Κυριακή 13 Μαΐου 2012

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 2-1


Το απίστευτο δοκάρι του Κ. Τσεβά στο 33'
Καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, η πρωταθλήτρια Σταμάτα νίκησε τον Αχιλλέα με 2-1, σε ιδιαίτερα ενδιαφέρον παιχνίδι. Η υπεροχή της Σταμάτας την έφερε πιο πολλές φορές κοντά στο γκολ ενώ ο Αχιλλέας έπαιξε καλά κατά διαστήματα και δυσκόλεψε αρκετά την ανάπτυξη των γηπεδούχων. 
Ο Κ. Τσεβάς είχε απίστευτο δοκάρι στο 33’, σε πλασέ που έκανε αφού άλλαξε την μπάλλα με τον Οσμανάι. Το 1-0 έγινε στο 40’ από τον Κ. Τσεβά, ο οποίος έφθασε τα 30 τέρματα στην εφετινή σαιζόν!
Το 2-0 πραγματοποίησε ο Συμεωνίδης στο 48’ με σουτ που έστειλε πρώτα την μπάλλα στο κάθετο δοκάρι, κι ύστερα στα δίχτυα του Σταυριανουδάκη.
Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 56’ με τον Σταματόπουλο.
Μετά την λήξη της συνάντησης, πανηγυρίσθηκε δεόντως από την Σταμάτα, η κατάκτηση του τίτλου, με ειδική τελετή, στην οποία θα αναφερθούμε σε άλλη ανάρτηση.
Με αρκετά λάθη οι διαιτητές Μανιώτης, (Μαγουλάκης, Σπυρόπουλος). Στο 80' απεβλήθη από τον πάγκο των γηπεδούχων ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Χατζής και στο 84' ο Κιοϊντέση του Αχιλλέα με 2η κίτρινη κάρτα.
ΣΤΑΜΑΤΑ: Μαμάης, Σ. Δεσύλλας, Ζιντζίρια, Μπόρας (87’ Μπότζιος), Ντιούφ, Πέππας, Καλογήρου, Συμεωνίδης (50’ Ποροτσίδης), Οσμανάι, Χρ. Τσεβάς, Κ. Τσεβάς (81’ Κολώτας). 
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Σταυριανουδάκης, Σταφυλάς, Κιοϊντέση, Σταυρόπουλος, Παπαναστασίου (56’ Κάσσης), Μπούσκος, Νάστος, Τσανακτίδης (46’ Νικολαΐδης), Τσάκαλος, Φούντας, Σταματόπουλος.

Το 30ό εφετινό γκολ του Κώστα Τσεβά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money