Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΚΑΛΥΒΙΑ - ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 0-1


Το πολύτιμο γκολ του Τσιαούση στο 60'

Σαφώς καλύτερη η Λαυρεωτική, αλλά τόσο αγχωμένη που «τρόμαξε» να νικήσει στα Καλύβια με 1-0 και να πάρει την 2η προνομιούχο θέση της κατηγορίας. Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες (με κύριο εκφραστή τον Χρήστου) αλλά δεν αξιοποίησαν καμία, επειδή ήταν είτε άστοχοι είτε επενέβαινε σωτήρια ο τερματοφύλακας Ευδαίμων.
Στο β’ ημίχρονο, η εικόνα δεν άλλαξε αλλά στο 60’ ο βετεράνος Τσιαούσης (που είναι και ο προπονητής της Λαυρεωτικής), σημείωσε με κεφαλιά, ύστερα από κτύπημα κόρνερ του Μιχαηλίδη, ένα σπάνιο γκολ, κι έδωσε ουσιαστικά τη νίκη στην ομάδα του.
Το σοκ από πλευράς γηπεδούχων παραλίγο να έλθει στο 89’, όταν ο νεαρός Γιαννούλας, μόνος του και χωρίς τερματοφύλακα κάτω από τα γκολπόστ, έκανε διαγώνιο πλασέ ψηλά άουτ!
Πολύ καλή η διαιτησία των Μανιώτη, (Σπυρόπουλου, Τσιαλογιάννη).
ΚΑΛΥΒΙΑ: Ευδαίμων, Γιαννούλας, Υμέρι (67’ Καρελιώτης), Οικονομίδης (63’ Ροκανάς), Κωνσταντόπουλος, Β. Μπούτσης, Μαραγκός, Δάβαρης (85’ Βαρβίας), Χ. Μπούτσης, Μπακιρτζόγλου, Ντιμεσπύρα.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λ. Καραμολέγκος, Δρούγκας (46’ Τσιαούσης), Χουσεΐν, Παντελιάς, Παπαδημητρίου, Παπακωνσταντίνου (90’ Μακίδης), Πάνου, Τζώρας (80’ λ.τρ. Παπαγεωργίου), Μιχαηλίδης, Μακρής, Χρήστου.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money