Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣΤΑ ΚΟΡΩΠΙ ΚΑΙ ΔΟΞΑ

Νέα Γενική Συνέλευση πραγματοποίησαν (28/5) τα μέλη του Α.Ο. Κορωπίου, η οποία ανέδειξε (πιο καθαρά από τις προηγούμενες φορές) τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ των τοπικών συλλόγων ΑΟΚ και Δόξας, που όδευαν προς συγχώνευση!
Είχαμε γράψει στα «Νέα της ΕΠΣΑΝΑ» από τις 2/3/2012: «Ενδεχόμενη συγχώνευση, διαφαίνεται από πολύ δύσκολη έως αδύνατη»… Βέβαια, όπως κατάλαβαν όσοι παρακολουθούν τα πράγματα από κοντά, υπάρχει το περιθώριο μιας συνεργασίας των δύο συλλόγων σε ότι αφορά το ανθρώπινο δυναμικό τους.

Ο Α.Ο. Κορωπίου αναμένεται να δημιουργήσει μια ισχυρή ανδρική ομάδα, που θα μετάσχει στην Α’ τοπική κατηγορία, με βλέψεις ανόδου και πάλι στα πρωταθλήματα της ΕΠΟ. Η Δόξα, από την πλευρά της, αναμένεται να αποκτήσει νέα διοίκηση (μάλλον υπό τον Στράτο Λεβαντέζο), για να μετάσχει κι αυτή στο νέο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας.

Κατά τα άλλα, το αποκλειστικό ρεπορτάζ που δημοσιεύσαμε στις 5/5/2012, ισχύει ακριβώς όπως το είχαμε γράψει: Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει αποφασισθεί την προεδρία του νέου συλλόγου να αναλάβει ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Αλεξανδρής, ο οποίος θα βοηθήσει και οικονομικά την ομάδα.
Αντιπρόεδροι θα είναι ο απερχόμενος πρόεδρος της Δόξας Δημήτρης Μαγγανάς, όπως και ο Βαγγέλης Τσεβάς, παλιός πρόεδρος των επιτυχιών.

Ακόμη, ο επί 6ετία «απών» από τα διοικητικά δρώμενα, «πρόεδρος των πρωταθλημάτων» Παναγιώτης Πάντου, επανέρχεται ιδρύοντας σχολή ποδοσφαίρου, για καλύτερη οργάνωση και λειτουργία των υποδομών. Μοναδική προϋπόθεση είναι να επανέλθουν οι αγωνιστικοί και άλλοι αθλητικοί χώροι του Κορωπίου, στην παλιά καλή τους κατάσταση. Διότι χωρίς σωστές εγκαταστάσεις, δουλειά στις υποδομές δεν γίνεται. Ούτε πρέπει να καταλήξουν οι υποδομές σε ενοικιαζόμενα ιδιωτικά γήπεδα…

Εξελίξεις αναμένονται κατά τα τέλη Ιουνίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money