Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ - ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 1-1

Το χαμένο πέναλτυ του Χαρακτίδη στο 85'














Η ισοπαλία (1-1) σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων, που διατήρησαν την υπεροχή κατά διαστήματα. Πάντως, η Θύελλα μπορούσε να πάρει τη νίκη, αν ο Χαρακτίδης ευστοχούσε στο κτύπημα πέναλτυ, που κέρδισε ο ίδιος από μαρκάρισμα του Γιαννούλη στο 85’. Όμως, το εκτέλεσε άουτ!
Στο α’ ημίχρονο τα Γλυκά Νερά είχαν περισσότερη κατοχή μπάλλας, πέτυχαν να προηγηθούν στο σκορ (28’) με πλασέ του Λουκή από πάσα του Μπούρμπουλα, κι έχασαν μια-δυό ακόμη καλές ευκειρίες για ένα ακόμη τέρμα.
Η Θύελλα μπήκε «φορτσάτη» στο β’ 45λεπτο, και ευτύχησε (47’) να ισοφαρίσει, με περίτεχνη ενέργεια και σουτ του Οικονόμου, ο ποίος πήρε την μπάλλα από πλάγιο άουτ και γυρίζοντας περί τον εαυτό του, ξεμαρκαρίστηκε και πλάσαρε στη γωνία του Τσούκα, που δεν είχε περιθώριο αντίδρασης. Για ένα 10λεπτο οι φιλοξενούμενοι έδειχναν καλύτερη εικόνα στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι σιγά-σιγά ισορρόπησαν το παιχνίδι κι έχασαν εντυπωσιακή ευκαιρία με τον αμαρκάριστο Λουκή, που έπιασε καρφωτή κεφαλιά άουτ στο 58’. Ακολούθησε ένα διάστημα αμφίρροπης αναμέτρησης, καθώς οι αντίπαλοι επιζητούσαν το γκολ αλλά δεν ολοκλήρωναν τις ενέργειές τους.
Τελικά, η Θύελλα κέρδισε το πέναλτυ στο 85’, που κτύπησε άουτ ο Χαρακτίδης, ο οποίος έπεσε κλαίγοντας απαρηγόρητα στην αγκαλιά του γενικού αρχηγού της ομάδας του κ. Μυτιληναίου, όταν αντικαταστάθηκε αμέσως μετά!
Διαιτητές: Μάλαμας, Β. Τζαφόλιας και Μήταρης.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Κοτροζίνης, Αντωνόπουλος (89' Τσεβδερίκωβ), Μπούρμπουλας, Τσαλδάρης, Στέλλας, Λουκής, Κάππος, Παπακωνσταντίνου (60' Γιαννούλης), Δ. Παπάζογλου, Γάσπαρης (80' Προβίδης).
ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης, Οικονόμου, Καλογραιάκης (70' Ράσα), Σότα, Τασσόπουλος, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης (87’ Μπούκουρι), Τσέλιος, Μουτζακάς, Κατσούγκρης, Πετράϊ (46' Λάμπρου).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money