Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΣΤΑΜΑΤΑ - ΓΕΡΑΚΑΣ 0-1


















Με τιτάνια προσπάθεια, ο Γέρακας πήρε στην Άνοιξη το «διπλό» από την πρωτοπόρο Σταμάτα και βλέπει πλέον το μέλλον με αισιοδοξία. Αντίθετα, η Σταμάτα με αρκετές αδυναμίες, δεν δικαίωσε την θέση της στην βαθμολογία. Οι γηπεδούχοι δεν έκαναν τις ευκαιρίες που συνήθως δημιουργούν καθώς έλειψε ο τραυματίας Οικονομόπουλος και για διάφορους λόγους οι Κ. Τσεβάς και Γεωργοστάθης.
Από την πλευρά του, ο Γέρακας χωρίς τον Καρλατήρα και τον Χρυσανθόπουλο, έδειξε ότι ήθελε πιο πολύ από τους γηπεδούχους το παιχνίδι! Και τελικά, κατάφερε και πήρε αυτό που ζητούσε!
Η Σταμάτα κέρδισε πέναλτυ στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού (6’), στο οποίο υπέπεσε ο Γεωργόπουλος. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπερμπάντης, το σουτ του οποίου απέκρουσε, πέφτοντας στη σωστή πλευρά, ο Γαβαλάς! Απ’ εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι είχαν σταθερά «πατήματα»  στο γήπεδο αλλά δεν μπορούσαν να ολοκληρώσουν τις ευκαιρίες που είχαν με τον Μαργέτη και τον Μπερέτη.
Στο β’ μέρος, η εικόνα συνέχισε ίδια. Η Σταμάτα ήθελε αλλά δεν μπορούσε, γιατί η άμυνα του Γέρακα «έκοβε» και οι αντεπιθέσεις του Γέρακα δεν είχαν αποτέλεσμα, μέχρι το 60’. Γιατί μετά, η Σταμάτα κουράσθηκε και η όποια ταχύτητα, κόπηκε.
Σιγά-σιγά ο Γέρακας επιβεβαίωσε την υπεροχή του, οπότε στο 80’ κέρδισε και πέναλτυ σε χέρι του Ντιούφ, που έμελε να κρίνει και το αποτέλεσμα της συνάντησης. Ο Μουσαράι, με εύστοχο κτύπημα, πέτυχε το 1-0 κι έδωσε την πολύτιμη νίκη στους φιλοξενούμενους.
Δυστυχώς στο 28’ απεχώρησε ο Δριλάκης του Γέρακα με κάταγμα στο χέρι! Δεν φάνηκε στη ροή του αγώνα πότε συνέβη το ατύχημα αλλά ο άτυχος παίκτης μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και θα υποβληθεί σε εγχείρηση μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη!
Διαιτητές: Σπίθας, Β. Τζαφόλιας και Μαραγκού.
ΣΤΑΜΑΤΑ: Πετράκης, Κριεμάδης, Καραμήτρος (46′ Μαγγίνας, 73′ Δεσύλλας), Μπόρας, Ντιούφ, Πέππας, Καλογήρου (76′ Κουκάϊ), Δημητρίου, Μπερμπάντης, Χρ. Τσεβάς, Οσμανάι.
ΓΕΡΑΚΑΣ: Γαβαλάς, Δημητριάδης, Κρητικός, Κάλλης, Γεωργόπουλος, Δελάρδας, Μπερέτης, Βάρδας, Μαργέτης, Μουσαράϊ (90’ Τσαδήμας), Δριλάκης (28′ λ.τρ. Βούρλας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money