης στο 80’ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Γερογιάννη, με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής, για λογαριασμό των γηπεδούχων.
Στο 75’ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Μπούρμπουλας.
Διαιτητές: Μάλαμας, Δ. Τζαφόλιας και Τσιαλογιάννης.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Γκιμούσης, Κοτροζίνης, Φ. Αντωνόπουλος, Μπούρμπουλας, Τσαλδάρης, Στέλλας, Λουκής, Γιαννούλης, Παπακωνσταντίνου (46' Δ. Παπάζογλου), Χρ. Αντωνόπουλος, Γάσπαρης.
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Φιωτάκης, Σιδέρης, Καβάσης, Κοντζιάς, Κωστής, Δημητρίου (86’ Μπάστας), Φουστέρης, Αγγελάκος (90’ Μπότης), Δημογιάννης, Γκαβασιάδης (89' Πατσιαούρας).

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ 0-2
Ο Αστέρας Βάρης προηγήθηκε μόλις στο 3’ λεπτό με τον Λαναρά, που πλάσσαρε τον τερματοφύλακα. Ο Αστέρας, στο πρώτο ημίχρονο, έκανε άλλες δύο καλές ευκαιρίες στην εστία του Άρη, που αμυνόταν καλά. Στο δεύτερο ημιίρονο πάλι οι φιλοξενούμενοι έχασαν τρία ανεπανάληπτα τετ α τετ.
Ο Άρης Βούλας προσπάθησε να ισοφαρίσει στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα πιέζοντας τον Αστέρα. Όμως, ο Λαναράς κλείδωσε την πρόκριση στο 85' με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.
Έτσι, ο Αστέρας δίκαια πήρε την πρόκριση επι ενός μαχητικού αντιπάλου. Απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Ροδίτης.
Διαιτητές: Βακκάς, Β. Τζαφόλιας και Δουλγεράκης.
ΑΡΗΣ: Γκανατσούλας, Λιλελάρι, Μοσχονάς, Ροδἰτης, Διακρούσης, Φώσκολος, Πολυχρονιάδης, Μπελαλής, Διγενής, Βεϊιζάι, Παπαγεωργίου (Παππάς).
Κ. ΑΣΤΗΡ: Μαρινάκης, Κωζής, Συμεωνίδης, Πλίτσης, Αλεξίου, Στρατής, Καββαδίας (Πιτταράς), Μελαμπιανάκης (Καρδαμίτσης), Παπαδημητρὀπουλος (Κάρδαρης),  Λαναράς, Ζώνας.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 0-5
Επίδειξη δύναμης πραγματοποίησε ο Νικολακάκης στην αναμέτρηση με τον Αήττητο στα Σπάτα, καθώς επικράτησε με το επιβλητικό 5-0. Οι πρωταθλητές Ανατολικής Αττικής, παρότι παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους, σε σχέση με το παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Βάρης, παρουσίασαν πολύ καλό πρόσωπο και στα 90′ του αγώνα, εξασφαλίζοντας άνετα την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.
Το συγκρότημα του Κώστα Βρεττού πήρε από την αρχή τα ηνία του παιχνιδιού και με τη συμπλήρωση 10′ ο Τζενέμ Εγιουρούμ άνοιξε το σκορ. Αυτό το γκολ τόνωσε την αυτοπεποίθηση των «κυανόλευκων», οι οποίοι διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 20′ με αυτογκολ του Καλούδη. Ο Δαραμούσκας στο 30′ σημείωσε το 3-0, σκορ με το οποίο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Στο β’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι δεν κατέβασαν ταχύτητα, αφού στο 70′ ο Λουκάς ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 83′ και πάλι ο Δαραμούσκας.
Διαιτητής ήταν ο Παπάζογλου με βοηθούς τους Πολυχρονιάδη και Μπουξμπάουμ.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Μεϊντάνης, Μπαρμπαρούσης (65′ Χατζηφόρος), Σταύρου, Καλούδης, Μαγκλάρας, Καρόκης, Μασκλαβάνος (70′ Γκερδούκης), Γκολάνγκη, Φυτιλής (65′ Ράπτης), Λάππας, Μητσιώνης.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Τσούνης (75′ Παλατζίδης), Περιβολαράκης, Μοντέρο Νόβα, Τσιτοφώτος, Μήλας, Δαραμούσκας, Στάσης (60′ Πατατανές), Λουκάς, Εγιουρούμ (55′ Κουλούρης), Πιτσούνης, Λαζαρίδης.

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ 1-3
Η φλυαρία του α’ ημιχρόνου, η αστοχία στο β’ ημίχρονο και η εμφανής έλλειψη επιλογών στον πάγκο,  ήταν οι βασικές αιτίες του πρόωρου αποκλεισμού του Πρωτέα από την συνέχεια του Κυπέλλου. Το  πρώτο ημίχρονο κύλησε ανιαρά χωρίς φάσεις, με τους γηπεδούχους να αναλώνονται σε φλύαρο και ανούσιο παιχνίδι, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους οι οποίοι δημιούργησαν δύο ευκαιρίες, μετουσιώνοντας μάλιστα τη δεύτερη σε γκολ.
Στην πρώτη, ο Παπαϊωάννου με εκτίναξη έσωσε την εστία του στο 10’, αλλά στη δεύτερη έγινε  το 0-1 με τον Γκούρα να ευστοχεί στο πέναλτυ που κέρδισε η ομάδα του στο 45’, όταν ο Παπαϊωάννου ανέτρεψε τον Αμάτι και δικαιολογημένα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα.
Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και οι δύο ομάδες έχασαν από μία καλή ευκαιρία στο ίδιο λεπτό, αλλά στη συνέχεια  οι γηπεδούχοι αφυπνίστηκαν και άρχισαν να πιέζουν και να δημιουργούν ευκαιρίες. Στο 52’ έκαναν το 1-1 με τον Κατσούλα και μέχρι το 78’ έχασαν 3-4 μοναδικές ευκαιρίες με τον Λάππα και τον Χοντζάλη (3’, 12’, 22’).
Όλα έδειχναν ότι αν και με 10 παίκτες ο Πρωτέας ήλεγχε το παιχνίδι, δέχθηκε δύο γκολ από στημένες φάσεις (78’ και 89’ κτυπήματα φάουλ του Ματέρη) και λάθη του Χύκα, ο οποίος αντικατέστησε ως τερματοφύλακας, τον Παπαϊωάννου!
Διαιτητές: Αντιπαριώτης, Αικ. Αντωνίου και Παπαδόπουλος.
ΠΡΩΤΕΑΣ: Παπαϊωάννου, Κατσούλας, Γιασελάϊ, (60’ Μαραγκός), Κούλιμπης, Λάζαρης, Διαμάντης, Λάππας, Τζανής (46’ Χουσιάδης), Χύκα, Χοντζάλη, Καλιανιώτης.
ΡΑΜΝΟΥΣ: Πασχάλης, Καλαθάκης, Γκούρας, Μουρίκης, Ματέρης, Γκίκας (64’ Τούντας), Ράπτης (46’ Δημητράκης), Ντούρας, Αμάτι, Κόλλιας, Σαμανίδης (57’ Καλέμης).

ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΩΡΩΠΟΣ 1-1 (5-6 πέν.)
Στο γήπεδο Κρυονερίου, με κακές καιρικές συνθήκες, ο Ωρωπός πήρε την πρόκριση στα πέναλτυ με 6-5, ύστερα από ισόπαλο αγώνα και παράταση 1-1. Το Κρυονέρι άξιζε κάτι καλύτερο και ο Ωρωπός δοκίμασε στο βασικό του σχήμα κάποιους νεαρούς παίκτες.
Στο 5’ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν ύστερα από κόρνερ. Εκμεταλλεύθηκαν λάθος της άμυνας των φιλοξενουμένων και στην επαναφορά της μπάλλας, ο Κόλμπερ άνοιξε το σκορ. Στο β’ μέρος ο Ωρωπός έριξε στο παιχνίδι τον Αλούση, τον Σωτηρόπουλο και τον Βίνο, οπότε απέκτησε μεγαλύτερη κατοχή μπάλλας και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες. Τελικά, στο 88’ ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Σωτηρόπουλου, πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης.
Στο ημίωρο της παράτασης (β’ ημίχρονο), οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Βίνο.
Στη διαδικασία των πέναλτυ, πιο τυχεροί οι παίκτες του Ωρωπού, ευστόχησαν σε έξη πέναλτυ έναντι πέντε του Κρυονερίου και πήραν την πρόκριση.
Η σειρά των κτυπημάτων πέναλτυ:
1) Μέγας (Ω) 0-1, Χουζούρης (Κ) απέκρουσε ο Τσεβάς.
2) Αλούση (Ω) 0-2, Χρυσικόπουλος (Κ) 1-2.
3) Αποστολόπουλος (Ω) 1-3, Ψώνης (Κ) 2-3.
4) Σωτηρόπουλος  (Ω) 2-4, Χαλίλι (Κ) 3-4.
5) Βίνο (Ω) άουτ, Λαθουράς (Κ) 4-4.
6) Βούσουλας (Ω) 4-5, Ευθυμιάδης (Κ) 5-5.
7) Γκλιάτης (Ω) 5-6, Μαλάι (Κ) άουτ.
Διαιτητές: Κάντζος, Χριστοδούλου και Μπαρούνη.
ΩΡΩΠΟΣ: Τσεβάς, Γιακουμέλος, Κανατάς, Γκλιάτης, Βούσουλας, Μέγας, Αποστολόπουλος, Τσιπλακίδης (55’ Σωτηρόπουλος), Νουόμπα, Παπαγεωργίου (46’ Αλούση), Βίνο (75’ Κρομμύδας).
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Κυρλέσης, Λινάρδος, Κολώτας (117’ Ψώνης), Χουζούρης, Κόλμπερ, Χαλίλι, Ευθυμιάδης, Νυχάς (80’ Βλαχάκης), Λαθουράς, Μαλάι, Χρυσικόπουλος.

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 1-0
Την πρόκριση πήρε για την επόμενη φάση του κυπέλλου ο Παμπαιανικός κερδίζοντας τη Λαυρεωτική με 1-0. Η ομάδα της Παιανίας παίζοντας καλό ποδόσφαιρο ήταν πιο ουσιώδης στο παιχνίδι της, είχε τον έλεγχο στο χώρο του κέντρου, και κατάφερε με σουτ του SELVIJA στο 100’ να πάρει τη νίκη. Δοκάρι για τον Παμπαιανικό στο 80’ ο Στασινούλιας. Καλή η διαιτησία των κ.κ. Καπόγλη, Φαμέλη και Βλάχου Αντ.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Κασελούρης, Αζακάς, Χατζής, Παπακυρίτσης, Παπασωτηρίου, Δέλγας, Selvija, Στασινούλιας, Μυρτάϊ (118’ Ατζαμόγλου), Γκόμπλιας (105’ Τσεβάς), Κατσαρός.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Α. Καραμολέγκος, Λάππας, Δ. Μιχαηλίδης, Μακίδης, Ιατρού (54’ Μακρής), Πάνου (46’ Παπαγεωργίου), Κωνσταντινίδης, Κυριακάκης  (84’ Παπαδόπουλος), Δ. Καραμολέγκος, Δρούγκας, Θ. Μιχαηλίδης.
 
ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 1-3
Ο Σαρωνικός μετέτρεψε το 1-0 υπέρ του Φοίβου στο πρώτο ημίχρονο, σε νίκη – πρόκριση με 1-3 τελικά! Τα τέρματα του Σαρωνικού σημείωσαν ο Α. Καραγιάννης στο 60’ μετά από σέντρα του Ραφαηλίδη, ο Σ. Αλεξίου στο 67’ με πέναλτυ που κέρδισε κι εκτέλεσε ο ίδιος με διπλή προσπάθεια και ο Χατζημιχαηλίδης στο 75’ με δυνατή κεφαλιά σε σέντρα του Ραφαηλίδη. Το σκορ μπορεί να είχε μεγαλύτερες διαστάσεις, αν τα δοκάρια δεν εμπόδιζαν τον Α. Καραγιάννη (30’) και τον Γ. Κετέογλου (48’), να σκοράρουν…
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Τζιβίλογλου, Ζουμπουρλής, Χ. Κετέογλου, Λ. Καραγιάννης (Αρχοντής), Ναυπλιώτης (Μπούκης), Γ. Κετέογλου, Ραφαηλίδης, Σ. Αλεξίου, Α. Καραγιάννης, Λεζάκης (Χαρίτος), Χατζημιχαηλίδης.

ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ – ΚΟΡΩΠΙ 0-1 
Δύσκολη πρόκριση πήρε στην Δροσιά το Κορωπί από την τοπική Νίκη. Το μοναδικό τέρμα σημείωσε ο Γαλάνης με σουτ. Το Κορωπί παρατάχθηκε με αρκετούς αναπληρωματικούς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money