Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΓΕΡΑΚΑΣ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 0-1

Σημαντική εκτός έδρας νίκη μέσα στον Γέρακα, πήρε η επανεμφανισθείσα στην Α’ κατηγορία Λαυρεωτική, από την ομώνυμη γηπεδούχο ομάδα.
Η παροιμιώδης αδυναμία του Γέρακα να πετύχει ένα γκολ, «στιγμάτισε» κι αυτό το παιχνίδι των γηπεδούχων.
Αντίθετα, η Λαυρεωτική αφού κράτησε καλά στο α’ ημίχρονο, κατάφερε στο β’ μέρος να σημειώσει ένα τέρμα και να εξασφαλίσει την πολύτιμη νίκη.
Στην αρχή (5’) ο Γέρακας βγήκε μπροστά για το γρήγορο γκολ και το πέτυχε με τον Μπερέτη από σέντρα του Δελάρδα. Όμως, ο σκόρερ ήταν σε θέση οφ-σάιντ σύμφωνα με τον βοηθό, που με την υπόδειξή του ακύρωσε την προσπάθεια. Έγιναν φάσεις για γκολ από τους Μαργέτη, Μουσαράι και Χρυσανθόπουλο αλλά το ημίχρονο έληξε 0-0.
Με «άγριες διαθέσεις» άρχισε το β’ ημίχρονο η Λαυρεωτική. Στο 47′ ο Μακρής θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ, όμως σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Γαβαλά. Όμως, ότι δεν κατάφερε ο μέσος των φιλοξενούμενων, πέτυχε ο Δ. Μιχαηλίδης στο 52’, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.
Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τζώρα στο 65′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης, Μαγουλάκης και Οικονόμου.
ΓΕΡΑΚΑΣ: Γαβαλάς, Δημητριάδης, Κρητικός (80′ Σταύρακας), Κάλλης, Γεωργόπουλος (52′ Τσαδήμας), Δελάρδας, Μπερέτης (64′ Βούρλας), Βάρδας, Χρυσανθόπουλος, Μουσαράι, Μαργέτης.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρου, Χουσεΐν, Δρογγίτης (72′ Κωνσταντινίδης), Παπαγεωργίου, Παπακωνσταντίνου, Πάνου, Μακρής, Τζώρας, Δ. Μιχαηλίδης, Δρούγκας (46′ Ιατρού), Παπαδόπουλος (88′ Λάππας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money