Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ - ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 1-2

Απίστευτα δύσκολο «διπλό» πήρε η Δόξα Κορωπίου στην Βούλα από τον γηπεδούχο και δυσκολοκατάβλητο Άρη, με 2-1. Με εντυπωσιακό τον σέντερ-φορ Δάβαρη και καταπληκτικό τον τερματοφύλακα Μιχάλη, η Δόξα ουσιαστικά «απέδρασε» από την Βούλα με νίκη που την κράτησε στην κορυφή της βαθμολογίας! Την πλήρωσε, όμως, ακριβά αφού έχασε δύο παίκτες της, που απεβλήθησαν!
Ο Άρης πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση αλλά δεν ήταν αποτελεσματικός στα τελειώματα των φάσεων. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν την υπεροχή και δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες στο α’ ημίχρονο, χωρίς αποτέλεσμα.
Οι φιλοξενούμενοι άφηναν χώρους, κι έκαναν αντεπιθέσεις. Σε μια απ’ αυτές, στο 53’, ο Δάβαρης σημείωσε το 1-0 αλλά αμέσως μετά (55’) ο Πουλάκης αντιμίλησε στον διαιτητή (!) και είδε την 2η κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.
Ο Άρης Βούλας συνέχισε να πιέζει και είχε δοκάρι με τον Παντ. Μαντακίδη στο 65’.
Όμως, πάλι η Δόξα πέτυχε γκολ (2-0)! Κλείδωσε τη νίκη στο 82′, με τον Δάβαρη να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα!
Στο διάστημα 70’-90’ οι γηπεδούχοι σφυροκόπησαν την άμυνα της Δόξας και κατάφεραν να μειώσουν στο 91’ με τον Παππά σε 2-1. Μάλιστα, μπορούσαν και το 2-2 στο 93’, όταν έχασαν σπουδαία ευκαιρία πάλι με τον Παππά, που έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι και ο Μιχάλης στη συνέχεια αποσόβησε την ισοφάριση!
Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ο διαιτητής απέβαλε τον Κωστάζο για εξύβριση.
Εξαιρετικοί οι διαιτητές Δραγάτης, Μπουξμπάουμ και Οικονόμου.
ΑΡΗΣ: Γκανατσούλας, Θεμελίδης (46′ Τσιαγκάνης), Αντάρτης, Σιαπλαούρας, Διακρούσης, Μανταλόζης, Διγενής (74′ Παπαγεωργίου), Π. Μαντακίδης (70′ Λ. Μαντακίδης), Μπουλάρι, Παππάς, Βεϊζάι.
ΔΟΞΑ: Μιχάλης, Κωστάζος, Σύρος (46′ Μαρινάκης), Καδίτης (89′ Θεοχάρης), Τούντας, Μπουτσάι, Αμπεντινάι (84′ Σοτίρ), Πουλάκης, Δάβαρης, Παπαδάς, Μπερέτας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money