Κυριακή 13 Μαΐου 2012

ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟ, ΔΙΟΝΥΣΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΗ

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ - ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 0-3 Ο Εθνικός Νέας Μάκρης πέρασε αλώβητος από το Καπανδρίτι, κι επεβλήθη 3-0. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κέρδισαν πέναλτυ στο 10’ που εκτέλεσε ο Μαγγίνας και απέκρουσε ο τερματοφύλακας Μανουσάκης! Λίγο αργότερα (15’) ο Στεφανίδης είχε δοκάρι και στο 25’ σημειώθηκε το 0-1 από τον Ζιάγκο. Έτσι έληξε το ημίχρονο. Το Καπανδρίτι αντέδρασε στο β’ μέρος αλλά πάλι ο Εθνικός πέτυχε γκολ! Σκόρερ ήταν ο Στεφανίδης στο 60’.
Πέναλτυ κέρδισε και το Καπανδρίτι στο 70’. Το εκτέλεσε ο Κομιώτης αλλά έστειλε την μπάλλα στο κάθετο δοκάρι… Στην αντεπίθεση του Εθνικού (71’), ο Μαγγίνας πέτυχε ό,τι δεν κατάφερε με το πέναλτυ! Με απευθείας κτύπημα φάουλ, διαμόρωσε το τελικό 0-3!
Διαιτητἐς: Βικτωράτος, (Αικ. Αντωνίου, Παπαδιώτης).

ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ - ΔΙΟΝΥΣΟΣ 1-2
Ισοδύναμες ομάδες, αλλά ο Διόνυσος έδειξε μεγαλύτερη επιθετική οντότητα και πήρε την εκτός έδρας νίκη. Ο Μαύρος Αετός πάλαιψε δυνατά και προηγήθηκε στο σκορ με κτύπημα φάουλ του Τζήκα στο 18’. Ο Διόνυσος ισοφάρισε στο 38’ με γκολ του Παξιμάδη και κατάφερε να πετύχει το τελικό 1-2 με τον νεαρό Αλεξανδρόπουλο στο 80’. 
Διαιτητές: Μαργαρίτης, (Διαμάντι, Φαμέλης).
 
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ – ΑΝΟΙΞΗ 1-3
Στο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλων προηγήθηκε 1-0 και έδειξε ικανός για κάτι καλύτερο. Όμως, στο δεύτερο 45λεπτο η Άνοιξη βελτιώθηκε και με τρία τέρματα των Δαρζέντα και Λιγωμένου (2), πήρε την εκτός έδρας νίκη με 3-1.
Διαιτητές: Διαγγελάκης, (Κρέτσιμος, Ρουντός).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money