Κυριακή 6 Μαΐου 2012

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΣΤΑΜΑΤΑ 0-4

Το 0-2 από τον Συμεωνίδη












Εντυπωσιακή εμφάνιση και άνετη νίκη σημείωσε η πρωταθλήτρια πλέον Σταμάτα στο στάδιο Σπάτων, επί της ισχυρής Αρτέμιδος, που έδειξε «τα δόντια της» το πρώτο ημίωρο του αγώνα και μετά παραδόθηκε στην ανωτερότητα της αντιπάλου…

Πράγματι, η γηπεδούχος δημιούργησε κι έχασε 2-3 καλές ευκαιρίες (είχε τουλάχιστον μία σωτήρια επέμβαση και ο τερματοφύλακας Πετράκης), πριν οι φιλοξενούμενοι ανοίξουν το σκορ με τον Κώστα Τσεβά στο 35’. Σχεδόν αμέσως (37’) ο Συμεωνίδης έκανε το 0-2 με ωραία προσπάθεια και στο 41’ ο Χρήστος Τσεβάς «δημάδεψε» το κάθετο δοκάρι από 35 μέτρα! Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με μια ακόμη κλασικά χαμένη ευκαιρία της Σταμάτας.

Ενώ όλα έδειχναν ήρεμα, στο 52’ ο προωθημένος Ντιούφ πέτυχε το 0-3, κι αμέσως μετά (53’), πριν ακόμη γίνει σέντρα, ο Δημητρίου είδε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή για μια μπουνιά στο πρόσωπο του Κυριάκου Πέππα! Σύντομα αντικαταστάθηκε κι αυτός, γιατί είχε εκνευρισθεί…

Το υπόλοιπο ματς κύλησε διαδικαστικά, με τον Μπόρα να εκτελεί εύστοχα κτύπημα πέναλτυ στο 92’ (το κέρδισε ο Οσμανάι), διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Με τις επευφημίες των συμπαικτών του, μπήκε ως αλλαγή στο 88’ και ο νεαρός τερματοφύλακας Χατζής.

Οι χαλαροί πανηγυρισμοί των παικτών, του προπονητή και των παραγόντων της Σταμάτας, για την τυπική κατάκτηση του πρωταθλήματος, έκλεισε όμορφα την «σεμνή τελετή». 

Διαιτητές: Ιωαννίδης, (Τζάλλας, Τσιαλογιάννης).

ΑΡΤΕΜΙΣ: Κατσής, Θαν. Παπαδόπουλος, Σουπικιώτης, Βασιλείου, Πρίφτης (74’ Αγραπίδης), Ηλιάδης (77’ Τράκας), Αγγελάκος, Δημητρίου, Σερμαγιάς, Μαγκουσοχατζάκης (59’ Γκοτζίνος), Μητσιώνης.

ΣΤΑΜΑΤΑ: Πετράκης (88’ Χατζής), Σ. Δεσύλλας, Μπόρας, Ντιούφ, Ζιντζίρια, Κ. Πέππας (59’ Κολώτας), Καλογήρου, Κ. Τσεβάς, Χρ. Τσεβάς, Οσμανάι, Συμεωνίδης (65’ Ποροτσίδης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money